ay ödüm koptu ya sen yaşadın bunu sandım herşey düzelmişken...
bilmiyorum ama kız ona gidecek yerim yok imajı vermemeliydi...
Canım ev kiraymış zaten.evlendikten sonra eğer evi aldılarsa ortaklar diye biliyorum, atamaması lazım evden, çocuk varmı bu arada, ve el oğlu hergün evden kovuyor bunu nasıl çekiyor bunu çekeceğine babasının yanına gitsin daha iyi
Canım ev kiraymış zaten.
Evi geçindiren de kızcağız...Kendi başına stüdyo bir eve çıksa daha iyi. Ya da yatılı bakıcı olarak bir kadının yanında işe girebilir. Bir şekilde yavaş yavaş düzenini kurar inşallah.
Niye bu pislik adamın kahrını çekiyor ki?
bu kizi bosat sen. zavalli dayak da yiyordur. yiyor mu?
zaten calisiyormus, kendisine yatili is bulur, boyle kocadan gelecek hayir el kapilarindan gelsin.
boşansın boşanmasına destekle sırtından bir kamburu düşer en azından zaten evi kız geçindiriyormuş kendi kendine yeter işte ne güzel..bir de ne var böyle adam evden her gün düzenli olarak kovuyor..
Canım ev kiraymış zaten.
Evi geçindiren de kızcağız...Kendi başına stüdyo bir eve çıksa daha iyi. Ya da yatılı bakıcı olarak bir kadının yanında işe girebilir. Bir şekilde yavaş yavaş düzenini kurar inşallah.
Niye bu pislik adamın kahrını çekiyor ki?
Adamla yüzgöz olmayın.
Ne yapacaksanız sessizce, bilgi vermeden yapın..
ayneN ÖYLE çünkü eşim kızar duysa
öncelikle polise haber verebilirsiniz. şiddet varsa polis müdahele edince biraz adam tırsar. iş zaten mahkemelik olunca boşanırsa yani hiçbir hakim kadını evden göndermez aile konutu olduğu için adam o evden gönderir. yok boşanmaz sadece göz korksun kaçsın diyorsanız onu düşünmek lazımkızlar komşu aradı beni adam demiş sen görürsün akşam geldiğinde eve giremiyceksin . anahtarı değiştircek sanırım . kızda işe gitmiş .
e nlur böyle bi durumda ???
polis çağrırım ben yine :)))
ay sinirlerim bozuldu ya
böyle bi durumda ne olur acaba