- 19 Şubat 2021
- 4.700
- 11.243
- 38
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.721
Çok iyi yaAhahah benim bir arkadasinda bildigin lopez poposu vardi bir gun yolda yuruyoruz, arkadan biri seslendi ecem diye kiz dondu orta okul arkadasi, sen beni arkadan nasi tanidin ya dedi
Adam seninle tanisip arkadan kim oldugunu anlamayan insan varmiki demisti
Ahaha benim hic boyle kaygilarim olmadi ya, sarkacakmi catlayacakmiyim vs diye umrumda degil yaniÜmit fakirin ekmeği tabi
Bana kurban olsunlar diyosunnn o zamanAhaha benim hic boyle kaygilarim olmadi ya, sarkacakmi catlayacakmiyim vs diye umrumda degil yani
Kadin halimle benim bile gözüm kayiyordu yaÇok iyi ya
Olsunlar tabiBana kurban olsunlar diyosunnn o zaman
Benim de taş gibi memeleirm sarktı. Emzirme anasını ağlatıyor memelerinAy harikaaa.
Benim ablalarin folloş olmuş durumdaestetik düşünüyorlar
Onlara bakarak benimde halim harap olacak gibime geldi şimdi, genetik yatkınlıktan
Olsunlar tabicanim kendim bende bana kurban olayim
Çok güzel görünüyodur ama millet öyle popo için neler yapıyorKadin halimle benim bile gözüm kayiyordu ya
Poposu ve ecem geldi derdim ben ona hep, poponun kizdan cok suksesi vardi valla
Çok ilginç ya .Benim de taş gibi memeleirm sarktı. Emzirme anasını ağlatıyor memelerin
Ay hayır elleme kendine Sarah connorsun sen, kendinin farkında olÇok güzel görünüyodur ama millet öyle popo için neler yapıyor
Bende bugun bikiniylr aynaya bakarken hiç beğenmedım popomu
Çatlak üstelik o kadar squata sarkık gibi hala
Heryerı mi yaptırasım var
Benimde tup mide ameliyati olasim varÇok güzel görünüyodur ama millet öyle popo için neler yapıyor
Bende bugun bikiniylr aynaya bakarken hiç beğenmedım popomu
Çatlak üstelik o kadar squata sarkık gibi hala
Heryerı mi yaptırasım var
Bir nevi öyle yapıyorÇok ilginç ya .
Sanki çocuk tutup aşağı cekistiriyor , niye sarkiyorsa
Patlayacak gibi dolup esneyip ici bosalinca sarkiyor sanirim, sey gibi dusun cok kilolu insanlar zayiflayinca sarkar ya derileri.Çok ilginç ya .
Sanki çocuk tutup aşağı cekistiriyor , niye sarkiyorsa
Benım komşu oldu baya kilo verdı tabi iki sene önce havuzda görüyordum sarkmış biraz ama zayıftı sporla toparlamaya calışıyorduBenimde tup mide ameliyati olasim var
Ben diyet yapamiyorum, hem kendim dirayetsizim hemde insulin direncim yuzinden sanirim elim ayagim bosaliyor.Benım komşu oldu baya kilo verdı tabi iki sene önce havuzda görüyordum sarkmış biraz ama zayıftı sporla toparlamaya calışıyordu
Şimdi belki iyi olmuştur vucudu biraz
Pandemiden göremedim
Kaç kilosun diyetle gitmiyor mu
İnsülin direncini kıracak beslenme düzeni ayarlayan doktorlarda var aslındaBen diyet yapamiyorum, hem kendim dirayetsizim hemde insulin direncim yuzinden sanirim elim ayagim bosaliyor.
20 kilo vermem lazim
Yazık minicik top gibi bişey sana muhtaç kucağında.Patlayacak gibi dolup esneyip ici bosalinca sarkiyor sanirim, sey gibi dusun cok kilolu insanlar zayiflayinca sarkar ya derileri.
Emzirmek cok guzel
Benim kadin dogum dahiliye ve diyetisyen uclusu ile kombo bir diyete ihtiyacim varİnsülin direncini kıracak beslenme düzeni ayarlayan doktorlarda var aslında
Öyle bi diyetisyen bulsan
Benım annemfe 100 kilo
Yemezse az yese midesi ağrıyor hasta oluyor
Yediğinde hemen yatıp uyumak istiyor
Az yürüse yoruluyor
107 kiloydı ben 100 düşürdüm
Hatta 97 olmuştı
Ekmek yedirmediö hasta oldu takmadım bol su çorba
Yemekten sonra uyutmadım
Hareket ettırdım
Aksamları aç yatırdım
İyi verdi bence
Gidince kaldıgım yerden devam ettirecemBen diyet yapamiyorum, hem kendim dirayetsizim hemde insulin direncim yuzinden sanirim elim ayagim bosaliyor.
20 kilo vermem lazim
Şeker hapı kullanıyor musun gerekli görüldü muBen diyet yapamiyorum, hem kendim dirayetsizim hemde insulin direncim yuzinden sanirim elim ayagim bosaliyor.
20 kilo vermem lazim