- 17 Ocak 2020
- 27.529
- 39.745
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.941
O zaman peynir rokaValla saat kaç oldu daha yokzorunlunun menü hazır biz napıcaksak sıcakta ağır şeyler de yenmiyo amaaan deniz
Hasanpaşa köftesi yap buguuunKarpuz peynir ekmek
Ben izmir kofte yapacagim sanirim
Var tabi su dök .kurursa sararirsa boceklenirse at çöpe uğraşma
Tüm bilgi ve yeteneğim budur çiçek bakma konusunda
O zaman peynir rokadoldurun ekmeğe yeyin geçin hamileyim ben yapamadim bulantim var bikac kez başına geçtim de bulandim hep dersin
Afiyet olsun şimdidenKarpuz peynir ekmek
Ben izmir kofte yapacagim sanirim
Hele ki orkide ...zor bı çiçek.Eşim ameliyat olduğunda Bi akraba orkide getirmişti çok güzeldi şimdi çiçekleri döktü sanırım budamam lazım ama nerde bende o gayret
Adam ot namına birsey yemiyo kisebze ile alakası yok mesela taze fasulye falan ben zeytinyağlı sade severim sırf yesin diye etli yaparım anca o zaman alır birkaç
Tesekkur ederimAfiyet olsun şimdidengüzel seçim yarın için fikir olabilir bana da yanına bide pilav iki gün idare eder galiba
Ben gördukce karpuz yiyorumSenin nick altı yazın ne güzelmiş yav
Kız sen önceden böyle değildin deniz topik sahibesiydin herkesi tek tek sorar yoklama alırdın ohooo şimdilerde nerdeKhomyuk nasılsın?
Yok kiz ben etiket yapmayi pek sevmemKız sen önceden böyle değildin deniz topik sahibesiydin herkesi tek tek sorar yoklama alırdın ohooo şimdilerde nerde
Zorunlu hepimizin yerine tatil yapıyo bu sene maşallah
En son bayramda ugradi odaZorunlu hepimizin yerine tatil yapıyo bu sene maşallahfilmdelisi nerde ya oda yok Bayadır
Bence filmdelisi hepimizin yerine dünyayı turluyor bizim haberimiz yok sadeceZorunlu hepimizin yerine tatil yapıyo bu sene maşallahfilmdelisi nerde ya oda yok Bayadır
Tatildeyim
Nd bileyim anlamadim ki eylulden once sonuclansa da hic degilse cocuga bir anaokulu ayarlayabilsem, en cok bu sıkıyo canimi.Tatildeyimama hepten yok olmam ugrarim topike
MKE halen sonuçlanmadı mi ya, yıllar mi sürecek n'olacak acaba açıklanması
Güvenilir bir tanıdıksa kardeş gibi fln dursum bence pirayeAylardır gelmiyorum bi kisi de sormamis bu kız gecinebiliyor mu diye yazıklar olsun hepsinizegeriye donuk 5-10 sayfa okuyabildim, özlemişim sizi hee kizlar acil cevaplanması gereken bir sorum var, elimde bir miktar altın var, bankada olmadığı için içim hiç rahat degil. ( Bir akrabanın kasasında) Bankadaki birikime eklemek veya bes hesabına aktarmak istemiyorum . Finans Gurusu hatunlardan güncel verilerden yola çikarak alternatif uzun vadeli yatırım önerileri bekliyorum .sizi seviyorum