- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
- #23.441
Iııı ıııııı işine geleni cevaplıyorsunYaa bayağı olmuş 5 ayı bulacak nerdeyse
Ben ne zaman gelcem bakalim

Düşünüyo musun senin de oldu biraz geleli ankaraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iııı ıııııı işine geleni cevaplıyorsunYaa bayağı olmuş 5 ayı bulacak nerdeyse
Ben ne zaman gelcem bakalim
yok kiz kisitlamaya falan uymuyorum benBunalmasa bile kısıtlamayla geçiyo çocuklukları. Bizim zamanlarımızda öyle miydi ah ah ne anılarım var sokaklarda parklarda oyun bahçelerinde ailemle orda burda şimdikiler ne biriktiyo koca Bi hiç
Martin ortasında dönmüştüm ya .biraz daha zaman geçse mi acaba diyorum.Iııı ıııııı işine geleni cevaplıyorsun
Düşünüyo musun senin de oldu biraz geleli ankaraya
DemiiiiIııı ıııııı işine geleni cevaplıyorsun![]()
İnanmıyorum sen uyuyorsun bence yasaklara e hava almak için çıkmak da yasak çiğnemek değil ki canımyok kiz kisitlamaya falan uymuyorum ben
aklina esince sokaktayim ha tabi baska yerler gezemiyor.
hafta ici sadece babasini karsilamak icin yuruyoruz caddeye, yada yukardaki parka falan.
Sizinkiler gelir belki yeni evine düşünmüyorlar mıMartin ortasında dönmüştüm ya .biraz daha zaman geçse mi acaba diyorum.
Bir ayi yeni geçti gibi .
Haziran mantıklı sanırımmm Ankara'ya gelmem için. agustosta da bizimkiler gelecek zaten Allah ömür verirse
yasaklara uyuyorum şoyle saat 2 de cikabiliyorlar diyelim ki cocuklar ben 11,12 gibi sitenin bahcesine indiriyorum,orda oynuyo saat iki ye kadar.İnanmıyorum sen uyuyorsun bence yasaklara e hava almak için çıkmak da yasak çiğnemek değil ki canım
Annem Mayıs'ta gözünden iğne olacak nöroloji randevuları var (şeker hastalığı annemin gözüne vurdu .göz arkası kanaması yapıyor )Sizinkiler gelir belki yeni evine düşünmüyorlar mı
Bugün İzmir'de herkes dışarda .instagramdan paylaşım yapıyor tanıdıklar.yasaklara uyuyorum şoyle saat 2 de cikabiliyorlar diyelim ki cocuklar ben 11,12 gibi sitenin bahcesine indiriyorum,orda oynuyo saat iki ye kadar.
saat 2 de hemek yedirip tekrar disari cikariyorum.
o çıktigimizda mahallede turluyoruz, arkada sakin bir park var oraya goturuyorum yada mahallede bisiklet falan surduruyorum.
bizim burda da oyle.Bugün İzmir'de herkes dışarda .instagramdan paylaşım yapıyor tanıdıklar.
Eşimde işten gelirken sahilde bı sürü insan görmüş .
Tam kapanma vardi güya bugün![]()
Turizm sezonu başlıyor ya vakalar düşurulmeye başladı aslındabizim burda da oyle.
marketler hafta icinden bile daha kalabalik.
ankarada gunluk vaka sayisi 5000 miş.
Aa geçmiş olsun canım sağlık en önemlisiAnnem Mayıs'ta gözünden iğne olacak nöroloji randevuları var (şeker hastalığı annemin gözüne vurdu .göz arkası kanaması yapıyor )
Haziran'da iki kez rehabilitasyonu var (Parkinson dan ötürü)
Çok çok önemli maalesef
Temmuzda da ben ve eşim mesguluz
Ağustosta gelebilirler:)
kim inanir yalova kaymakaminaTurizm sezonu başlıyor ya vakalar düşurulmeye başladı aslında![]()
temmuzda ikinizde mesgul oldugunuza gore cocuk calismasi varAnnem Mayıs'ta gözünden iğne olacak nöroloji randevuları var (şeker hastalığı annemin gözüne vurdu .göz arkası kanaması yapıyor )
Haziran'da iki kez rehabilitasyonu var (Parkinson dan ötürü)
Çok çok önemli maalesef
Temmuzda da ben ve eşim mesguluz
Ağustosta gelebilirler:)
Sizin apartman nasıl baya vaka var diyodunyasaklara uyuyorum şoyle saat 2 de cikabiliyorlar diyelim ki cocuklar ben 11,12 gibi sitenin bahcesine indiriyorum,orda oynuyo saat iki ye kadar.
saat 2 de hemek yedirip tekrar disari cikariyorum.
o çıktigimizda mahallede turluyoruz, arkada sakin bir park var oraya goturuyorum yada mahallede bisiklet falan surduruyorum.
Ay hiç aklıma gelmeditemmuzda ikinizde mesgul oldugunuza gore cocuk calismasi var![]()
hepsi iyilesti, simdilik ses yokSizin apartman nasıl baya vaka var diyodun
Hayvan sattığımız zaman kuzum ilk on gün.temmuzda ikinizde mesgul oldugunuza gore cocuk calismasi var![]()