Geçinemeyenler kulübü

Hoşgeldin kuzucum mademmm
Hic hos bulamadim cok sinirlerim bozuldu.
Şerefsizin biri en az 5 gun once binanim sartelini attirmis, evlerim sartelide otomatik atiyo o zaman kimseye haber vermemis.
1 gun daha gelmesem dolaptakiler kurtlanirmis, les gibi kokmus her yer sinirlerim bosaldi yemin ederim ya

Şerefsizin biri en az 5 gun once binanim sartelini attirmis, evlerim sartelide otomatik atiyo o zaman kimseye haber vermemis.
1 gun daha gelmesem dolaptakiler kurtlanirmis, les gibi kokmus her yer sinirlerim bosaldi yemin ederim ya
Ya benım de alt katıma su akıyormuş görevli aramış suyunuzu kesıyoruz alt kata su akıyor demiş mutfaktan
Bulaşık makinem kapalı nerden akıyor bilmiyorum
Eşim benım yanıma gelmeden önce işleri için istanbula gitmişti gittiğinde şartelimiz bizim de atıkmış ama yenı atmış dedi buzdolabı soğukmuş hala
Bende anlamıyorum neden oluyor
Bizim her dairenın kendı şarteli var bizim elektronik eşyaların biri sebep oluyor ama hangısı
Şimdi aklım orda yine
Esim bakar artık Pazartesi İnsallah tekrar atıp bozulmamıştır bişeyler
Çok geçmiş olsun acayıp sinir bozucu

Ay bu kadar duyarsızlık olabilir mi ya .
Bilmiyor mu abi evlerin sartelide attigini, çok mu zor mesajla uyarmak .

O kişi kim belli mi ? Beş gün önce diye tahmin yurutunce acaba dedim ogrendin mi ? Maddi zararın var sonuçta naoacaksin

Ya benım de alt katıma su akıyormuş görevli aramış suyunuzu kesıyoruz alt kata su akıyor demiş mutfaktan
Eşim benım yanıma gelmeden önce işleri için istanbula gitmişti gittiğinde şartelimiz bizim de atıkmış ama yenı atmış dedi buzdolabı soğukmuş hala
Bizim her dairenın kendı şarteli var bizim elektronik eşyaların biri sebep oluyor ama hangısı
Şimdi aklım orda yine
Bitiriyomusun tatili, dönüyor mu eşin

Şimdi aklım orda yine
Ya insan bir yonetime mesaj atar derki toplu mesaj atin insanlarin haberi olsun, yakinlarinda anahtar varsir gekir sarteli kaldirirlar.
Benim teyzemin boyle bi evi kurtlandi kadin evdeki herseyi atmak zorunda kaldi yastiklarina yorganina halilarina varana kadar.
Cunku kurtlar her yeri basmisti.

Ya insan bir yonetime mesaj atar derki toplu mesaj atin insanlarin haberi olsun, yakinlarinda anahtar varsir gekir sarteli kaldirirlar.
Benim teyzemin boyle bi evi kurtlandi kadin evdeki herseyi atmak zorunda kaldi yastiklarina yorganina halilarina varana kadar.
Cunku kurtlar her yeri basmisti.
Evet çok Haklısın çok kötü bi durum
Kokusu ayrı dert kurtlar ayrı dert o yorgunlukla temizlik ayrı dert
Düşüncesiz insanlar işte

Ay bu kadar duyarsızlık olabilir mi ya .
Bilmiyor mu abi evlerin sartelide attigini, çok mu zor mesajla uyarmak .

O kişi kim belli mi ? Beş gün önce diye tahmin yurutunce acaba dedim ogrendin mi ? Maddi zararın var sonuçta naoacaksin
En az 5 gun once deme sebebim benim derin dondurucu hic kapagini acmazsan 24 saat buzlu tutuyor 48 saate kadarda icindekiler cozulsede soguk kaliyor, yani etin falan oldugunda kavurup kurtarabiliyosun.
İcindeki etler tavuklar resmen mutasyona ugramis oyle diyeyim sana.
Oradan anladim en az 5 gun oldugunu.
Sigortayi arayim dedim esim izin vermedi.
3 5 kilo et tereyag icin vs sigorta cagrilirmiymis. Sanki benim derdim et.
Ya ev kurtlansaydi, bir kez odeseler bir dahakine akillanirlar

En az 5 gun once deme sebebim benim derin dondurucu hic kapagini acmazsan 24 saat buzlu tutuyor 48 saate kadarda icindekiler cozulsede soguk kaliyor, yani etin falan oldugunda kavurup kurtarabiliyosun.
Bende senin gbi düşünüyorum.
Eşini dinleme bildiğini yap derim ben .

