öncelikle polise haber verebilirsiniz. şiddet varsa polis müdahele edince biraz adam tırsar. iş zaten mahkemelik olunca boşanırsa yani hiçbir hakim kadını evden göndermez aile konutu olduğu için adam o evden gönderir. yok boşanmaz sadece göz korksun kaçsın diyorsanız onu düşünmek lazım
kızım boşuna debelenme,bu kadın kocayı boşamaz,gidecek yeri yok diye bişey yok,adam evi bolaşsa kaçsa,yurtdışına çıksa,ölse,hastaneye yatalak düşsse,ne yapacaksa onu yapacak,ayy bu millet igdecek yerım yok,ee adam bu dünyadan gitse,sizdemi onal gitceksınız,hanı gıdecek yerınız yok ya bu pislik adamlardan,yatalı çalışır,misler gibi yaşar,ama kadın gıtmez bu adamdan şeker,gitmez
arayıp polise şikayetçi olununca ifadesi alınıp
bir gün belki nezarathanede tutulabilir
polis eşliğinde evie elbette girebilir
en olmadık kadın sığınma evine gider
183 arayı yardımcı olabilir size
yok bende inat ettim gitmiycek kız evinden :))
sürekli polisi arar dururum valla defolsun gitsin adam .
evine polisle girebilirse içim rahatladı . şimdi adam düşünsün ! ...
ya anlıyorum seni,ama bırakmaz,o adam evden gıtsın,ıkı ay sonra yıne eve alır bacım,tepesı atan gerçekten başka yerden akıl alır,bırakır,yalan,yataılı bır yıl çaışssa bırıktırı yıne ev tutar,kocan haklı,istanbulda kalmak istiyor o gitsin ben bu evde kalayım daha iyi bir iş bulur çalışırım diyor. yani boşanabilir ama ev konusu sıkıntı bilemedim ki .
dert oldu banada . eşim karışma bırak diyo sevmez öyle şeyleri ama işte .
en azından dedim burdan öğreniyim kıza akıl vereyim adam seni kovamaz polis çağır yada evin anahtarını değişse bile polisle girebilirsin diyim istiyorum
işte aslında bu tarz sebeplerden karı koca arasına girilmez deniyoranlamın komşusu yediği dayakalrdan hakaretlerden bunalım polisi aradı,adam uzaklaştırma aldı,boşandı,ne mi oldu adam 5 yıldır o evde halen,yaşıyorlar :)yargılamıyorum,bıze ne,ama böyleler anlayın,haa arada yıne dayak yıyor,ama nafıle,
ya anlıyorum seni,ama bırakmaz,o adam evden gıtsın,ıkı ay sonra yıne eve alır bacım,tepesı atan gerçekten başka yerden akıl alır,bırakır,yalan,yataılı bır yıl çaışssa bırıktırı yıne ev tutar,kocan haklı,
işte aslında bu tarz sebeplerden karı koca arasına girilmez deniyor
konu sahibi, gerçekten boşanmak isteyen o evden çıkar gider
izini kaybettirir, dövmüşse darp raporu alır
takmış kadın eve o gitsin ben burda durayım diye anlıyorum gücü yok da
istese başka alternatiflere de sıcak bakar ama o sabitlenmiş gibi aynı şeyi söylüyor.. çocuğu var mı bu arada..
anlamın komşusu yediği dayakalrdan hakaretlerden bunalım polisi aradı,adam uzaklaştırma aldı,boşandı,ne mi oldu adam 5 yıldır o evde halen,yaşıyorlar :)yargılamıyorum,bıze ne,ama böyleler anlayın,haa arada yıne dayak yıyor,ama nafıle,
KADIN ÖYLE Yatılı falan çalışmaz bence , tek istediği boşancaksam o gitsin ben bu evde kalayım. ama adamda inatla benim evim diyip duruyor kiralık eve dengesiz :))
nolcak işin sonu bilemedim
söylüyorum tatlım adamı eve almaya devam edecek,ya bişey anladım kızlar,evlilik bağı olanlar boşansanda dayak yesede erkek kadın aldatılsada vazgeçmiyorlar,kolay kolay vazgeçmiyor,ikinciyide alsa hep bı uğruyorlar,KADIN ÖYLE Yatılı falan çalışmaz bence , tek istediği boşancaksam o gitsin ben bu evde kalayım. ama adamda inatla benim evim diyip duruyor kiralık eve dengesiz :))
nolcak işin sonu bilemedim
kız bınada millet şokta,kimse ne desın tabi,millete ayyyy ıkı kızım var dıyor,bı teyze kızım zına sneınkısı dedide,ortalığı yıktı,ne dayak ne küfür,polis anında uzaklaştırma,ceza aldı,şikayet etmedi,fılan fılan,yaaa tatlım ne hayatlar var,haaa bu arada bu kadın antidepresan içiyor,sürekli doktorlarda veee 100 kılo oldu,ilaçlardan uykuneeeeeeeeeeee
boşandı ama hala birlikte mi yaşıyorlar boşandığı adamdan dayak mı yiyor . aay allahım yaaaaaa ne hayatlar varrr
söylüyorum tatlım adamı eve almaya devam edecek,ya bişey anladım kızlar,evlilik bağı olanlar boşansanda dayak yesede erkek kadın aldatılsada vazgeçmiyorlar,kolay kolay vazgeçmiyor,ikinciyide alsa hep bı uğruyorlar,
çocuğu var mı?çünkü gerçekten köye gitmek istemiyor koca evinden belkide daha kötü bi hayat var orda. burda başka eve geçicek durumu yok şimdi , o yüzden de evet o gitsin ben kalayım diyor başkada bişey gelmiyor aklımıza.
kız bınada millet şokta,kimse ne desın tabi,millete ayyyy ıkı kızım var dıyor,bı teyze kızım zına sneınkısı dedide,ortalığı yıktı,ne dayak ne küfür,polis anında uzaklaştırma,ceza aldı,şikayet etmedi,fılan fılan,yaaa tatlım ne hayatlar var,haaa bu arada bu kadın antidepresan içiyor,sürekli doktorlarda veee 100 kılo oldu,ilaçlardan uyku
çocuğu var mı?