- 17 Aralık 2015
- 26.881
- 49.044
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.581
dovseydi sovseydi cocuk icin asla katlanmazdim bir dakika bile belki duzeltir diye duruyorum ama bugun anladim duzelmiyo iyice b.ka sariyo olay.Ben çok karşıyım çocuk için katlanılmasına o evliliğe kendini yıpratıyorsun ve anlattığın gibiyse böyle Bi adama değmez gibi
ben artik eskisi gibi olamam, cunku zaten bizim eskimizde yok.Konuş sert konuş, ağzına et. Ben o kadar ağır laflar ettim ki adamı ağlattım vaktinde. Ama taşlarımızı döktük, barıştık. O dönemi atlattık. Şimdi yine eskisi gibiyiz. Kırıp baştan yapmamız gerekiyormuş
Aslında bana çok hayat dolu Birisin gibi geliyo hakettiğini düşünmüyorum senin ve hiç bi bayanın ama konusmayı dene Bi istersen biraz sert çıkarsan anlayabilirdovseydi sovseydi cocuk icin asla katlanmazdim bir dakika bile belki duzeltir diye duruyorum ama bugun anladim duzelmiyo iyice b.ka sariyo olay.
benim şu evdeki hayatimla dısaridaki hayatimin alakasi yok, burda hissettigim gercek ben evet, ama bu evde gram mutlu olamiyorumAslında bana çok hayat dolu Birisin gibi geliyo hakettiğini düşünmüyorum senin ve hiç bi bayanın ama konusmayı dene Bi istersen biraz sert çıkarsan anlayabilir
Peki denize yansımıyor mu bu olay hissetmiyor mu mutsuzluğunu yada eşin ona karşı nasıl denizin doğum günü falanbenim şu evdeki hayatimla dısaridaki hayatimin alakasi yok, burda hissettigim gercek ben evet, ama bu evde gram mutlu olamiyorum
hissediyo bence, denizin dogum gununu unutma ihtimali yok cunku hatirlatanlar var diyorum ya, gorumcem gunler onceden arar abi yengeme ne aldin falan derdi bu sene ramazana denk gelince onlarda unutunca gercekler gun yuzune cikti hatirlamiyormus adam.Peki denize yansımıyor mu bu olay hissetmiyor mu mutsuzluğunu yada eşin ona karşı nasıl denizin doğum günü falan
bence anliyoda zaten, anladigi icin anneme her gittigimizde ben artik oraya gitmeyecegim babamda cok ozlerse gelir beni burda gorur diyo.Ama aranızdaki soğukluğu kızının anlamaması mümkün değil. O evde sen benimsemezken, mutsuzken kızının anlamaması mümkün değil. Annelerini net anlıyorlar çok hissediyorlar
Hissetmesi kötü ama bence ver ayarı çocuğu uyutunca deniz için sağlıklı Bi ortam değil mutlu değilim falan sen daha iyi bilirsin dehissediyo bence, denizin dogum gununu unutma ihtimali yok cunku hatirlatanlar var diyorum ya, gorumcem gunler onceden arar abi yengeme ne aldin falan derdi bu sene ramazana denk gelince onlarda unutunca gercekler gun yuzune cikti hatirlamiyormus adam.
Ciddi misin bu kadar büyük Bi sorun olduğunu bilmiyordumbence anliyoda zaten, anladigi icin anneme her gittigimizde ben artik oraya gitmeyecegim babamda cok ozlerse gelir beni burda gorur diyo.
bence bu laflarinin sebebi ordaki hayatin daha huzurlu olmasi.
şuan dilimin ucuna gelen tek kelime ben bosanmak istiyorum demek.Hissetmesi kötü ama bence ver ayarı çocuğu uyutunca deniz için sağlıklı Bi ortam değil mutlu değilim falan sen daha iyi bilirsin de
Üzüldüm deniz yaşuan dilimin ucuna gelen tek kelime ben bosanmak istiyorum demek.
baska hic bir sey soylemek istemiyorum
Söyle gitsin diyesm geldi, tutuşur da belki çabalarşuan dilimin ucuna gelen tek kelime ben bosanmak istiyorum demek.
baska hic bir sey soylemek istemiyorum
mesele sadece unutmasi degil ki.Üzüldüm deniz yacidden kızıyorum da böyle erkeklere B.k var sanki ne unutuyon Bi çiçek Bi tatlı dil çok mu pırlanta beklemiyoruz altın akçe istemiyoruz istesek nolacak saçımızı süpürge ediyoruz bunlara
Benim boğazım düğümlendi şen şakrak birisin deniz derken ağzından Bi deniz daha çıkıyo onun böyle konusması da çok üzdü benimesele sadece unutmasi degil ki.
sadece o olsa olur insanlik hali olabilir derdim.
aman neyse ya konustukca şakaklarimda ki damarlar atiyo, dislerimi sıkmaktan çenem ağriyo cidden.
sen zaten hamilesiniz üzulmeyede bahane lazimBenim boğazım düğümlendi şen şakrak birisin deniz derken ağzından Bi deniz daha çıkıyo onun böyle konusması da çok üzdü beni
Çocuk uyumuştur naptın konusabildin misen zaten hamilesiniz üzulmeyede bahane lazim
ben tuvalete banyoya kapatirdim kendimi aglardim
cocuk sizle konusurken de uyuyordu.Çocuk uyumuştur naptın konusabildin mi
Hem suçlu hem güçlü, ciddi anlamda cok kıl oldum su ancocuk sizle konusurken de uyuyordu.
konuştum hatta bir ara boşanalima kadar gidiyordu iş ki farketti önunu kesti konuyu değişti, alakasiz bir yerlere cekmeye calisti.
6 senedir duvarlara bakiyorum vs dedim bir tek sana pandemi var bu hayatta cikmiyon dolasmiyon,kimseyle gorusmuyon zirt virt lafi degisti sonra gel sana bi sigara ismarlayim dedi ama isin ciddiyetini anladi bence bem beyaz oldu rengi.
bir sey degisecekmi hayir.
cinsellik kismina girdi, pandeminin bitmesini bekliyorum bende evli oldugumu unuttumda bilmem ne dedi cinsellik konusunun pandemiyle alakasi yok sen gayet iyi biliyosun bunu dedim.
guya beni ordan vuracakti ama oda olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?