• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

ben gecen senede bayramlardan birinde yirtmistim ama hangisi hatirlamiyorum 😂😂
hemde nasi mutluyum valla.
az once gorumcem aradi yenge gidecekmisiniz ordami kaldiniz diyo yoo niye gidiyim ki dedim, pesine esimi aramis heraldeki bana napacaz diye mesaj atmis.
neyi napacaz dedim gelecekmisiniz dedi yoo niye geliyim ki annem aşi olacak kusura bakmayin dedim onada.
cok uyuma meraklisisin ya uyu 20 gun bacinin gazina gelme benim asabimi bozma zaten pamuk ipligindesin ayagini denk al dedim 😂😂😂
Gorumceyi havale edilen parayla ayakkabı aldım diye catlatacaktin.
Hırsını diri tut, sakinlesme, unutma yapppp :D

ben gecen senede bayramlardan birinde yirtmistim ama hangisi hatirlamiyorum 😂😂
hemde nasi mutluyum valla.
az once gorumcem aradi yenge gidecekmisiniz ordami kaldiniz diyo yoo niye gidiyim ki dedim, pesine esimi aramis heraldeki bana napacaz diye mesaj atmis.
neyi napacaz dedim gelecekmisiniz dedi yoo niye geliyim ki annem aşi olacak kusura bakmayin dedim onada.
cok uyuma meraklisisin ya uyu 20 gun bacinin gazina gelme benim asabimi bozma zaten pamuk ipligindesin ayagini denk al dedim 😂😂😂
Annende kalıp kalmaman gorumcek'i ne ilgilendiriyor ?

Kardeşceğizi ne yapacak nasıl yapacak bir başcağınıza?
Aaa sen de...
Keşke biraz kendi evliligimizde ne bekliyosak karşımızdakine de o imkanı saglasak .
Sinirlenmekten ziyade üzülmeye de başladım artik gorumceler yada eltilerin hasetliklerini okudukça .
Bu kadar kötü olamazlar ya derdim hep.
Yoo oluyorlarmis.

Düğünğn gidici lazeri salla da😂😂
Ya ne güzel moral veriyorsunuz cidden ben sizlerin moralinizin bozulacağı konuyla alakalı ısrarla gidici gidecek tarzı konuşup gülücük koyan bir yapıya sahip olmadığım için tuhaf geliyor bana. İki oldu bu. Bir daha düğün vs tarzı konularda konusmayacagım kimse de konusmazsa sevinirim

Gorumceyi havale edilen parayla ayakkabı aldım diye catlatacaktin.
Hırsını diri tut, sakinlesme, unutma yapppp :KK70:
kiz gecen ben o paranin yuz lirasiyla bir yere bagis yaptim 😁 onun dekontunu gonderip denizin adina sizin paranizla hayir yaptim mi desem 😂
o daha cok koyar sanki

Ya ne güzel moral veriyorsunuz cidden ben sizlerin moralinizin bozulacağı konuyla alakalı ısrarla gidici gidecek tarzı konuşup gülücük koyan bir yapıya sahip olmadığım için tuhaf geliyor bana. İki oldu bu. Bir daha düğün vs tarzı konularda konusmayacagım kimse de konusmazsa sevinirim
Ben sormuştum ilk, kusura bakma lütfen amacım kırmak ya da üzmek değildi.
Güç olmasın hiçbir şey, o tarihe zaten turizm açılıyor, sen içini ferah tut.
Her şey güzel olacak☺️

kiz gecen ben o paranin yuz lirasiyla bir yere bagis yaptim 😁 onun dekontunu gonderip denizin adina sizin paranizla hayir yaptim mi desem 😂
o daha cok koyar sanki
İiih .
Burada garezi sana .
Senin iyiliğine olan herşey onun zoruna daha çok gider.
Bir tel toka bile alsan cildirmasina yeter

Her şey güzel olacak☺️
Senin soruna kırılmadım ki sordun geçtin zaten stresli bir süreçteyim hem iş hem güç hem bu, negatif elektrik vermeye gerek var mı hakikaten bu kadar? Kendimle alakalı bu kadar detay vermemem gerekirdi aslında hata bende.
İki oldu derken sen değil denizdi o o da benzer bir tavır sergilemişti. Seni kast etmedim.

Sanki hizmet bedeli alıyoruz 7*24 başında beklicez alla alla
Yanında durmuyorsa niye evlendi bla bla.

Ben denizin durumunu ayrı tutuyorum, annesi yalnız yaşıyor ama aynı şehirde ailede kalma olayını normalde kadın y da erkek farketmez doğru bulmuyorum.
Arkadaşlarım kaldığında ‘çok meraklıysan evlenmeseydin’ bile diyorum😂😂

Her şey güzel olacak☺️
yok canim ilk soran bendim hemde tam bahsettigi şekilde 🤦
bos boğazlığima denk geldi bir an

Yanında durmuyorsa niye evlendi bla bla.

Ben denizin durumunu ayrı tutuyorum, annesi yalnız yaşıyor ama aynı şehirde ailede kalma olayını normalde kadın y da erkek farketmez doğru bulmuyorum.
Arkadaşlarım kaldığında ‘çok meraklıysan evlenmeseydin’ bile diyorum😂😂
ben tamamen merakli oldugumdan gelen kesimim halbuki 😂😂🤦

Senin soruna kırılmadım ki sordun geçtin zaten stresli bir süreçteyim hem iş hem güç hem bu, negatif elektrik vermeye gerek var mı hakikaten bu kadar? Kendimle alakalı bu kadar detay vermemem gerekirdi aslında hata bende.
Yok yahu hata değil aşkolsun.
Hepimiz artık deliliğe vurduk bir süre sonra, ağlanacak halimize gülüyoruz.
Mesela benim bebeler 1 aydır okula başladı, bunun 10 gününü hastalık vs gidemediler.
Her sabah hala büyük oğlan ‘okula gitmemek için’ ağlıyor, öbür hasta olan ise gitmek için ağlıyor.
Tam adapte oluyorlar derken cart diye 20 gün tatil geldi, kara kara onu düşünüyorum ben.
Canımı okuyacak biri okul diye, öbürü yeniden başladığında komple istemeyecek.
Ama napalım, gülüyoruz işte😂

Back
X