- 17 Ocak 2020
- 27.536
- 39.769
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.741
O kilodan sonra sarkan yerleri küçük mudahaleler ile toplayabiliyorlar sanirimBenım komşu oldu baya kilo verdı tabi iki sene önce havuzda görüyordum sarkmış biraz ama zayıftı sporla toparlamaya calışıyordu
Şimdi belki iyi olmuştur vucudu biraz
Pandemiden göremedim
Kaç kilosun diyetle gitmiyor mu
Hele kucagina emzirmek icin alinca çıt çıtı acana kadar goguslerine agzini burnunu surtup heyecanli heyecanli nefes almasiYazık minicik top gibi bişey sana muhtaç kucağında.
Ayy yerim
Evet canım yapılır istediği kiloda sabit kaldıktan sonra istediği yeri toplatabılırO kilodan sonra sarkan yerleri küçük mudahaleler ile toplayabiliyorlar sanirim
Evet kullaniyorum ama soyle bisey oldu bana gunde 2 kere 1000 mg verdi ben o 2000 mg icince ertesi gun resmen bayilacak gibi oluyorum, fazla oluyo sanirim bende 500 sabah 500 aksam iciyorum.Şeker hapı kullanıyor musun gerekli görüldü mu
Belki de en güzel zamanlari o halleriHele kucagina emzirmek icin alinca çıt çıtı acana kadar goguslerine agzini burnunu surtup heyecanli heyecanli nefes almasi
Yine de aksatmasan iyi olurEvet kullaniyorum ama soyle bisey oldu bana gunde 2 kere 1000 mg verdi ben o 2000 mg icince ertesi gun resmen bayilacak gibi oluyorum, fazla oluyo sanirim bende 500 sabah 500 aksam iciyorum.
Pandemiden dolayi gidemedim en son pandemi patlamadan gidebildim
Benim kuzenim karin germe ameliyati oldu, kiz simdi kilo aliyor gobek yok ama omuzlar gogusler ve gobek o kadar orantisiz duruyo ki anlatamam.O kilodan sonra sarkan yerleri küçük mudahaleler ile toplayabiliyorlar sanirim
Her zamani guzel ama bebeklik halleri daha baska oluyor.Belki de en güzel zamanlari o halleri
Vakalar patladi kuzu, sayilarla gercegin alakasi yok.Yine de aksatmasan iyi olur
Şu aralar herkes tatildeyken belki bı hastaneye hücum edebilirsin
Almayacak işte.Benim kuzenim karin germe ameliyati oldu, kiz simdi kilo aliyor gobek yok ama omuzlar gogusler ve gobek o kadar orantisiz duruyo ki anlatamam.
Acıyı bende cok seviyorum yaAlmayacak işte.
Madem mücadele etti ameliyatını oldu artık dikkat edecek .
Gerçi onu yeme bunu yeme mevzusu zor
Ben hayatımdan şekeri çıkardım çayı içemez oldum
Şuan en çok sevdiğim şey acıdır onu çıkarmak zorundayım ve daha bı inadına yiyesim geliyor
Aşı olsakta kontrol altına alamayacağız sanırım gidisatiVakalar patladi kuzu, sayilarla gercegin alakasi yok.
Bizim buraya bir hastane acildi yogunlasmadan oraya bi dahiliyeye goruneyim diyorum ama cesaret edemiyorum.
Ortalik cok kötü yine
NicinAcıyı bende cok seviyorum ya
Ama cok yiyemiyorum artik
Maalesef, 4.dalga patladi patlayacak isin kotu tarafi bu seferki daha bulasici hastaneler de yer kalmayacak diye dusunuyorum.Aşı olsakta kontrol altına alamayacağız sanırım gidisati
Hemoroid var, aci yedigim gun meletiyo
Bende öyle mide yüzünden sanırım benım sebep o çünkü
Bende öyle mide yüzünden sanırım benım sebep o çünkü
Yaşlanınca böyle şeyler oluyor sen gençsin bilmezsin
Bu şekilde iyice panik atak anksiyete majör filan olacağız gerçekten .Maalesef, 4.dalga patladi patlayacak isin kotu tarafi bu seferki daha bulasici hastaneler de yer kalmayacak diye dusunuyorum.
Onceden bir hasta iki kisiye bulastiriyordu simdi 4 kisiye diye okudum.
Asilarla alakasi varmi bilmem turlu turlu varyant patliyo.
Sanki asiya karsilik daha direncli bir sekilde geri donuyor anlamadim.
30 dan sonra sanki pusuda bekleyip aniden fırlıyor gibilerDimi artik her sene baska bir yerimin yaslanmaya basladigini hissediyorum ya.
Doğumdan sonra bir daha toparlayamadim ben kendimi.
Hayatta neyden zevk aliyosak dinen yasak zaten.dinen yasak olmayani da fizyolojimiz yasakliyor hey AllahımHemoroid var, aci yedigim gun meletiyo