• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ya deniz siz ipin ucunu nerede kaçırdınız?
Hediye beklemek hakkın.
Ben sevgili olduğumuz gün de evlendiğimiz günde beklerim. Hele unutsun alnını da karışlarım. Sen içine attıkça o da sorun yol sanıyor bence. Konuşmalısın.
bugun aksama kadar bekledim bakalim hatirlatacak mi diye baktim yok az once balkondayken telefon ettim seninde evlilik yil donumun kutlu olsun diye bir sey diyemedi.
bizim ipin ucu bastan kaçıkmis ben o ilk dogum gunumde getirip elime faturayi tutusturunca o faturayi ona yedirseydim bir daha unutamazdi hic biseyi

ilk evlendigimiz sene dogum gunumde evlendikten yaklasik 4 ay sonra al dogum gunu hediyen diye fatura tutusturmustu elime, gercekten hediye getirmese bir dogum gunun kutlu olsun dese bir hediye bile almadin demem, fatura getirip elime tutusturmakda ne yani?
sonra ben bu olayi her yerde anlatip kendini rezil edince bir ozel gunde cicek yolladi.
sonra bi ara isin afedersin boku cikti kışın limon yeriz diye koca limon agaci yollamis eve 🤦
limon agaci gelince o kadar sinir oldum ki oda bitleniyormuymus,pireleniyormuymus neymis 1 hafta duramadi evde.
sonuc olarak hep hanzoydu.
gorumcem 2 3 gun onceden arayip abi yengeme ne aldin su gune demese hatirlamaz.
bak bi sene ramazana denk geldi onlarda unuttu sanirim normalde hic es gecmezler boyle seylero haklarini yemeyeyim hatirlatan olmayinca unuttu 🤦
Sevgiliyken de mi böyleydi? Sen aşl evliliği yaptın gibi hatırlıyorum. Bebekten sonra kaçtı yakalayamadınız gibi geliyor. Bence kurtarmaya bak. Böyle de ızdırap. Hani bekar olsan, hayatında biri olmasa medeni durumun beri beklentin olmaz kafa rahat olur. Böyle gerginlikle de canına yazık ya. Çözülecek sorunlar sizin, bence otur konuş. Kızı uyutunca otur ciddi bir konuş ya.

nasil seveyim bilmiyorum ki evliligi, bugun evlilik yil donumum bilin bakalim kim unuttu 🤦
hediye falan beklemiyorum yanliş anlasilmasin ozel gun kutlamalarini sevmem zaten de insan bir evlilik yil donumumuz kutlu olsun falan der.
Hediye beklemek senin hakkın deniz ya yada ne biliyim süslü Bi söz yahu en fazla kaç yıldır evlisiniz ki şunun şurasında aaaa nasıl sinir oldum :KK20:

Sevgiliyken de mi böyleydi? Sen aşl evliliği yaptın gibi hatırlıyorum. Bebekten sonra kaçtı yakalayamadınız gibi geliyor. Bence kurtarmaya bak. Böyle de ızdırap. Hani bekar olsan, hayatında biri olmasa medeni durumun beri beklentin olmaz kafa rahat olur. Böyle gerginlikle de canına yazık ya. Çözülecek sorunlar sizin, bence otur konuş. Kızı uyutunca otur ciddi bir konuş ya.
Aynen ben bile sinirlendim burda.

Aynen ben bile sinirlendim burda.
Kibar davranmış, içine atmış, söylememiş. Adam da onun rahatına alışmış saldıkça salmış. Kibarlıktan ne anlar öküzler. Bu erkekler neden böyle ya. Ben mesela bizim ilişkinin gerginiyimdir. Sinirlendiğimde gözüm dönüyor. Bana öyle fatura fln verecek olsa yuttururum ona. Hediye de almazsa ağzına edeceğimi iyi bilir, ondan hatırlatma kuruyor. Biliyor çünkü huzurunu kaçırırım. Ondan belki de suyuma gidiyor. Bu erkekler kibarlıktan efendilikten anlamıyor. İlla törpüleyeceksin, zımparalayacaksın.

