• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Valla bilmiyorum bende çözemedim ben neyden hoşlanırım 😂😂😂 şu dünyada belki de en çok kendime yabancıyım.

Ama calismadigimi biliyorum 😂çalışmıyorum evet evet .
Öğretmenim
Ama şimdilik çalışmak sınava hazırlanmak gibi bı planım yok

Evet pek sessizler
Cumartesi tüm aile bir aradalar muhtemelen 🤭

Almanyadasin aslen nerelisin 😊

Ne güzel dedin, aslinda hepimiz kendimize yabanciyiz, aci cektikce, kendimize döndükce kendimizi buluyoruz.

Ögretmensin öyle mi? 😍 Bende birilerine bir sey anlatabilme yetisi olmadigindan ögretmenlere hep daha cok saygi duyarim.

Ben de mezun oldum, mühendisim ve is ariyorum👩🏻‍🎓.

Bir de coook asosyalim, hep evde ugrasirim. Simdi dikis makinesi aldim, dikis dikmeye ugrasiyorum😅😅

Ne güzel dedin, aslinda hepimiz kendimize yabanciyiz, aci cektikce, kendimize döndükce kendimizi buluyoruz.

Ögretmensin öyle mi? 😍 Bende birilerine bir sey anlatabilme yetisi olmadigindan ögretmenlere hep daha cok saygi duyarim.

Bir de coook asosyalim, hep evde ugrasirim. Simdi dikis makinesi aldim, dikis dikmeye ugrasiyorum😅😅
Bende dikiş dikmeyi çok çok öğrenmek istiyorum Ama nasıl 🤷

Keşke şık elbiseler diken bir terzi olsaydim çok paralar kazansaydim 😍

Acayip keyifli iş dikiş dikmek 😂
Fena zaman gecirtiyo

Ben ev hanimiyim canim minnoş bakiyorum evde.
Hobi falan kalmadi bende son 3 senedir :)
Sen neler yaparsin

Allah bagislasin. :) cocuktan önce ve sonra diye ayriliyor degil mi annelerin hayati?

Ben evde olmayi cok severim. Puzzle yapardim bir ara, örgü örüyordum. Simdi bir dikis makinesi aldim, onunla ugrasiyorum. ☺️

Mühendis hanım
Eşimle meslektaşsın memnun olduk :KK36:

Allah bagislasin. :) cocuktan önce ve sonra diye ayriliyor degil mi annelerin hayati?

Ben evde olmayi cok severim. Puzzle yapardim bir ara, örgü örüyordum. Simdi bir dikis makinesi aldim, onunla ugrasiyorum. ☺️
Cocuktan oncesini pek hatirlamiyosun aslinda, hatirlarsan cigerin kor gibi sizliyo 😂😂😂

Bende dikiş dikmeyi çok çok öğrenmek istiyorum Ama nasıl 🤷

Keşke şık elbiseler diken bir terzi olsaydim çok paralar kazansaydim 😍

Kücük bir makine al, sonrasi kendiliginden gelisiyor.

Aslinda dikis kursuna gitmek istiyordum ben, hem birazcik sosyallesiyim diye. Malum pandemiden dolayi hersey iptal.

Ama youtubeda her sey en ince ayrintisina kadar var. kurstan bile iyi, cünkü anlamadigin yeri sarip sarip izleyebiliyorsun😀😀😀

Aslinda dikis kursuna gitmek istiyordum ben, hem birazcik sosyallesiyim diye. Malum pandemiden dolayi hersey iptal.

Ama youtubeda her sey en ince ayrintisina kadar var. kurstan bile iyi, cünkü anlamadigin yeri sarip sarip izleyebiliyorsun😀😀😀
Tam profesyonel olacam derken çocuğum filan olur sinirden kudururum artik

Bende youtube den izliyorum, bir ara kumaşini alip kizima bikini dikecegim 😂

Bikini miii😍😍🎀 ay ne tatlisss😻

Istanbuldaysan bir sürü kumas pazari vardir ne güzel.

Ben youtubedan kadiköy kumas pazarina gidenleri izledim artik yokluktan😅😅
Ankaradayım ben, internetten alirim en kotu kumaşıni :)
Gecen pantolon pacalarimi kendim kisalttim cok mutluyum 😂

Arkadaslar sesiniz yok :)

Musaadenizle artik sizden sene geciyorum 😀 hobileriniz nelerdir, neler yapmaktan hoslanirsiniz? Calisiyor musunuz?
Ben çalışıyorum, öğretmenim. Bende de bir çocuk var ona bakıyorum bir yandan. Hobi fln bende de kalmadı. Akşam 9.30da düdük çalıyor çay içip dizi izliyoruz belki iki sayfa da yatmadan okuyorum gün bitiyor. Sıfır hareket

Hahaha cocuk fikri beni de geriyor😂

Cocugum olunca sanki hayatim bitecekmis gibi hissediyorum🤔🤔🤔 atsan atilmiyor, satsan satilmiyor hep eteginde🥲🥲🥲
Aynen böyle hissediyorum .
Hayır dogursan ayrı dert dogurmasan apayrı dert .

Hem çocuğum olacak diye çok korkuyorum
Hem ya olmazsa diye çok korkuyorum
Bunun ortası öleyim de kurtulayim bu ne be oluyor en son 😂😂😂😂

Back