- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.581
Kız karnı burnunda gidenler var hiç Bi engel yok da işte benimkini ikna edemiyorum görmemişin bebesi olmuşAyarlarsiniz bı gezi seneye ogluşla
Ablanın kaç yaşında çocuğu zorunluAblamınkiler öyle oldu
Birisi 8 yaşındaAblanın kaç yaşında çocuğu zorunlu
Yok burcucum bayramda tatile çıkıyoruz eşimle.Kız karnı burnunda gidenler var hiç Bi engel yok da işte benimkini ikna edemiyorum görmemişin bebesi olmuşsen gidecekmisin başka bu sene kapattın mı artık
Genel olarak emzirme meme düşmanı. Ben 1,5 sene emzirdim 3 sene oldu bıraktırdığım çok sarktı. Eskiden kol altımda dururdu, şimdi dirseklerimde duruyor. Askısız sutyen dahi giyemiyorum. Tabii genetik miras da dandikmiş göbeğim de çatladı. Bikinileri yeğenlere bağışladım mayo giyiyorum artık sadece düşünAblanın kaç yaşında çocuğu zorunlu
Bu çatlamada sanırım genetik ya kremlere falan başladım ama kızarmaya başladı şimdiden khomyuk annemde diyo ne yaparsan yap bizde illaki çatlama oluyo diyeGenel olarak emzirme meme düşmanı. Ben 1,5 sene emzirdim 3 sene oldu bıraktırdığım çok sarktı. Eskiden kol altımda dururdu, şimdi dirseklerimde duruyor. Askısız sutyen dahi giyemiyorum. Tabii genetik miras da dandikmiş göbeğim de çatladı. Bikinileri yeğenlere bağışladım mayo giyiyorum artık sadece düşün
Kesinlikle doğru. Bazıları hiç çatlamaz bazıları ne sürse çatlar. Ben de çatladım. Kaldılar da öyleBu çatlamada sanırım genetik ya kremlere falan başladım ama kızarmaya başladı şimdiden khomyuk annemde diyo ne yaparsan yap bizde illaki çatlama oluyo diye
Ayyy deniz cam silen Bi amele görürsen hah o benim
Saol kuşum teşekkur ederim ama zaten duramazdik, deniz ciktigimizdan beri basimizin etini yiyo hadi ne zaman dedem hadiAyyy deniz cam silen Bi amele görürsen hah o benimgöbekten de tanırsın zaten
ah eşin olmasaydı kahveye davet ederdim seni benimki işte
Sıpa çok mu özlemiş dedesiniSaol kuşum teşekkur ederim ama zaten duramazdik, deniz ciktigimizdan beri basimizin etini yiyo hadi ne zaman dedem hadi
Arabadan inmedigimiz surece sorun yokSıpa çok mu özlemiş dedesini
Sıcak deniz ya yolculuk nasıl gidiyor bu sıcakta
Kayseri'ye varınca arabadan inecek misin pekiArabadan inmedigimiz surece sorun yok
Ben çok severim yolculukta durmayıArabadan inmedigimiz surece sorun yok
Bende severim ama bizim molalar denizi işetme molasi oldu artik.Ben çok severim yolculukta durmayıBurdan ankaraya giderken bile kaç yerde dururuz çay kahve yaparız yazın dondurma molaları falan
Kedi fotonu gördüm bayıldım zorunlu bunlarda benimkilerKayseri'ye varınca arabadan inecek misin peki
Bir de yol kenarından meyve alıp kazık yemeyi severim benBen çok severim yolculukta durmayıBurdan ankaraya giderken bile kaç yerde dururuz çay kahve yaparız yazın dondurma molaları falan
Assssiri güzeller.Kedi fotonu gördüm bayıldım zorunlu bunlarda benimkiler
İyiyiz Sarah çok şükür canımNaber kızlar nasılsınız
Geçmişi çok okuyamadım umarım herkes iyidir
Bugün göceğe geldım burası çok sıcak
Kendime gelemedim sabahtan beri
Yarın keyif alırım umarım
Soğukta sevmiyorum sıcakta
Çok fazla yazaz olmuyor galiba herkesler tatilde