Geçinemeyenler kulübü

Kızlar ben tecavüz siddet gibi olayların sansürlüde olsa görüntüsü sesini filan görünce duyunca inanılmaz etkisinde kalıyorum ve zihnimden gitmiyor
Dün kahkaha atarken bile bı anda gözümde kulağımda gördüğüm bı haberin videosu,sesi canlandı ve kendimi bitap düşmüş hissettim hıçkıra hıçkıra aglama geliyor sanki bogulacakmis gibi agliyorum

uyuyacakken veya uyanıp sağdan sola döndüğüm bir anda da aklıma gelip yanımda eşim varsa sessiz sessiz ağlıyorum

niye anlatıyorum normal mi bu kadar rahatsızlık duymam tepki vermem diye anlatıyorum.

Taze ekmeği yutarsin da bı anda sert gelir ya bogaziniza acıta acıta geçer ve biyerde kalmis gibi bı sıkışma bırakır .
Öyle oluyor içim

Bu benim psikiyatriste gitmem gereken bı mevzu değil di mi ? Çok olağan insanca bı tepkidir umarım , Ne dusunuyorsunuz ?

chamallows chamallows S sarahconnor Khomyuk Khomyuk
Bende öyle oluyorum baya bi süre aglamakli dolasiyorum ortalikta, hele çocuk haberlerinde 1 hafta kendime gelemiyorum, beynim yaniyo resmen yaniyo derken ısındigini hissediyorum ciddi ciddi.
Geceleri aklima geliyor yumru oturuyor icime.

Bende öyle oluyorum baya bi süre aglamakli dolasiyorum ortalikta, hele çocuk haberlerinde 1 hafta kendime gelemiyorum, beynim yaniyo resmen yaniyo derken ısındigini hissediyorum ciddi ciddi.
Geceleri aklima geliyor yumru oturuyor icime.
Off😓😓😓
Bir anne evladına kötülük yapılırken nasıl rahatsızlik duymaz acaba .göz Yumanlar işin içinde annesi olanlar filan offf..

Anlamadım canım ?
Çocukluktan beri bu şekilde tepki verdigim bı durum bu .
Bahsettiğim durumları okuyyunca Değil de duyunca görünce videolu filan, aklımdan atamıyorum.

Yaşadığım acı bı tecrübem yok tabi Allah göstermesin 🙏😓😓😓
Hassas insansın ondandır. Ben zaten bu tip haberlerin görsellerine bakmam, videolarını izlemem. En iyisi bakmamaya çalışmak

Sormaya gerek yok benim bile agzima girecek gibi oluyor 😂😂😂
Bir kez is yerimde kosarcasina merdivenlerden iniyordum hopur hopur acelem vardi, ordaki bir musterinin offf demesiyle kendime geldim 😂
Haklı bir iç çekiş
😂😂😂

Peki bu gebelik döneminde küçük goguslulerin meme büyümesi olsa da emzirme bittikten sonra fosalmis içi boş porsuk hale gelmesi durumu oluyor ya sarkar halde,
o büyük goguslerde de mi aynı şekilde oluyor ?

Haklı bir iç çekiş
😂😂😂

Peki bu gebelik döneminde küçük goguslulerin meme büyümesi olsa da emzirme bittikten sonra fosalmis içi boş porsuk hale gelmesi durumu oluyor ya sarkar halde,
o büyük goguslerde de mi aynı şekilde oluyor ?
Benim kuzenim kucuk goguslu sarkmadi, sanirim biraz yapiylada alakali, benimde bir degisiklik olmadi gibi yani emzirmeden once nasilsa simdide oyle.
Ama ailemizdeki kadinlarin hemen hemen hepsi boyle gogus konusunda hic cocuk emzirmemis gibi, porsuk catlak ici bosalmis balon goruntusu yok.

Benim kuzenim kucuk goguslu sarkmadi, sanirim biraz yapiylada alakali, benimde bir degisiklik olmadi gibi yani emzirmeden once nasilsa simdide oyle.
Ama ailemizdeki kadinlarin hemen hemen hepsi boyle gogus konusunda hic cocuk emzirmemis gibi, porsuk catlak ici bosalmis balon goruntusu yok.
Ay harikaaa.
Benim ablalarin folloş olmuş durumda 😅estetik düşünüyorlar

Onlara bakarak benimde halim harap olacak gibime geldi şimdi, genetik yatkınlıktan:skandal:

Sormaya gerek yok benim bile agzima girecek gibi oluyor 😂😂😂
Bir kez is yerimde kosarcasina merdivenlerden iniyordum hopur hopur acelem vardi, ordaki bir musterinin offf demesiyle kendime geldim 😂
Benimde gözleri çok güzel bi arkadasım var ama memelerde çok büyük
Biri yolda off gözlere bak dedi
Oda göğüs anlamış ay ne diyor ya pis sapık valla bıktım bunların büyüklüğünden diye ağlamaya başladı
Dedim aklını onlarla bozmuşsun adam göz dedi
He tamam o zaman diyor😂

Oda göğüs anlamış ay ne diyor ya pis sapık valla bıktım bunların büyüklüğünden diye ağlamaya başladı
He tamam o zaman diyor😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 3 g 👍

He tamam o zaman diyor😂
Ahahah benim bir arkadasinda bildigin lopez poposu vardi bir gun yolda yuruyoruz, arkadan biri seslendi ecem diye kiz dondu orta okul arkadasi, sen beni arkadan nasi tanidin ya dedi 😂😂😂
Adam seninle tanisip arkadan kim oldugunu anlamayan insan varmiki demisti 😂😂

X