- 17 Aralık 2015
- 26.918
- 49.106
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #23.121
kapali alanda cekim yapiyorlar ya ondan sanirim.Birbiriyle yiyisiyolar mi napiyolar nasıl bulastiysatobe tobe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kapali alanda cekim yapiyorlar ya ondan sanirim.Birbiriyle yiyisiyolar mi napiyolar nasıl bulastiysatobe tobe
Şimdi onu boşver senbebeklinick aaa nerdesin bacım sen özlettin valla
çok sevindim taşınma işinin bitmesine nasıl içine sindi mi nasıl geçti günlerin
Güle güle sağlıcakla otur![]()
Yok canım daha kalp atışı falan duyduk şükür hepsini de cinsiyet en erken 12 14 haftalarda galiba baya baya ayrı kaldık çok zor taşınmak cidden hele sen kendi evine taşındın bide hersey yeri sabit falan onları ayarlamasıŞimdi onu boşver sen
Bebiş noldu
Cinsiyet belli oldu mu
Ay ne kadar ayrı kaldık bilmiyorum
O yüzden cinsiyeti soruyorum tuhaf karşılanmam umarım![]()
Şimdi kaç haftalık beybimizYok canım daha kalp atışı falan duyduk şükür hepsini de cinsiyet en erken 12 14 haftalarda galiba baya baya ayrı kaldık çok zor taşınmak cidden hele sen kendi evine taşındın bide hersey yeri sabit falan onları ayarlaması
Aman oruç oruç kim cikcakCuma sokaga cıkma yasagı varmıs.
Ben lazere gidicektimAman oruç oruç kim cikcak
9 olduk herhaldeŞimdi kaç haftalık beybimiz
Hangisine gidiyosun buz mu iğneli falan mıBen lazere gidicektim![]()
İğneli canımHangisine gidiyosun buz mu iğneli falan mı
okuyun altını da.
Mayıs çıkmadan ogreniriz.9 olduk herhalde![]()
Nasıl dayaniyosunİğneli canım
Memnun musun bide kaçıncı seansın canım ben baya 10 seans falan gittim halbuki kıl türümde en uygun olanı beyaz tenliyim süt gibi tüyümde siyah ama yüzümü bitiremedim Bi türlü ya diğer yerler iyi deİğneli canım
Eşim kız diye sayıklıyor ismini falan düşünüyo şimdiden ben de ne biliyim oğlum olsun isterim illaki birimizinki tutacak hem yeni evin sana da Bi bebiş getirsin aminMayıs çıkmadan ogreniriz.
Kızın oluroğlan mi istiyosun
Ya ben normal lazer yaptırdım mesela kolaltımda tek tük kalanlar oldu onları da iğneliye başladım krem sürüyorum uyuşsun diyeNasıl dayaniyosun
İğneli lazerde kıllar çabuk biter derler .
Kaç seans gidecekmişsin
Ben çok yeni başladım vücutta bitmeyen kalan tüyler için yapıyorum iğneli kesin çözümmüşMemnun musun bide kaçıncı seansın canım ben baya 10 seans falan gittim halbuki kıl türümde en uygun olanı beyaz tenliyim süt gibi tüyümde siyah ama yüzümü bitiremedim Bi türlü ya diğer yerler iyi de
isim düşündunuz muEşim kız diye sayıklıyor ismini falan düşünüyo şimdiden ben de ne biliyim oğlum olsun isterim illaki birimizinki tutacak hem yeni evin sana da Bi bebiş getirsin amin![]()