- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.871
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #23.681
Aaa sende mi biliyosun o lafı .Köle izahura gibi yerleri ovalar camları silerdim 18 gün![]()
Bizde de kullanılır da arkadaşlar veya eşim bilmezdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa sende mi biliyosun o lafı .Köle izahura gibi yerleri ovalar camları silerdim 18 gün![]()
Gorumceyi havale edilen parayla ayakkabı aldım diye catlatacaktin.ben gecen senede bayramlardan birinde yirtmistim ama hangisi hatirlamiyorum
hemde nasi mutluyum valla.
az once gorumcem aradi yenge gidecekmisiniz ordami kaldiniz diyo yoo niye gidiyim ki dedim, pesine esimi aramis heraldeki bana napacaz diye mesaj atmis.
neyi napacaz dedim gelecekmisiniz dedi yoo niye geliyim ki annem aşi olacak kusura bakmayin dedim onada.
cok uyuma meraklisisin ya uyu 20 gun bacinin gazina gelme benim asabimi bozma zaten pamuk ipligindesin ayagini denk al dedim![]()
Annende kalıp kalmaman gorumcek'i ne ilgilendiriyor ?ben gecen senede bayramlardan birinde yirtmistim ama hangisi hatirlamiyorum
hemde nasi mutluyum valla.
az once gorumcem aradi yenge gidecekmisiniz ordami kaldiniz diyo yoo niye gidiyim ki dedim, pesine esimi aramis heraldeki bana napacaz diye mesaj atmis.
neyi napacaz dedim gelecekmisiniz dedi yoo niye geliyim ki annem aşi olacak kusura bakmayin dedim onada.
cok uyuma meraklisisin ya uyu 20 gun bacinin gazina gelme benim asabimi bozma zaten pamuk ipligindesin ayagini denk al dedim![]()
Kardeşceğizi ne yapacak nasıl yapacak bir başcağınıza?Annende kalıp kalmaman gorumcek'i ne ilgilendiriyor ?
Keşke biraz kendi evliligimizde ne bekliyosak karşımızdakine de o imkanı saglasak .Kardeşceğizi ne yapacak nasıl yapacak bir başcağınıza?
Aaa sen de...
Ya ne güzel moral veriyorsunuz cidden ben sizlerin moralinizin bozulacağı konuyla alakalı ısrarla gidici gidecek tarzı konuşup gülücük koyan bir yapıya sahip olmadığım için tuhaf geliyor bana. İki oldu bu. Bir daha düğün vs tarzı konularda konusmayacagım kimse de konusmazsa sevinirimDüğünğn gidici lazeri salla da![]()
kiz gecen ben o paranin yuz lirasiyla bir yere bagis yaptimGorumceyi havale edilen parayla ayakkabı aldım diye catlatacaktin.
Hırsını diri tut, sakinlesme, unutma yapppp![]()
Sanki hizmet bedeli alıyoruz 7*24 başında beklicez alla allaKardeşceğizi ne yapacak nasıl yapacak bir başcağınıza?
Aaa sen de...
ilgilendirmiyor, zaten kimse onun ne soylediginide sallamiyor ama konusuyor iste.Annende kalıp kalmaman gorumcek'i ne ilgilendiriyor ?
kiz olurmu altindan da almamiz lazim aaa sendeSanki hizmet bedeli alıyoruz 7*24 başında beklicez alla alla
Ben sormuştum ilk, kusura bakma lütfen amacım kırmak ya da üzmek değildi.Ya ne güzel moral veriyorsunuz cidden ben sizlerin moralinizin bozulacağı konuyla alakalı ısrarla gidici gidecek tarzı konuşup gülücük koyan bir yapıya sahip olmadığım için tuhaf geliyor bana. İki oldu bu. Bir daha düğün vs tarzı konularda konusmayacagım kimse de konusmazsa sevinirim
Kendi napiyo kocasınakiz olurmu altindan da almamiz lazim aaa sende
İiih .kiz gecen ben o paranin yuz lirasiyla bir yere bagis yaptimonun dekontunu gonderip denizin adina sizin paranizla hayir yaptim mi desem
o daha cok koyar sanki
Senin soruna kırılmadım ki sordun geçtin zaten stresli bir süreçteyim hem iş hem güç hem bu, negatif elektrik vermeye gerek var mı hakikaten bu kadar? Kendimle alakalı bu kadar detay vermemem gerekirdi aslında hata bende.Ben sormuştum ilk, kusura bakma lütfen amacım kırmak ya da üzmek değildi.
Güç olmasın hiçbir şey, o tarihe zaten turizm açılıyor, sen içini ferah tut.
Her şey güzel olacak![]()
Yanında durmuyorsa niye evlendi bla bla.Sanki hizmet bedeli alıyoruz 7*24 başında beklicez alla alla
hic bir kap yemek bile koyamiyo onune.Kendi napiyo kocasına![]()
yok canim ilk soran bendim hemde tam bahsettigi şekildeBen sormuştum ilk, kusura bakma lütfen amacım kırmak ya da üzmek değildi.
Güç olmasın hiçbir şey, o tarihe zaten turizm açılıyor, sen içini ferah tut.
Her şey güzel olacak![]()
ben tamamen merakli oldugumdan gelen kesimim halbukiYanında durmuyorsa niye evlendi bla bla.
Ben denizin durumunu ayrı tutuyorum, annesi yalnız yaşıyor ama aynı şehirde ailede kalma olayını normalde kadın y da erkek farketmez doğru bulmuyorum.
Arkadaşlarım kaldığında ‘çok meraklıysan evlenmeseydin’ bile diyorum![]()
Yok yahu hata değil aşkolsun.Senin soruna kırılmadım ki sordun geçtin zaten stresli bir süreçteyim hem iş hem güç hem bu, negatif elektrik vermeye gerek var mı hakikaten bu kadar? Kendimle alakalı bu kadar detay vermemem gerekirdi aslında hata bende.