Kibar davranmış, içine atmış, söylememiş. Adam da onun rahatına alışmış saldıkça salmış. Kibarlıktan ne anlar öküzler. Bu erkekler neden böyle ya. Ben mesela bizim ilişkinin gerginiyimdir. Sinirlendiğimde gözüm dönüyor. Bana öyle fatura fln verecek olsa yuttururum ona. Hediye de almazsa ağzına edeceğimi iyi bilir, ondan hatırlatma kuruyor. Biliyor çünkü huzurunu kaçırırım. Ondan belki de suyuna gidiyor. Bu erkekler kibarlıktan efendilikten anlamıyor. İlla törpüleyeceksin, zımparalayacaksın.
Boş bırakmaya gelmiyo bak yahu televizyon bile izlemiyor mu 23 Nisan törenleri falan hiç mi aklına gelmedi

Kibar davranmış, içine atmış, söylememiş. Adam da onun rahatına alışmış saldıkça salmış. Kibarlıktan ne anlar öküzler. Bu erkekler neden böyle ya. Ben mesela bizim ilişkinin gerginiyimdir. Sinirlendiğimde gözüm dönüyor. Bana öyle fatura fln verecek olsa yuttururum ona. Hediye de almazsa ağzına edeceğimi iyi bilir, ondan hatırlatma kuruyor. Biliyor çünkü huzurunu kaçırırım. Ondan belki de suyuna gidiyor. Bu erkekler kibarlıktan efendilikten anlamıyor. İlla törpüleyeceksin, zımparalayacaksın.
Aynen aynen aynen ve aynen. Mesela hediye almayı unutabilir, insanlık hali. Unuttuğu zaman normalde 1e alacağı hediyeyi sonraki gün x3 yapar alırım bilir. Hediyeye önem veririm. Önemsenmek hosuma gider. İpin ucunu bir defa kaçırırsak bitti hepsi böyle bunların

sevgiliykende boyleydi yani en azindan gunu hatirliyordu, oda bi tarafina tekmeyi basmayayim diye heralde 🤦
ben bu adamla hic bir şey cozemeyecegime eminim gercekten yordu beni yoruldum.
artik hangi yamayi kapatacagimi bilmiyorum hangisini kapatayim.
konus konus bir yere kadar.
gercekten kendimi tutuyorum bir cinnet gecirip isi artik kavgaya dokmemek denizi o kaosun ortasinda birakmamak icin.
benim kurtaracak bir seyim yok, cok istiyorsa o ugrassin bundan sonra.
ben yeterince goz yumdum çünku

Boş bırakmaya gelmiyo bak yahu televizyon bile izlemiyor mu 23 Nisan törenleri falan hiç mi aklına gelmedi
Bal gibi hatırlıyor da masraf çıkmasın diyor. Benimki ilk anneler gününde dedi ben senin oğlun değilim hediye bekleme diye. Dedim hediyeyi almazsan alma ama bir senedir insanlıktan çıktım bunda sesin de katkın var. O gün madem hediye gereksiz geliyor elimi sürmem bir şeye. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine ful dışarda yedim, oğlanı gezdirdik. Hem yoruldu hem çok harcadı mesajı sağlam aldı. Şimdi anneler gününde çiçek de yollar kahvaltıyı da o hazırlar. Yoksa ne olacağını güzel tecrübe ettirdim ona ben

sevgiliykende boyleydi yani en azindan gunu hatirliyordu, oda bi tarafina tekmeyi basmayayim diye heralde 🤦
ben bu adamla hic bir şey cozemeyecegime eminim gercekten yordu beni yoruldum.
artik hangi yamayi kapatacagimi bilmiyorum hangisini kapatayim.
konus konus bir yere kadar.
gercekten kendimi tutuyorum bir cinnet gecirip isi artik kavgaya dokmemek denizi o kaosun ortasinda birakmamak icin.
benim kurtaracak bir seyim yok, cok istiyorsa o ugrassin bundan sonra.
ben yeterince goz yumdum çünku
İşte sen sessz kaldıkça o mesajı almıyor ki deniz. Gerçekten önem vermezse ne olacağını göstermen lazım çıkar şirret tarafını.

