- 14 Haziran 2019
- 15.286
- 75.677
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.661
Olmadı anneni alır geçersiniz. Anneme diyorum da sizin ev ufak tek tv var sıkılırız biz diye geri püskürtüyor beniyok ya ben eve giderim her turlueşim calisir benim izin kagitlari var
zaten khomyuk annesinin evindeyken basina boyle birsey gelse çoktan felç gecirmisti heraldeYok ben kendi evimde annemler kendi evinde olur. Ben denize dedim.
esim calisirsa annemi goturmem.Olmadı anneni alır geçersiniz. Anneme diyorum da sizin ev ufak tek tv var sıkılırız biz diye geri püskürtüyor beniBizimkinin de okulu nihayet kapanıyor, evde olacağız ikimizde.
Köle izahura gibi yerleri ovalar camları silerdim 18 günzaten khomyuk annesinin evindeyken basina boyle birsey gelse çoktan felç gecirmisti heralde( allah korusun)
Bakalım genelge bir yayınlansın daOff, çok kötü olmuş.
Yanlış bilmiyorsam bu durumlar için, ebeveynlerden birini ev çalışma sistemine sokmak zorundalar.
Ya seni izne alacaklar ya eşini, bu konu hakkında üstlerinizle mutlaka görüşün.
Sormaaaaa kaynanam şimdiden tutuştu alıştı her hafta her hafta Aaa gelemezmisiniz Aaa bayramda yok musunuzÜlke genelinde tüm gelinlerde bayram havası var ama şu an hadi itiraf edin. Bu bayramda yırttıl
ay kahkaha attim ya, annem ne gukuyon manyak manyak sen iyice kafayi yemissin icerde kala kala diyo banaKöle izahura gibi yerleri ovalar camları silerdim 18 gün
Ben kayınvalideme gitmek istiyorum ama yaa:) Kadın geliyorum diye hep sevdiğim şeyleri yapar, kızlarıma bakar. Temizliğe yemeğe karıştırmaz. Sadece bulaşık yıkıyorum valla. Ben baya baya dinleniyorum kayınvalideme gittiğimde:)Ülke genelinde tüm gelinlerde bayram havası var ama şu an hadi itiraf edin. Bu bayramda yırttıl
Ben başka şehire gidip yatılı kaldığımdan bana ızdırap oluyor açıkçası. Ne rahat tuvalete gidebiliyorum ne yiyebiliyorum evde iki bekar kayınbirader huysuz kayınpeder. Tek kayınvalidem olsa ben de takmam da, ooh yırttım hissim var amaBen kayınvalideme gitmek istiyorum ama yaa:) Kadın geliyorum diye hep sevdiğim şeyleri yapar, kızlarıma bakar. Temizliğe yemeğe karıştırmaz. Sadece bulaşık yıkıyorum valla. Ben baya baya dinleniyorum kayınvalideme gittiğimde:)
Ben aynı köleliği evde yapacağım, kesin kararlıyım.Köle izahura gibi yerleri ovalar camları silerdim 18 gün
ben gecen senede bayramlardan birinde yirtmistim ama hangisi hatirlamiyorumÜlke genelinde tüm gelinlerde bayram havası var ama şu an hadi itiraf edin. Bu bayramda yırttıl
Benim kayınvalidem Eskişehir’de olduğu için koşa koşa gidiyorum:) Bizimkiler iki kişi, bir de kayınvalidemin eli acaip lezzetli. Her seferinde kilo alıp dönüyorum ben:)Ben başka şehire gidip yatılı kaldığımdan bana ızdırap oluyor açıkçası. Ne rahat tuvalete gidebiliyorum ne yiyebiliyorum evde iki bekar kayınbirader huysuz kayınpeder. Tek kayınvalidem olsa ben de takmam da, ooh yırttım hissim var ama
Ay Eskişehir’liyse inanırım. Ben de eskişehirliyim malum bizim de kuzenlerin eşleri de yengeler de aşırı sever gelmek gitmek isterler. Sanırım muhabbet edip geçmemizin de etkisi bar, darlamıyoruzBenim kayınvalidem Eskişehir’de olduğu için koşa koşa gidiyorum:) Bizimkiler iki kişi, bir de kayınvalidemin eli acaip lezzetli. Her seferinde kilo alıp dönüyorum ben:)
Aynen, eşimin taraf manav, biz tatarız. Gayet ponçik insanlar kendileri:) Ay bir haşhaşlı gözleme yapıyor bak canım istedi gece gece:)Ay Eskişehir’liyse inanırım. Ben de eskişehirliyim malum bizim de kuzenlerin eşleri de yengeler de aşırı sever gelmek gitmek isterler. Sanırım muhabbet edip geçmemizin de etkisi bar, darlamıyoruz
Eşimin son iki nöbeti, annem bende bu gecelik beraber dizi izliyoruz biz.huhu kadınlar
Zorlu bir süreç olacak çocuklu aileler calısıp eve kapanacaklar icin. Ben pandemi basından beri kendi düzenimin bir tık üstünde calıstıgım icin evde olduguma şikayet edecek konuma gelemedim. Ama covid iken 10 gün evde durmak ciddi anlamda ölüm gibiydi.Eşimin son iki nöbeti, annem bende bu gecelik beraber dizi izliyoruz biz.
Yarın da son kez annemde kalalım dedik, annem babamı bir daha zor gideriz dedik
Park işi zor ya. Sitesiz garibanlar olarak
Yok ya ben vallahi ubayram için uzuldumÜlke genelinde tüm gelinlerde bayram havası var ama şu an hadi itiraf edin. Bu bayramda yırttıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?