- 17 Aralık 2015
- 26.451
- 48.154
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.701
Bende öyle oluyorum baya bi süre aglamakli dolasiyorum ortalikta, hele çocuk haberlerinde 1 hafta kendime gelemiyorum, beynim yaniyo resmen yaniyo derken ısındigini hissediyorum ciddi ciddi.Kızlar ben tecavüz siddet gibi olayların sansürlüde olsa görüntüsü sesini filan görünce duyunca inanılmaz etkisinde kalıyorum ve zihnimden gitmiyor
Dün kahkaha atarken bile bı anda gözümde kulağımda gördüğüm bı haberin videosu,sesi canlandı ve kendimi bitap düşmüş hissettim hıçkıra hıçkıra aglama geliyor sanki bogulacakmis gibi agliyorum
uyuyacakken veya uyanıp sağdan sola döndüğüm bir anda da aklıma gelip yanımda eşim varsa sessiz sessiz ağlıyorum
niye anlatıyorum normal mi bu kadar rahatsızlık duymam tepki vermem diye anlatıyorum.
Taze ekmeği yutarsin da bı anda sert gelir ya bogaziniza acıta acıta geçer ve biyerde kalmis gibi bı sıkışma bırakır .
Öyle oluyor içim
Bu benim psikiyatriste gitmem gereken bı mevzu değil di mi ? Çok olağan insanca bı tepkidir umarım , Ne dusunuyorsunuz ?
chamallows S sarahconnor Khomyuk
OffBende öyle oluyorum baya bi süre aglamakli dolasiyorum ortalikta, hele çocuk haberlerinde 1 hafta kendime gelemiyorum, beynim yaniyo resmen yaniyo derken ısındigini hissediyorum ciddi ciddi.
Geceleri aklima geliyor yumru oturuyor icime.
Hassas insansın ondandır. Ben zaten bu tip haberlerin görsellerine bakmam, videolarını izlemem. En iyisi bakmamaya çalışmakAnlamadım canım ?
Çocukluktan beri bu şekilde tepki verdigim bı durum bu .
Bahsettiğim durumları okuyyunca Değil de duyunca görünce videolu filan, aklımdan atamıyorum.
Yaşadığım acı bı tecrübem yok tabi Allah göstermesin
İyi bayramlar
Buyuk memelerin altina deodorant surunuz efendimBüyük memelerin de altı ekşi ekşi kokuyor ufffşuan o kokuyu aldim resmen.
Veee hayırlısı
Bebek pudrasi da iyi bı secenek sanki .Mi acaba ?Buyuk memelerin altina deodorant surunuz efendimoda olmadi bir kac damla limon suyu.
Not: büyük memeli bir dost
Bende hic anlamiyorum bunu, insan degiller heralde ya.Off
Bir anne evladına kötülük yapılırken nasıl rahatsızlik duymaz acaba .göz Yumanlar işin içinde annesi olanlar filan offf..
O terleyince falan topaklaniyo gibi bisey oluyo bazenBebek pudrasi da iyi bı secenek sanki .Mi acaba ?
İnsan beyni çok değişik ya .O terleyince falan topaklaniyo gibi bisey oluyo bazen
Koşarken çok fena oluyo yaİnsan beyni çok değişik ya .
Direkt gözümde canlanıyorbetimlemelerin
Sen bide onu o an civarda olan beylere sorKoşarken çok fena oluyo ya
Sormaya gerek yok benim bile agzima girecek gibi oluyorSen bide onu o an civarda olan beylere sor
Haklı bir iç çekişSormaya gerek yok benim bile agzima girecek gibi oluyor
Bir kez is yerimde kosarcasina merdivenlerden iniyordum hopur hopur acelem vardi, ordaki bir musterinin offf demesiyle kendime geldim
Benim kuzenim kucuk goguslu sarkmadi, sanirim biraz yapiylada alakali, benimde bir degisiklik olmadi gibi yani emzirmeden once nasilsa simdide oyle.Haklı bir iç çekiş
Peki bu gebelik döneminde küçük goguslulerin meme büyümesi olsa da emzirme bittikten sonra fosalmis içi boş porsuk hale gelmesi durumu oluyor ya sarkar halde,
o büyük goguslerde de mi aynı şekilde oluyor ?
Ay harikaaa.Benim kuzenim kucuk goguslu sarkmadi, sanirim biraz yapiylada alakali, benimde bir degisiklik olmadi gibi yani emzirmeden once nasilsa simdide oyle.
Ama ailemizdeki kadinlarin hemen hemen hepsi boyle gogus konusunda hic cocuk emzirmemis gibi, porsuk catlak ici bosalmis balon goruntusu yok.
Benimde gözleri çok güzel bi arkadasım var ama memelerde çok büyükSormaya gerek yok benim bile agzima girecek gibi oluyor
Bir kez is yerimde kosarcasina merdivenlerden iniyordum hopur hopur acelem vardi, ordaki bir musterinin offf demesiyle kendime geldim
Bilemiyorum belkide seninki sarkmayacak.Ay harikaaa.
Benim ablalarin folloş olmuş durumdaestetik düşünüyorlar
Onlara bakarak benimde halim harap olacak gibime geldi şimdi, genetik yatkınlıktan
Ümit fakirin ekmeği tabiBilemiyorum belkide seninki sarkmayacak.
Benimde gözleri çok güzel bi arkadasım var ama memelerde çok büyük
Biri yolda off gözlere bak dedi
Oda göğüs anlamış ay ne diyor ya pis sapık valla bıktım bunların büyüklüğünden diye ağlamaya başladı
Dedim aklını onlarla bozmuşsun adam göz dedi
He tamam o zaman diyor
Ahahah benim bir arkadasinda bildigin lopez poposu vardi bir gun yolda yuruyoruz, arkadan biri seslendi ecem diye kiz dondu orta okul arkadasi, sen beni arkadan nasi tanidin ya dediBenimde gözleri çok güzel bi arkadasım var ama memelerde çok büyük
Biri yolda off gözlere bak dedi
Oda göğüs anlamış ay ne diyor ya pis sapık valla bıktım bunların büyüklüğünden diye ağlamaya başladı
Dedim aklını onlarla bozmuşsun adam göz dedi
He tamam o zaman diyor