ne izlememesi kendi kizi evde 23 nisan toreni duzenledi, 23 nisanda izin gunu 3 gun evdeyim diye aklindan geciriyo adam hanzo anacim kidemli hanzo.
Deniz içten içe üzülmüyor musun ya böyle kolay kolay anlatıyorsun ben bile burda sinir oldum yani napmaya çalışıyor illa süründürmek mi lazım bunları birsey anlatmak için

İşte sen sessz kaldıkça o mesajı almıyor ki deniz. Gerçekten önem vermezse ne olacağını göstermen lazım çıkar şirret tarafını.
khomyuk ben konuşursam biter.
bir daha geri dönüsu olmaz benim genel yapim bu, eger konustuysam kirmaya basladiysam o insan benim icin bitmis demektir, cunku soyleyecegim sozlere hakim olamayacagim biliyorum bu hep boyle oldu.
uzatmalari oynuyorum ama cokda oynayacak gucum kalmadi.

Bal gibi hatırlıyor da masraf çıkmasın diyor. Benimki ilk anneler gününde dedi ben senin oğlun değilim hediye bekleme diye. Dedim hediyeyi almazsan alma ama bir senedir insanlıktan çıktım bunda sesin de katkın var. O gün madem hediye gereksiz geliyor elimi sürmem bir şeye. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine ful dışarda yedim, oğlanı gezdirdik. Hem yoruldu hem çok harcadı mesajı sağlam aldı. Şimdi anneler gününde çiçek de yollar kahvaltıyı da o hazırlar. Yoksa ne olacağını güzel tecrübe ettirdim ona ben
Ya ama deniz hediye beklentim yok diyo madem biliyo ufak Bi söz yeterdi bence chamallows chamallows severek evlendiniz demi nasıl bu kadar değişti yada sen mi görmedin bu yönlerini

Deniz içten içe üzülmüyor musun ya böyle kolay kolay anlatıyorsun ben bile burda sinir oldum yani napmaya çalışıyor illa süründürmek mi lazım bunları birsey anlatmak için
üzülmüyorum çünkü haketmiyor, sinirleniyorum sadece.
defalarca hic buyutmeden isi kavgaya dokmeden şu evde hala duruyorsam denizin hatiri icin o hatirda bir yere kadar diye soyledim
adam olan anlardi bence

khomyuk ben konuşursam biter.
bir daha geri dönüsu olmaz benim genel yapim bu, eger konustuysam kirmaya basladiysam o insan benim icin bitmis demektir, cunku soyleyecegim sozlere hakim olamayacagim biliyorum bu hep boyle oldu.
uzatmalari oynuyorum ama cokda oynayacak gucum kalmadi.
Konuş sert konuş, ağzına et. Ben o kadar ağır laflar ettim ki adamı ağlattım vaktinde. Ama taşlarımızı döktük, barıştık. O dönemi atlattık. Şimdi yine eskisi gibiyiz. Kırıp baştan yapmamız gerekiyormuş

Ya ama deniz hediye beklentim yok diyo madem biliyo ufak Bi söz yeterdi bence chamallows chamallows severek evlendiniz demi nasıl bu kadar değişti yada sen mi görmedin bu yönlerini
benim karsimdaki insandan beklentilerim hediye degildi gercekten.
benim icin onemli olan huzur, bir tatli soz vs.
oda yokmuş onu gec anladim.

üzülmüyorum çünkü haketmiyor, sinirleniyorum sadece.
defalarca hic buyutmeden isi kavgaya dokmeden şu evde hala duruyorsam denizin hatiri icin o hatirda bir yere kadar diye.
adam olan anlardi bence
Ben çok karşıyım çocuk için katlanılmasına o evliliğe kendini yıpratıyorsun ve anlattığın gibiyse böyle Bi adama değmez gibi

benim karsimdaki insandan beklentilerim hediye degildi gercekten.
benim icin onemli olan huzur, bir tatli soz vs.
oda yokmuş onu gec anladim.
Gerçi sevgililikle evlilik çok farklı bende severek evlendim kaç sene konustuk zaman geçirdik ama aynı evin içine girince bilmediğim çok şey olduğunu gördüm kavun değil ki arkadaş koklasak 😒

Back
X