- 17 Aralık 2015
- 26.881
- 49.043
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #23.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım izinliler doğru düzgün kontrol edilir, kendi bölgeleri dışında misafircilik oynamazlar.Heyecandan hep birden yazmışız akdöföfkdl
Genelge ile istisna, bu istisna derken bir bakıyorsun herkes çalışıyorUmarım izinliler doğru düzgün kontrol edilir, kendi bölgeleri dışında misafircilik oynamazlar.
Kimi tanıyorsam izni var çünkü...
O izinli bu izinli derken bi bakmışsın herkeşler sokakta.Genelge ile istisna, bu istisna derken bir bakıyorsun herkes çalışıyor![]()
Sorma, çalışmayan arkadaşlarımın bile izinleri var benimGenelge ile istisna, bu istisna derken bir bakıyorsun herkes çalışıyor![]()
Ya işin kötüsü benim sektör hep istisnaya tabi, e kreşi kapattılar nasıl olacak bu işSorma, çalışmayan arkadaşlarımın bile izinleri var benim
Hatta izni olmayanlar da hastane randevusu ile her türlü yine aktif hayattalar.
Bizim millete yasak de ve otur, izle...
Aynen, millet bahane arıyor zatenO izinli bu izinli derken bi bakmışsın herkeşler sokakta.![]()
kapanamayanlar agliyordu suanGözümüz aydın ola
1 sene önce istediğimiz kapanma, şimdi oldu ama neyse, bu da bir şeydir.
aynen.Genelge ile istisna, bu istisna derken bir bakıyorsun herkes çalışıyor![]()
10 yastan kucuk cocugun oldugu icin sana izin vermek zorunda kalacaklar yok vermiyorlarsa al kucuk kizida is yerine gotur krese cevir orayiYa işin kötüsü benim sektör hep istisnaya tabi, e kreşi kapattılar nasıl olacak bu iş![]()
Ya benim anladığım, zorunlu üretim hariç her şeyin duracağı.kapanamayanlar agliyordu suankapananlara selam olsun
Şehiriçi ve çevre şehirlerde kendi aracımla iznim var benimde. Ama eve tıkanacagımUmarım izinliler doğru düzgün kontrol edilir, kendi bölgeleri dışında misafircilik oynamazlar.
Kimi tanıyorsam izni var çünkü...
Aman geç olsun, güç olmasın.Şehiriçi ve çevre şehirlerde kendi aracımla iznim var benimde. Ama eve tıkanacagımhayır gelinlik provam yalan oldu ona yanıyorum.
Mayıs sonu.Aman geç olsun, güç olmasın.
Düğün tarihi ne zamandı ya?
Atlasın gelsin kocişin yanına, sen sağlık çalışanısın elbet iznin olacak.
Yok denizcim ya hayatımda yemedim içmedim niyee faydalımı ki içiyim mi