• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Hem suçlu hem güçlü, ciddi anlamda cok kıl oldum su an
adama diyorum ki yahu 6 senelik evliyiz aha 6 bitti 3 senedir cocugun vsr daha bir kez, ya bugun sizi alayimda bir yerlere gotureyim veya gidelim surda bir cay icelim, veya cocugumu surda biraz gezdireyim demedin.
ben cocugu suraya goturelim demesem yatip zibaracaksin evdeki insanlarin yemek icmek giyinmek disindaki ihtiyaclari umrunda degil diyorum, gidicem diyosunda goturmuyorum mu diyo bana.
goturuyosunda nasi goturuyosun biraksam ayakta uyuyosun allah canini aliyo daha yataktan kalkarken gozun yatakta kaliyo diyorum, uykuya doymuyorum ne yapayim diyo hala.

cocuk sizle konusurken de uyuyordu.
konuştum hatta bir ara boşanalima kadar gidiyordu iş ki farketti önunu kesti konuyu değişti, alakasiz bir yerlere cekmeye calisti.
6 senedir duvarlara bakiyorum vs dedim bir tek sana pandemi var bu hayatta cikmiyon dolasmiyon,kimseyle gorusmuyon zirt virt lafi degisti sonra gel sana bi sigara ismarlayim dedi ama isin ciddiyetini anladi bence bem beyaz oldu rengi.
bir sey degisecekmi hayir.
cinsellik kismina girdi, pandeminin bitmesini bekliyorum bende evli oldugumu unuttumda bilmem ne dedi cinsellik konusunun pandemiyle alakasi yok sen gayet iyi biliyosun bunu dedim.
guya beni ordan vuracakti ama oda olmadi
Aa suçunu bastırıyor bide 6 senede noldu ya ne çabuk bitti evliliğin büyüsü. Arkadaşım hiçbirsey için değmez kendini yıpratma içine de atma. Açık açık konuş belki şanslar ver önüne fırsatlar koy bak bakalım değerlendirecek mi

adama diyorum ki yahu 6 senelik evliyiz aha 6 bitti 3 senedir cocugun vsr daha bir kez, ya bugun sizi alayimda bir yerlere gotureyim veya gidelim surda bir cay icelim, veya cocugumu surda biraz gezdireyim demedin.
ben cocugu suraya goturelim demesem yatip zibaracaksin evdeki insanlarin yemek icmek giyinmek disindaki ihtiyaclari umrunda degil diyorum, gidicem diyosunda goturmuyorum mu diyo bana.
goturuyosunda nasi goturuyosun biraksam ayakta uyuyosun allah canini aliyo daha yataktan kalkarken gozun yatakta kaliyo diyorum, uykuya doymuyorum ne yapayim diyo hala.
Deniz boşa gitsin bu adamı. İnan gençliğini çürütmeye değmez asla

İyi de senin ömründen gidiyor. En kısadan dehle kendi hayatına bak. İnan gençleşirsin üstündeki ölü toprağı kalkar
maalesef öyle.
halbuki durumun ustunu örtmeye calismak yerine kabullense kendide daha genc, belki gercekten mutlu olacagi baska birileriyle tanisir yada tanismaz ama daha huzurlu bir hayati olur.
sanirim hala seviyo yada aliskanlik yada bekar hayatindaki rezillige geri donmekten korkuyor bilmiyorum.
bana ben insanlarin yuzune konusamam, aklimdada tutmam hic biseyi senin gibi falan diyo.
aklinda tutmadigindan boyke oluyo zaten aklinda tutsan belki biseyler duzelirdi yada duzelmiyosa bir sonuca baglanirdi dedim oyle bakiyo suratima 50 dk konustum 10 dk anca cevap vermistir

maalesef öyle.
halbuki durumun ustunu örtmeye calismak yerine kabullense kendide daha genc, belki gercekten mutlu olacagi baska birileriyle tanisir yada tanismaz ama daha huzurlu bir hayati olur.
sanirim hala seviyo yada aliskanlik yada bekar hayatindaki rezillige geri donmekten korkuyor bilmiyorum.
bana ben insanlarin yuzune konusamam, aklimdada tutmam hic biseyi senin gibi falan diyo.
aklinda tutmadigindan boyke oluyo zaten aklinda tutsan belki biseyler duzelirdi yada duzelmiyosa bir sonuca baglanirdi dedim oyle bakiyo suratima 50 dk konustum 10 dk anca cevap vermistir
Cok üzücü, sevgiliyken fark etmemis miydin peki

Cok üzücü, sevgiliyken fark etmemis miydin peki
sevgiliyken napiyodu biliyomusun hafta sonlari sabah 9 da is yerimin karsisindaki kafeye gelip aksama kadar orda benim cikis saatimi bekliyordu, yemek molalarinda benimle zaman gecirmek icin cede eve giderken dolmusa binmeyim de kendisi biraksin diye.
o adamdan bu adam cikti.
bazen dusunuyorum aslinda iyi bir insan belki bir cok insan icin ideal eş ama ben daha canli şen şakrak bir hayatim olsun istiyorum.
boyle kendinden vaz gecmis hayattaki tek amaci yatip uyumak olan bir insan bana gore degil.

sevgiliyken napiyodu biliyomusun hafta sonlari sabah 9 da is yerimin karsisindaki kafeye gelip aksama kadar orda benim cikis saatimi bekliyordu, yemek molalarinda benimle zaman gecirmek icin cede eve giderken dolmusa binmeyim de kendisi biraksin diye.
o adamdan bu adam cikti.
bazen dusunuyorum aslinda iyi bir insan belki bir cok insan icin ideal eş ama ben daha canli şen şakrak bir hayatim olsun istiyorum.
boyle kendinden vaz gecmis hayattaki tek amaci yatip uyumak olan bir insan bana gore degil.
İşi mi ağır acaba çok mu yoruluyor yada ne biliyim maddi sıkıntınız falan da çok mu düşünceli diyeceğim de hepsi bahane olacak tabi

o adamdan bu adam cikti.
D vitamini yada demir eksikliği de yapar derler öyle bir şey mi acaba?
Konuşmakla iyi yapmışsın düzeltmeye kalkmazsa bence de boşa genceciksin kendini bu kadar yıpratma

D vitamini yada demir eksikliği de yapar derler öyle bir şey mi acaba?
Konuşmakla iyi yapmışsın düzeltmeye kalkmazsa bence de boşa genceciksin kendini bu kadar yıpratma
metabolizmal bi hastaligi vsr bence tiroit ama beyimizi dr a gonderemedigimiz icin neyi var muallak.
aman ya keyfi bilir ister duzelir ister duzelmez bu saatten sonra.
isin boyutunun bosanacagim kadar buyudugunu farketti en azindan.

Back
X