Geçimsizlik - kovulma- boşanma- acil yardım

akşam gittiğimde eve adam anahtarı değiştirmişse kız kesin kapının önünde melül melül oturuyor olur !!!!!!!!
bende hemen polisi çağırcam ve çilingirle açtırın diycem. .:
olur dimiii ?

Ne bicim kanunlarımız var ya avrupa ülkelerinde kesinlikle erkek evin hayvanindan bile sonra geliyo bizim ulkemizde 1.erkek 2.eşya mal mülk 3......4.......5.evin evcil kedisi köpeği 6.eşi karısı oda aklina gelirse

Bence kanunlarimiz değişmeli erkek gitmeli evden kadin gider iş bulur çalışır kadin tekrar baba evine gidipte bide çocuğu varsa sigintimi olsun ya tekrar kocaya gidecek yada ezik gibi baba evinde oturacak

Kesinlikle gitmesin hakkını arasın

.

katılıyorum kadın geliyor bana ağlıyor evi tutamıyorduk evlenirken köpek gibi çalıştım depozito parasını ben tamamladım diyor . e görüyorum fatuları yığılıyor kadın minik minik alıp ödüyor . evine alışveriş yapıyor borçları adamdan daha çok ödüyor adam benim evim nasıl diyebiliyor ?
o gidicek diyor benim şuan gidicek biyerim yok diyo bugün hani çıksa pat diye nereye gitsin. ama adam çıksa anasının evi 5 dakka uzaklıkta gidebilir.
o yüzden inat etti kadın çıkmam diyor . haklıda bence

Niye boşanmıyor

Ne saçmalık.Anlaşamıyorlar.Ama kiracı oldukları evi paylaşamıyorlar.
aynen onun gibi bişey :))
eminimki kızın ailesi erkeğinki gibi 5 dakkalık ötede olsa kalkar gider .
kızın annesi yok babası ne alemde bilmiyorum demekki köy burdan daha kötüki gitmiyor kız. adamın gitmesini bekliyor oda olur inşallah polis eşliğinde bakalım

Arkadaşım,boşanma davası açmıyor.Evlilik devam ediyor,neyin kovulup gitmesi ben anlayamadım.Bir insanla aynı çatı altında kalmak istemiyorsan ayrılmak istiyorsan gidersin mahkemeye haklarını öğrenirsin.Ben boşanmayayım kocam eve gelmesin.

şikayetçi olsun.eğer bir darp var ise,uzaklaştırma alır.
eşi yanaşamaz eve.
bunu mahkemede sunar
tazminatta alır nafakada.
o evde kalmak istersede arkadaşın kalır.
boşansın kurtulsun.

şikayetçi olsun.eğer bir darp var ise,uzaklaştırma alır.
eşi yanaşamaz eve.
bunu mahkemede sunar
tazminatta alır nafakada.
o evde kalmak istersede arkadaşın kalır.
boşansın kurtulsun.

ay yeter bencede boşansın adam evden gitmiyorsa olsun o evde otururken git davanı aç diycem !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…