3 tane sigorta var dimi
Bizde içerdeki sadece oda oda kapatıyor
Kattaki daire daire
Binada ki bütün binayı
Kattaki atınca acaba haberı olmadı mı sadexe kendının ki mi sandı

3 tane sigorta var dimi
Bizde içerdeki sadece oda oda kapatıyor
Kattaki daire daire
Binada ki bütün binayı
Kattaki atınca acaba haberı olmadı mı sadexe kendının ki mi sandı
Hayir 2 sigorta, icerdeki var oda oda prizler ayri vs.
Birde ana sartel var ana sartel atinca evlerin sigortasi otomatik olarak elektrigi kesiyo ani akim olurda yangin cikar vs diye ve bunu herkes biliyo.
Yani birinim inip binanin ana sigortasini kaldirmasi gerekiyo eger oyle olursa, attiran kisi sigir diyeyim o sarteli kaldirmadan, ve evindeki ana sarteli kaldirmadan elektrigi kullanamaz.
Bal gibide biliyorlar yani herkesin elektriginin kesilecegini.
Valla cok sinirliyim ya sinirden basim dondu resmen.
2 saattir buz dolabi temizliyorum lanet koku cikmiyo.
Karbonat ve turk kahvesi biraktim icine umarim biraz temizler

Hayir 2 sigorta, icerdeki var oda oda prizler ayri vs.
Birde ana sartel var ana sartel atinca evlerin sigortasi otomatik olarak elektrigi kesiyo ani akim olurda yangin cikar vs diye ve bunu herkes biliyo.
Yani birinim inip binanin ana sigortasini kaldirmasi gerekiyo eger oyle olursa, attiran kisi sigir diyeyim o sarteli kaldirmadan, ve evindeki ana sarteli kaldirmadan elektrigi kullanamaz.
Bal gibide biliyorlar yani herkesin elektriginin kesilecegini.
Valla cok sinirliyim ya sinirden basim dondu resmen.
2 saattir buz dolabi temizliyorum lanet koku cikmiyo.
Karbonat ve turk kahvesi biraktim icine umarim biraz temizler
Anladım canım çok büyük düşüncesizlik ya
Belki dedim bilemedi bizde bilinmiyor çünkü
Karanfil seversen karanfilde koyabılırsın oda güzel kokuyor

Kızlar ben tecavüz siddet gibi olayların sansürlüde olsa görüntüsü sesini filan görünce duyunca inanılmaz etkisinde kalıyorum ve zihnimden gitmiyor
Dün kahkaha atarken bile bı anda gözümde kulağımda gördüğüm bı haberin videosu,sesi canlandı ve kendimi bitap düşmüş hissettim hıçkıra hıçkıra aglama geliyor sanki bogulacakmis gibi agliyorum

uyuyacakken veya uyanıp sağdan sola döndüğüm bir anda da aklıma gelip yanımda eşim varsa sessiz sessiz ağlıyorum

niye anlatıyorum normal mi bu kadar rahatsızlık duymam tepki vermem diye anlatıyorum.

Taze ekmeği yutarsin da bı anda sert gelir ya bogaziniza acıta acıta geçer ve biyerde kalmis gibi bı sıkışma bırakır .
Öyle oluyor içim

Bu benim psikiyatriste gitmem gereken bı mevzu değil di mi ? Çok olağan insanca bı tepkidir umarım , Ne dusunuyorsunuz ?

chamallows chamallows S sarahconnor Khomyuk Khomyuk

Kızlar ben tecavüz siddet gibi olayların sansürlüde olsa görüntüsü sesini filan görünce duyunca inanılmaz etkisinde kalıyorum ve zihnimden gitmiyor
Dün kahkaha atarken bile bı anda gözümde kulağımda gördüğüm bı haberin videosu,sesi canlandı ve kendimi bitap düşmüş hissettim hıçkıra hıçkıra aglama geliyor sanki bogulacakmis gibi agliyorum

uyuyacakken veya uyanıp sağdan sola döndüğüm bir anda da aklıma gelip yanımda eşim varsa sessiz sessiz ağlıyorum

niye anlatıyorum normal mi bu kadar rahatsızlık duymam tepki vermem diye anlatıyorum.

Taze ekmeği yutarsin da bı anda sert gelir ya bogaziniza acıta acıta geçer ve biyerde kalmis gibi bı sıkışma bırakır .
Öyle oluyor içim

Bu benim psikiyatriste gitmem gereken bı mevzu değil di mi ? Çok olağan insanca bı tepkidir umarım , Ne dusunuyorsunuz ?

Duyarlı insanların normal tepkileri bence
Günlerce şiddet görmüş çocuk hayvan kadınlara ağlayıp üzülebılıyorum bende
Göz kulak kapalı olunmuyor malesef

Öyle oluyor içim

Geçmişe dair yaşadığın ama unuttuğunu fln mı füşünüyorsun? Şüphelerin mi var? Bence online terapi bakabilirsin en azından için rahatlar böyle bir endişen varsa

Geçmişe dair yaşadığın ama unuttuğunu fln mı füşünüyorsun? Şüphelerin mi var? Bence online terapi bakabilirsin en azından için rahatlar böyle bir endişen varsa
Anlamadım canım ?
Çocukluktan beri bu şekilde tepki verdigim bı durum bu .
Bahsettiğim durumları okuyyunca Değil de duyunca görünce videolu filan, aklımdan atamıyorum.

Yaşadığım acı bı tecrübem yok tabi Allah göstermesin 🙏😓😓😓

X