- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.641
elecdayi bilmem ama esim msb ye bagli oldugu icin nasil polisleri askerleri durtdurmuyorlarsa onlarda msb ye calisan olarak gorundukleri icin calisabilirler detaylari okuyamadim henuz, nedem cunku mal oglu mal kuzenlerim ay ben duramam bakkala gidiyomus gibi uapip vadiye inip yururum diyoYa benim anladığım, zorunlu üretim hariç her şeyin duracağı.
Tabii sağlık, gıda vs dahil değil ama eşinin deelecda nın işinin de izne tabii olmaması lazım.
Ülke kapanıyor çünkü, kısa dönem ödenekleri başladı, şehirlerarası kontrol noktaları vs.
İlk defa korona sürecinde böylesi bir kapanma yaşanacak, eski haftasonu yasakları gibi.
Sizinkiler gene bakkal çakkal yahu.elecdayi bilmem ama esim msb ye bagli oldugu icin nasil polisleri askerleri durtdurmuyorlarsa onlarda msb ye calisan olarak gorundukleri icin calisabilirler detaylari okuyamadim henuz, nedem cunku mal oglu mal kuzenlerim ay ben duramam bakkala gidiyomus gibi uapip vadiye inip yururum diyo
ve bunu diyenin dukkani her vaka patladiginda kapaniyo her seferinde abi abla eniste kim varsa bana borc verin diye agliyo yinede akillanmiyo.
ne bakkali film, bakkal olsa alsin ekmegini gitsin guzellik salonu çoğu adam dukkanlarini kapatiyo eve musteri aliyolar, bakkala gider gibi musterilerine gidiyorlarSizinkiler gene bakkal çakkal yahu.
İzni olmayan arkadaşlarım, izni olanları evlerinde yatılı ağırlıyor.
Her haftasonu bu böyle, millet valizle gidiyor geliyor birbirine.
Hiç olmadı, izni olan biriyle program yapıp onlarla geziyorlar ki durdurulursa belgesi olsun diye.
Benim çevremde bizim aile, büyük görümcem ve anne babalarımız evde.
Diğer herkes fink fink yahu, en basiti geçen haftasonu kuzenler şehirdışına çıkmış.
Nasıl gittiniz yasakta diyoruz, iznimiz var inşaattan dolayı diyor.
Yahu senin inşaat Ankara’da, demiyorlar mı başka şehirde ne işin var diye!
Bakkala gidiyorlar sandımne bakkali film, bakkal olsa alsin ekmegini gitsin guzellik salonu çoğu adam dukkanlarini kapatiyo eve musteri aliyolar, bakkala gider gibi musterilerine gidiyorlar
direk insanla temas ediyolar basima agrilar girdi vallahi bak.
şikayet edecegim musteri aldigini duydugum gun bassinlar evini hem izinsiz evde vergi kacirarak calistigindan yesin, hem covitte toplum sagligini riske atmaktan yesinler cezayi.
valla artik biktim ya
nakliye arabasinin arkasina mülteci gibi dolusup köye gidenleri biliyorum brnBakkala gidiyorlar sandım
Tabii o çok yaygın, eve hizmet sektörü.
Eve gelen berber, kuaför ya da gidilen müşteri falan.
Artık alıştım ben bunlara.
O değil, yemek servisi arabası ile seyahat eden bile var.
Mesela atıyorum liva arabasında yana oturup, oradan oraya gezen
kiz cevap verdin mi gormedim ki o kadar cok bildirim vardikiHem sorup hem konusmuyosun deniz anlamadım ki
kiz yok ya bizim bdv de bitane cavidan var surekli hamile olusundan ve bebegine kinoali cay yaptigindan bahsediyo aklima geldinYok denizcim ya hayatımda yemedim içmedim niyee faydalımı ki içiyim mi
Cavidanı duydum ama içeriğine bakmamıştımkiz yok ya bizim bdv de bitane cavidan var surekli hamile olusundan ve bebegine kinoali cay yaptigindan bahsediyo aklima geldin
Özelde öyle olmuyor ki. Şirket ben uygulamayacağım dediğinde devletin bir yaptırımı yok. Büyüğü götürüyordum zaten küçüğü de götüreyim tam olsun:)10 yastan kucuk cocugun oldugu icin sana izin vermek zorunda kalacaklar yok vermiyorlarsa al kucuk kizida is yerine gotur krese cevir orayi
Ya işin kötüsü eşim devlette istisna ben de özeldeYa benim anladığım, zorunlu üretim hariç her şeyin duracağı.
Tabii sağlık, gıda vs dahil değil ama eşinin deelecda nın işinin de izne tabii olmaması lazım.
Ülke kapanıyor çünkü, kısa dönem ödenekleri başladı, şehirlerarası kontrol noktaları vs.
İlk defa korona sürecinde böylesi bir kapanma yaşanacak, eski haftasonu yasakları gibi.
Ben de tüm hava limanlarında geçerli bir kart var. Ülkenin istediğim yerine istediğim saat, görevlendirmem var diyerek gidebiliyorum. Önünü arkasını kimse sormuyor, kartı gösterip geçiyorsun. Bu şekilde şehir şehir gezen bir sürüelecdayi bilmem ama esim msb ye bagli oldugu icin nasil polisleri askerleri durtdurmuyorlarsa onlarda msb ye calisan olarak gorundukleri icin calisabilirler detaylari okuyamadim henuz, nedem cunku mal oglu mal kuzenlerim ay ben duramam bakkala gidiyomus gibi uapip vadiye inip yururum diyo
ve bunu diyenin dukkani her vaka patladiginda kapaniyo her seferinde abi abla eniste kim varsa bana borc verin diye agliyo yinede akillanmiyo.
Off, çok kötü olmuş.Ya işin kötüsü eşim devlette istisna ben de özelde
ben annemdeyim canim sabah 9 da geldimE deniz sen annene gidemeyecek misin şimdi ya?
Oo iyi bayramda yalnız kalmayacak şahaneben annemdeyim canim sabah 9 da geldim
Oo iyi bayramda yalnız kalmayacak şahane
yok ya ben eve giderim her turluOo iyi bayramda yalnız kalmayacak şahane
Yok ben kendi evimde annemler kendi evinde olur. Ben denize dedim.Aa yasaklarda orda mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?