• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Halka arzlar beni şoka uğratıyor artık su olmaz bu olmaz demiyorum bitmiş bizim herşey 🤦🏼‍♀️
ben pek anlamam halka arz dan, oralarda ne oluyor 🙄
bibi ben telefonuma paribu indirdim coin icin ama is bankasindan para aktarma yokmus hangi programi kullanabilirim, birde kimi önerirsin kime yatirayim.
otomatik talimat vermek istiyorum

ben pek anlamam halka arz dan, oralarda ne oluyor 🙄
bibi ben telefonuma paribu indirdim coin icin ama is bankasindan para aktarma yokmus hangi programi kullanabilirim, birde kimi önerirsin kime yatirayim.
otomatik talimat vermek istiyorum
Ben binance global kullaniyorum canım tr sini de para atmak icin kullaniyorum ben bozok diye birini takip ediyorum onun aldiklari bunlar bu maliyetlerle almıs su anda srm haric daha düsükte. Kumbara yazan uzun vadede beklenecekler

yüzde 30 srm maliyet 6.15 yüzde 30 tomo maliyet 2.80 yüzde 25 sand maliyet 0.59 yüzde 15 stmx maliyet 0.70 ayrıca kumbara sxp ve fet...

Ben binance global kullaniyorum canım tr sini de para atmak icin kullaniyorum ben bozok diye birini takip ediyorum onun aldiklari bunlar bu maliyetlerle almıs su anda srm haric daha düsükte. Kumbara yazan uzun vadede beklenecekler

yüzde 30 srm maliyet 6.15 yüzde 30 tomo maliyet 2.80 yüzde 25 sand maliyet 0.59 yüzde 15 stmx maliyet 0.70 ayrıca kumbara sxp ve fet...
çok aciklayici oldu cidden 😁😁😂🤦

Bibibella Bibibella 300 lira vardi hesapta sabah kalkayim da gram alayim dedim bir baktim altin cosmus 🤦
dolar alayim dedim oda cosmus e euro malum bari bitcoin alayim dedim ondanda anlamiyorum 😂😂😂🤦

milyarmiymis 😂 milyondan yukarisini bilmiyorum ben 😁
yazik oldu millete 🤦
Hesapta duran parayı, altını, hisse senedini falan sevmem ben.
Ele gelecek arkadaş, bu ülke ne fortumlamalar gördü hala görüyor, kendime bile güvenmem, hemen mala çevirmem lazım onu😂

Oğlanın beta testi negatif, ya öyle viral bir şeydir ya da covid dedi doktorumuz😂
Pek açık sözlüdür kendisini, evde hiçbirimizde benzer şeyler olmadığı için ‘covid’ ihtimali düşükmüş.
Neden ayda 3 kere doktordayız, onu merak ediyorum ben...

Ben de aynısını düşünüyorum, geçen başka bir firmanın tüm kullanıcılara hediye coin dağıttığı haberleri vardı, onun da çıkar kokusu.
Binance global kullanıyorum ben canım ama tabi buda yarin yok olursa hiç birsey oddia edemeyiz o yüzden karı falan hep cekicen benim 2bin dolar var sadece

Binance global kullanıyorum ben canım ama tabi buda yarin yok olursa hiç birsey oddia edemeyiz o yüzden karı falan hep cekicen benim 2bin dolar var sadece
Heheytt be sadece mi😂
Geçenlerde hesabımda 160 tl vardı, ne yapacağımı şaşırdım ve sonunda hiçbir şey yapamayıp amerikan servis aldım ben akshsshdbbd

Heheytt be sadece mi😂
Geçenlerde hesabımda 160 tl vardı, ne yapacağımı şaşırdım ve sonunda hiçbir şey yapamayıp amerikan servis aldım ben akshsshdbbd
Valla dün bide ekside kapattım 200 dolar kadar coinler düstügunden bin dolarla girdim 🤫 şu anda bana bin 2bin gibi geliyor taki bozana kadar :70:

Oğlanın beta testi negatif, ya öyle viral bir şeydir ya da covid dedi doktorumuz😂
Pek açık sözlüdür kendisini, evde hiçbirimizde benzer şeyler olmadığı için ‘covid’ ihtimali düşükmüş.
Neden ayda 3 kere doktordayız, onu merak ediyorum ben...
insallah covid degildir.
oyle bir seysede size belirti vermesi icin henuz erken degil mi?

Valla dün bide ekside kapattım 200 dolar kadar coinler düstügunden bin dolarla girdim 🤫 şu anda bana bin 2bin gibi geliyor taki bozana kadar :KK70:
Bayağı yeni bir lisan, uzmanlık alanı gibi coin işi.
Herhalde yapabilmem için 6 ay kurs görmem lazım benim.

Back
X