.Ne bicim kanunlarımız var ya avrupa ülkelerinde kesinlikle erkek evin hayvanindan bile sonra geliyo bizim ulkemizde 1.erkek 2.eşya mal mülk 3......4.......5.evin evcil kedisi köpeği 6.eşi karısı oda aklina gelirse
Bence kanunlarimiz değişmeli erkek gitmeli evden kadin gider iş bulur çalışır kadin tekrar baba evine gidipte bide çocuğu varsa sigintimi olsun ya tekrar kocaya gidecek yada ezik gibi baba evinde oturacak
Kesinlikle gitmesin hakkını arasın
kadın gidip polise şikayetçi olacak, adama evden uzaklaştırma verirler zaten.
Niye boşanmıyorSevgili ablalarım arkadaşlarım lütfen bana fikir verin zavallı komşuma fikir verebilmem için
kızcağız ev işlerine giderek evine bakmaya çalışıyor inanın kocasından daha çok hakkı vardır evde .
zaten kiradalar . ama adam şerefsiz sürekli bu ev benim defol diyip kovuyor her kavgada ben gitmem sen gideceksin diyokızın gidecek yeri yok bi babası var köyde oda kendine hayrı yok anneciği vefat etmiş. nereye gitsin bu kız. akrabası bişeyi yok yakında. adamın ailesi yakınlarda.
ŞİMDİ SORACAĞIM ŞU Kİ ; dün bunlar kavga ederken apartman kapısını açtılar adam evden kovuyordu kadını , kadında sen git benim gidecek yerim yok derken bende açtım kapıyı polis çağrıyorum diye bağırdım. adam 5 dakka sonra gitti. gecede eve gelmedi köpek.
ama şimdi bugün nolcak bilmiyorum kesin yine akşam gelir kovar kızı . şunu sorcaktım o evden kovmaya hakkı var mı polis gelse adam burası benim evim ben gitmem diyebilir mi ? kızı evden kovsa polis kararıyla girebilir mi ? napcaz ? nasıl bi yol vereyim buna ben. . demeyin ki aklı yok mu yani nasıl desem biraz ezik bi tip .
ne diyorsunuz bu konuda bilgisi olan var mı polis ne yapabilir adam evden atabilir mi kızı ?
Niye boşanmıyor
Ne saçmalık.Anlaşamıyorlar.Ama kiracı oldukları evi paylaşamıyorlar.adama dedi sanırım sen git ve boşanma davası açıcam diye. evi bıraksa kadına boşancak sanırım . bilemedim
aynen onun gibi bişey :))Ne saçmalık.Anlaşamıyorlar.Ama kiracı oldukları evi paylaşamıyorlar.
Arkadaşım,boşanma davası açmıyor.Evlilik devam ediyor,neyin kovulup gitmesi ben anlayamadım.Bir insanla aynı çatı altında kalmak istemiyorsan ayrılmak istiyorsan gidersin mahkemeye haklarını öğrenirsin.Ben boşanmayayım kocam eve gelmesin.aynen onun gibi bişey :))
eminimki kızın ailesi erkeğinki gibi 5 dakkalık ötede olsa kalkar gider .
kızın annesi yok babası ne alemde bilmiyorum demekki köy burdan daha kötüki gitmiyor kız. adamın gitmesini bekliyor oda olur inşallah polis eşliğinde bakalım
şikayetçi olsun.eğer bir darp var ise,uzaklaştırma alır.
eşi yanaşamaz eve.
bunu mahkemede sunar
tazminatta alır nafakada.
o evde kalmak istersede arkadaşın kalır.
boşansın kurtulsun.