Geçinemeyenler kulübü

Bende öyle oluyorum baya bi süre aglamakli dolasiyorum ortalikta, hele çocuk haberlerinde 1 hafta kendime gelemiyorum, beynim yaniyo resmen yaniyo derken ısındigini hissediyorum ciddi ciddi.
Geceleri aklima geliyor yumru oturuyor icime.

Off
Bir anne evladına kötülük yapılırken nasıl rahatsızlik duymaz acaba .göz Yumanlar işin içinde annesi olanlar filan offf..

Hassas insansın ondandır. Ben zaten bu tip haberlerin görsellerine bakmam, videolarını izlemem. En iyisi bakmamaya çalışmak

Sormaya gerek yok benim bile agzima girecek gibi oluyor
Bir kez is yerimde kosarcasina merdivenlerden iniyordum hopur hopur acelem vardi, ordaki bir musterinin offf demesiyle kendime geldim
Haklı bir iç çekiş

Peki bu gebelik döneminde küçük goguslulerin meme büyümesi olsa da emzirme bittikten sonra fosalmis içi boş porsuk hale gelmesi durumu oluyor ya sarkar halde,
o büyük goguslerde de mi aynı şekilde oluyor ?

Benim kuzenim kucuk goguslu sarkmadi, sanirim biraz yapiylada alakali, benimde bir degisiklik olmadi gibi yani emzirmeden once nasilsa simdide oyle.
Ama ailemizdeki kadinlarin hemen hemen hepsi boyle gogus konusunda hic cocuk emzirmemis gibi, porsuk catlak ici bosalmis balon goruntusu yok.

Ay harikaaa.
Benim ablalarin folloş olmuş durumda estetik düşünüyorlar

Onlara bakarak benimde halim harap olacak gibime geldi şimdi, genetik yatkınlıktan

Sormaya gerek yok benim bile agzima girecek gibi oluyor
Bir kez is yerimde kosarcasina merdivenlerden iniyordum hopur hopur acelem vardi, ordaki bir musterinin offf demesiyle kendime geldim
Benimde gözleri çok güzel bi arkadasım var ama memelerde çok büyük
Biri yolda off gözlere bak dedi
Oda göğüs anlamış ay ne diyor ya pis sapık valla bıktım bunların büyüklüğünden diye ağlamaya başladı
Dedim aklını onlarla bozmuşsun adam göz dedi
He tamam o zaman diyor

3 g

Ahahah benim bir arkadasinda bildigin lopez poposu vardi bir gun yolda yuruyoruz, arkadan biri seslendi ecem diye kiz dondu orta okul arkadasi, sen beni arkadan nasi tanidin ya dedi
Adam seninle tanisip arkadan kim oldugunu anlamayan insan varmiki demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…