• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahatlıktan ötürü rahatsız olmak

Niye kendini suclu hissedesin ki. Ekonominin gidisatı belli. Sen simdi aylık kazanc elde ediyorsun ama altında bi evin var mı? İlerde basını sokabilecegin bi evin olacagı garantisi var mı? 50-60 yasına geleceksin seni kim kurtaracak? Hayatını garantiye almıs olsan diycemki yardım et yazık ama senin de aylık emeginin kazancı disinda birseyin yok ki. Kendini düsün ekonomi cok kötü belki senin yaslılıgında emekli maasi diye birsey bile olmayacak sana kim bakacak? Ne diyeceksin ben anama babama yedirdim birikim yapamadım mı diyeceksin cocuklarına? Senin anne babandan ne farkın kalacak cocuklarının gözünde muhtac olacaksın?

Teşekkür ediyorum yorumlar icin.
Zamaninda o kadar sorun yasadik huzursuzluk yasadik ki evlenmeme kaldi birkac ay sorun ciksin istemiyorum acikcasi. Oyle bir raddeye geldim ki disarda guzel bir yemek yesem bile vicdanim rahatsiz oluyor sanki aç aciktalar gibi hissediyorum.

bes para etmeyecek bir adam icin niye kendinizi kötü hissediyorsunuz.Ben olsam 5 kurus göndermem. Babaniz resmen asalak. Anneniz akli basindaysa, her seyi babaniza anlatmiyacaksa yapacacaginiz yardimlari anneye yapin.

Ne kadar sikinti cekmissiniz yazik degil mi size.Bak yaslandikca üzülürsünüz, pisman olursunuz ben niye bu adamin laflarina kulak astim diye.Ben size üzüldüm o yüzden biraz hisimla yazdim özür dilerim.

Back