- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.300
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #26.221
ÇılgınsınBen oyle biri kaydiragin basina otursa ve kalkmasa kendim kayarak iner tepelerim mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇılgınsınBen oyle biri kaydiragin basina otursa ve kalkmasa kendim kayarak iner tepelerim mesela
Almayıp çıksaymışsınız keşke. Böyle durumlarda ben muhatap olmam. Gerizekalı mı dedi ne aldıysam bırakırım. Ücreti ödediysem de iptal ederim. Muhattap olma.
Almamak en doğrusu olurdu. Ben bir kere çağdaş markette bir sorun yaşadım. Direkt müdüre söyledim ama hırsımı alamadım genel merkezine de şikayet ettim. Gerekli işlem yapıldı diye aradılar. Üstüne şikayet et direkt yada araÖdedik ciktik, ama böyle yapilmazki, roller degismis sanki satici olan biz müsteri olan onlar.
İnsanlarin sinirleri bozuk artik pandemiden dolayi, ben esnafada bir sey diyemiyorum.Ödedik ciktik, ama böyle yapilmazki, roller degismis sanki satici olan biz müsteri olan onlar.
Çağdaşta affetmezler bende calistim orada.Almamak en doğrusu olurdu. Ben bir kere çağdaş markette bir sorun yaşadım. Direkt müdüre söyledim ama hırsımı alamadım genel merkezine de şikayet ettim. Gerekli işlem yapıldı diye aradılar. Üstüne şikayet et direkt yada ara
Ne olursa olsun müşteriye gerizekalı diyemez. Ben olsam cidden müdürü yetkilisi sahibi neyse uğraşırım mesela. Haddini bilmeyi öğrenecek, hakaret ne demek?İnsanlarin sinirleri bozuk artik pandemiden dolayi, ben esnafada bir sey diyemiyorum.
Şu donem herkesin bir birini alttan almasi gereken bir donem bence.
Almamak en doğrusu olurdu. Ben bir kere çağdaş markette bir sorun yaşadım. Direkt müdüre söyledim ama hırsımı alamadım genel merkezine de şikayet ettim. Gerekli işlem yapıldı diye aradılar. Üstüne şikayet et direkt yada ara
Manav reyonunda muz alırken muzu kopardım diye azarladı beni manyak. Çocuğunu azarlıyor sanki. Hemen müdürüne gittim ben, özür dilediler fln ama o esnada mesela şarküterideki kadın dedi genel merkezi de arayın yeni başladılar ama yaptığı terbiyesizlikti diye. Aradım işten çıkarmışlar sanıyorumÇağdaşta affetmezler bende calistim orada.
Patronlarinida tanirim.
Personeli cok kiymetlidir cok degerlidir, ama musterileride degerlidir.
Hakli olan musteriyse musterinin arkasinda, personelse personelin arkasinda sonuna kadar durur.
İnsanlarin sinirleri bozuk artik pandemiden dolayi, ben esnafada bir sey diyemiyorum.
Şu donem herkesin bir birini alttan almasi gereken bir donem bence.
Manav reyonunda muz alırken muzu kopardım diye azarladı beni manyak. Çocuğunu azarlıyor sanki. Hemen müdürüne gittim ben, özür dilediler fln ama o esnada mesela şarküterideki kadın dedi genel merkezi de arayın yeni başladılar ama yaptığı terbiyesizlikti diye. Aradım işten çıkarmışlar sanıyorum
Hakaretmi etmis, orayi atlamisim.Ne olursa olsun müşteriye gerizekalı diyemez. Ben olsam cidden müdürü yetkilisi sahibi neyse uğraşırım mesela. Haddini bilmeyi öğrenecek, hakaret ne demek?
Gecenlerde bir konu okumustum, kimin yazdigina dikkat etmemisim o sizsiniz sanirim.Benimki pandemiden bagimsiz bir sikinti. Bir de ben turkiyede yasamiyorum, sözkonusu ülke almanya ve zincir bir magaza.
Zaten özgüvensiz bir insanim ve bu tarz olaylari o kadar cok yasiyorum ki artik insanlarin arasina karismak istemiyorum.
Anaaa öyle yapmisim sahi .Devrelerimi yaktiniz ya sabah sabah.
Zorunlunun mesajina tikliyorum senin cevaptan baska konuyu atliyor ne oluyor ya diyip geri buraya donuyorum
Diger konudan mesaj alintilayip buraya atmissin
Bazı esnaf gerçekten esnaflıktan çok uzak oluyor. Çok eskiden anneannemin evinin orda bir büfe vardı, her gazete almaya gittiğimde bir afra bir tafra. Bir gittim iki gittim sonra beş dk yol yürüdüm ama gitmedim. Kapadı ne zaman sonra dükkanını. Yani iletişim kuramayan biri de esnaf olamaz biraz da güleryüz, hoşsohbet olur esnafHakaretmi etmis, orayi atlamisim.
Dovseymis keşke
Gecenlerde bir konu okumustum, kimin yazdigina dikkat etmemisim o sizsiniz sanirim.
İnsanlara cevap vermeyi ögrendigin gun bu sorun kalkacak ortadan.
Yalnizca bir kez gozunu kararttiginda hersey bambaska olacak emin ol.
Benim annemde bizleri boyle yetistirdi.
Aman susun aman kalp kirmayin aman ha kizim kimseye bulasmayin vs vs.
Sonra baktim ki e herkes bana bulasiyo herkes bama herseyi soyluyor ve buna ben musade ediyorum.
Musade etmeyi kestigim an herkes nerede nasil duracagini bildi.
Bana siz birazda toplum icinde nasil anlatayim pasif duruyormussunuz gibi geliyor.
Kendine guven dim dik dur karsindaki kim olursa olsun sana baktiginda guclu bir insan gorsun.
Duruş ve bakış herşeydir arkadaşım.
Esnaflar almanmiydiKesin benim konumdur, o kadar cok actim ki. Evet bir eziklik, pasiflik var kesinlikle. Önceleri kambur dururdum simdi daha dik duruyorum ama baska seyler de var sanirim etken olan.
Ben de sizin gibi yetistim, fazla saygili. Ancak sabah yasadigim olayda mesela girdim, alisverisimi yapicam yani gelip saldirdilar deyim yerindeyse. Hani sustum da palazlandi gibi birsey degilki ha ayni yere simdi gitsem farkli muamele gorurum belki ben de bagirdigim icin ama benim icin onemli olan bu noktaya gelmeden hizaya gelmeleri.
Esnaflar almanmiydi
Valla bilmiyorum bende çözemedim ben neyden hoşlanırım şu dünyada belki de en çok kendime yabancıyım.Arkadaslar sesiniz yok :)
Musaadenizle artik sizden sene geciyorum hobileriniz nelerdir, neler yapmaktan hoslanirsiniz? Calisiyor musunuz?