- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
- #23.101
Masumiyeti izliyorum eşzamanlıbende bir sure ekran yeniliyorum surekli kabullenemiyorum heralde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masumiyeti izliyorum eşzamanlıbende bir sure ekran yeniliyorum surekli kabullenemiyorum heralde![]()
sadakatsizle cakistigindan ben cok izleyemedim onu zaten bir tane dizim vardi oda bu hafta oynamadiMasumiyeti izliyorum eşzamanlı![]()
bende bir sure ekran yeniliyorum surekli kabullenemiyorum heralde![]()
Amin... Evet o kesim daha çoğunlukta ve dünya çapında da çok kötü durumdayız....Nasıbın otesıne gecılmez..ıste cok sıkıntıda olan kesım var...Allah kımseyı darda zorda koymasın ınsallah...
Ben de sadakatsizi izliyorum normalde, Burak Sergen entübe edilmis o yüzden oynamadı, boslukları salak elayla doldurduksadakatsizle cakistigindan ben cok izleyemedim onu zaten bir tane dizim vardi oda bu hafta oynamadi
bu masumiyettede kizin babasina uyuz oldum![]()
Aaa bugün carsambamiymissadakatsizle cakistigindan ben cok izleyemedim onu zaten bir tane dizim vardi oda bu hafta oynamadi
bu masumiyettede kizin babasina uyuz oldum![]()
bana özel mesaj atarmisin hatun kişisiayniiii .
Huzurla büyütun insallahDeğil çok şükür ama baslarda bşraz yorucu iid simdi ii çok şükürbu ayın sonunda 6 Ay dolacak....
Rabbim sağlık versin hepimize ve evlatlarımıza
İnşallahHuzurla büyütun insallah
çok sevdigim bir oyuncuydu insallah duzelir.Ben de sadakatsizi izliyorum normalde, Burak Sergen entübe edilmis o yüzden oynamadı, boslukları salak elayla doldurduk![]()
Ela kim ay sadakatsizdeBen de sadakatsizi izliyorum normalde, Burak Sergen entübe edilmis o yüzden oynamadı, boslukları salak elayla doldurduk![]()
2 3 kisi daha kovit dizideBen de sadakatsizi izliyorum normalde, Burak Sergen entübe edilmis o yüzden oynamadı, boslukları salak elayla doldurduk![]()
Amın arkadasım ..Amin... Evet o kesim daha çoğunlukta ve dünya çapında da çok kötü durumdayız....
Allah kolaylık versin darda olanlara bizleri vesile kılsın ve onalra dokunma fırsatı versin....
Masumiyette oynuyo ya kafasız bi kız gariban anası peşinde perperişan olduEla kim ay sadakatsizde
AHSHSHDJDÖFÖFÖFÇFMFMNSHSHDDKMDAngut Ali'yle
Derin covit galiba
alinin babasi derin kesin cansu derede, gecen bolumde derin cansu derenin uzerine sumkuruyodu resmen agzindaki bagi cozsun uyansin diyeAngut Ali'yle
Derin covit galiba
Birbiriyle yiyisiyolar mi napiyolar nasıl bulastiysaalinin babasi derin kesin cansu derede, gecen bolumde derin cansu derenin uzerine sumkuruyodu resmen agzindaki bagi cozsun uyansin diye![]()
Ama Angut napiyimAHSHSHDJDÖFÖFÖFÇFMFMNSHSHDDKMD