- 17 Ocak 2020
- 27.536
- 39.769
- Konu Sahibi chamallows
- #28.761
Ben in mde seboreik dermatitim olduğu için şeker asitli içecek ve acı yasagim varBende öyle mide yüzünden sanırım benım sebep o çünkü
Yaşlanınca böyle şeyler oluyor sen gençsin bilmezsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben in mde seboreik dermatitim olduğu için şeker asitli içecek ve acı yasagim varBende öyle mide yüzünden sanırım benım sebep o çünkü
Yaşlanınca böyle şeyler oluyor sen gençsin bilmezsin
Kaporta sağlamsa sorun yok ustaDimi artik her sene baska bir yerimin yaslanmaya basladigini hissediyorum ya.
Doğumdan sonra bir daha toparlayamadim ben kendimi.
Dun kayseride kurban ortaklari toplasip geldiler bir evde nerden baksan 15 kisi oldular, ben hic iceri girmedim sayilir.Bu şekilde iyice panik atak anksiyete majör filan olacağız gerçekten .
Sürekli ama sürekli endişe halinde dolaşmaya başladım/başladık hatta bence ulkece (en azından duyarlı çoğunluk)
Geziyorum ama Ailemden birileri kapacak birileri ölecek diye yüreğim ağzımda geziyorum
Yıyince çoğalıyor mu kafanın içinde oluyor mu benım ensemde olur bazen saç içinde kaşıyop yara yaparım yıyeceklerden mi acaba hiç önemsemedımBen in mde seboreik dermatitim olduğu için şeker asitli içecek ve acı yasagim var
Ay sorma ya, esimin amcasi beni gorunce bi 10 sn suratima bakti, sonra esime donup napiyon geline saclarini bu yasta yün gibi etmişsin dedi30 dan sonra sanki pusuda bekleyip aniden fırlıyor gibiler
18-19 yaşlarında biri 30 yaşındayım dediğinde acırdım
Bunlar nasıl yaşlanmış böylr derdım
Şimdi kendim yaşlandım
Yok ya valla şanzımanı dagilip şirazesi kayiyo insanin.Kaporta sağlamsa sorun yok usta
Fizyoloji disindaki yasaklar beni baglamazHayatta neyden zevk aliyosak dinen yasak zaten.dinen yasak olmayani da fizyolojimiz yasakliyor hey Allahım
Ben çok umitsizim bayram sonrasi içinde.Dun kayseride kurban ortaklari toplasip geldiler bir evde nerden baksan 15 kisi oldular, ben hic iceri girmedim sayilir.
Girdigimde de hep maskeliydim ve 2 3 dk fazla durmadim.
Herkes kendinden cok emin kimsede covit yok.
Aman yigenim bizde hastalik neyim yok diyolar birde.
İlk gunler esimin bir akrabasina mecburen 10 dk ugradik baktim evdekilerden biri grip yildirim hiziyla ciktim evden.
Kimsenin dikkat ettigi yok, rehavet had safhada gercekten.
Bu varyantada yakalanmadan kurtulursak bizden iyisi yok ama bakalim bayram sonrasi neler olacak
Göğsümde benim .Yıyince çoğalıyor mu kafanın içinde oluyor mu benım ensemde olur bazen saç içinde kaşıyop yara yaparım yıyeceklerden mi acaba hiç önemsemedım
Gümbür gümbür geldin heyt beeeFizyoloji disindaki yasaklar beni baglamaz
Kimsenin olmadigi alanda 5 dk maske cikartinca bile kendimi sokakta donsuz geziyor gibi huzursuz hissediyorum artikBen çok umitsizim bayram sonrasi içinde.
1 buçuk yıldır gündemimiz covid
Covid olmadan atlatacaksak bile psikolojik bir rahatsızliga sahip olacağız artık ömür boyu
Ne zaman çıkıyorsun canım tatileGümbür gümbür geldin heyt beee
Ne zaman çıkıyorsun canım tatile
Bugun muydü yarın mı
sevinmene bende sevindimSarahhh canım tam da onu knusuyorduk .
Yarın çıkacaktık aslında
Fakat istediğim otelin tarih uygunluğu konusunda sıkıntı çıktı .
23 ünde çıkacaktık 28 ine erteledik net olarak
Nasıl da unutmamissin sevindim,şaşırdım
Evet daha ne kadar soyabiliriz modundalar gerçekten.sevinmene bende sevindim
Kalabalık dimi oteller
Fiyatlarda artmış sanki
Millet çok bunaldı akın ettiler resmen
Geç olsun güç olmasın
Düşman zaafini kullanır ya o misal .sevinmene bende sevindim
Kalabalık dimi oteller
Fiyatlarda artmış sanki
Geç olsun güç olmasın
Zaten ucmustu daha ne kadar artmis ?sevinmene bende sevindim
Kalabalık dimi oteller
Fiyatlarda artmış sanki
Geç olsun güç olmasın
1000 tl kadar artmış geldıZaten ucmustu daha ne kadar artmis ?
Ya benim aslında bi derdim var kızlarZaten ucmustu daha ne kadar artmis ?
Pasiflora tabletler var bitkisel takviye .Ya benim aslında bi derdim var kızlar
Son bir kaç aydır eşimi acayıp bunaltıyorum kıskançlıklarımla
Adamın yaptıgı bişey olsa neyse
Kendi kendıme krizlere giriyorum
Bayadır alttan alıyor ama bugun biraz kızdı artık dayanamadı
Oğlum bile babama neden böyle davranıyorsun diyor
Kemdımi boğasım varAcilsn toparlanmam lazım yoksa mahvedecem herseyi
Her aksam düzelecem diye söz veriyor sabah en ufak seyden adamı boğarken buluyorum kendımi
Çok pişman oluyorum ama ağzımdan çıkıyor içimde bi canavar var sanki