• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçim sorunu ve taksit taksit hayat

Aynen...
2 yıl italya da yaşadım
Ki yasadigim dönemde sozde kriz vardı orada
Yahu markette hiçbirşeyin fiyatı artmaz mi artmıyordu hep aynıydı
Bir de üzerine delice indirim günleri oluyordu
Meyve sebze zeytinyağı bal vs çok çok kaliteli ve çok ucuzdu
Tüm gida maddeleri cok ucuz ve kaliteliydi
Deterjan sabun falan aynı şekilde
1. sınıf avrupa ülkelerinde kullanılan malzeme içeriği ile
biz ve gürcistan, ukrayna vs gibi ülkelerde kullanılan içerik aynı değil.

büyük markaları ürünleri için böyle en azından.

küçük markadır, üretimini farklı ülke grupları için bölmüyordur, o başka. ama başat markalarda böyle büyük bir sıkıntı var.

Kizlar herkesin yazdıklarını okudum. Her gun istisnasiz ama her gun ne olacak böyle diye düşünüyorum. Gerçekten ne olacak böyle, bu duzen böyle gider mi ya nereye kadar gider? Elimizden hic bir şey de gelmiyor. Bir şeye zam gelir hadi yılda 2 kere gelsin ya yemin ederim 10 günde 1 zam geliyor elimi attığım her şeye. Yazıktır günahtır biz nasil bir ülke haline geldik...

İstanbul'a gelirsen bol bol al hepsinden, büyük avantaj gerçekten.
Seneye geliyorum bir aksilik çıkmazsa. Tüm ucuzluklardan İstanbullular yararlanıyor çok kıskanıyorum:63: Kıyafet alışverişi yapmadım bu sene, İstanbul'da güzel markaların olduğu indirim pazarları varmış.

Seneye geliyorum bir aksilik çıkmazsa. Tüm ucuzluklardan İstanbullular yararlanıyor çok kıskanıyorum:63: Kıyafet alışverişi yapmadım bu sene, İstanbul'da güzel markaların olduğu indirim pazarları varmış.
biraz kilo alıp doya doya modaya katıl.haftada 5 kombin bedavaya geliyor elenene dek dolabı dizersin.çıkınca da zayıflar tadilat yaptırırsın kıyafetlere.işte sana ekonomi miss gibii :KK53:

sanırım özel okul filan kafanızı karıştırıyor
ama bence
çok çok iyi özel okul olmayacaksa herhangi bir okul için hiç de yerinizden olmayın
benim için o seviye
TED Galatasaray ya da yabancı-azınlık okulları

not: lise-üniversite hep özelde okudum :)

kısacası olduğunuz yerde kalın, çocuğunuza ufuk vermeye vizyon vermeye çalışın, mümkünse o şehirn iyi mahallesinde oturun (artık işte oranın zenginleri, kodamanları neredeyse) çocuğunuzn öyle bir arkadaş çevresi olsun. ama özel için çok da kasmayın derim. gerek yok çünkü...düşünün ki %90 devlete atanamayan öğretmenlerin 3bin liraya günde 12 saat çalıştığı yerler özel okullar...çoğunun bi esprisi yok. ya da pazarlama yapmak için uçuyorlar "yüzme havuzumuz var" filan diyorlar o havuzu kullanabilmek senede 3 kere nasip oluyor. e siz çocuğu kendiniz de 3 kere havuza götürebilirsiniz o kadar istiyorsanız.

hatta bence üniversiteyi de özelde okutacağınıza yurtdışına yollayın derim ama neyse, bu başka bir konu.
Anliyorum sizi, hak veriyorum da. Ben de devlet okulundayım branş öğretmeniyim. Yurt dışı harika olur da o günler geldiğinde umarım bu günlerimizi de aramayız..

Kadıköy bit pazarına bekleriz 😂
Kuzenim bershka, zara vs marka tişörtleri çoook komik rakamlara aldı.

Valla kilosuna kadar yazdım, hatta atıyorum 1.3 kilo almışız 1,5 kilo yazdım onu, öyle yuvarladım, 425 maalesef.

Ay canım gel öpem seni :KK60: Başka ülkede yaşayanlar nasıl pıtırcık, içlerindeki pıtırcığı öldürmüyorlar, biz öyle mi? Godzilla çıkar gerekirse evelallah. :D

425 maalesef

Bu arada alıntı yaparken bir şeyleri bozdum ama neyse, isimler duruyor en azından. Bir de Ahtapot Anne bu market 101 tarzı değil, Marmara bölgesine ait zincirleme bir market. Sebzeleri, meyveleri iyi olur, kendi adıyla çıkardığı deterjan, maske, tuvalet kağıdı, sabun vs. gibi ürünleri var.
Anladım. Açıkçası son zamanlarda bulunduğumuz ile yeni açılan tarim kredi kooperatifinin marketine dadandık. Ürünlerini beğendim. Şarküteri ve deterjan dışında ordan alıyoruz. Uygun ve kaliteli buldum..

Kadıköy bit pazarına bekleriz 😂
Kuzenim bershka, zara vs marka tişörtleri çoook komik rakamlara aldı.
Ay konuyu dağıtıyorum ama ben de Kadıköy bit pazarı videoları izledim geçen gün, oradan hasetlendim 😂

Kıyafet konusunda biraz şımarıklık yapıyorum ya, sevdiğim markaları giymek istiyorum. Bershka, pull and bear ve Stradivarius'un kıyafetleri hoşuma gidiyor sadece. Geçen gün eşofman altı siparişi verdim 170 liraydı. Ailem kızıyor artık. Sürekli de zam geliyor aynı modellere.

Ay konuyu dağıtıyorum ama ben de Kadıköy bit pazarı videoları izledim geçen gün, oradan hasetlendim 😂

Kıyafet konusunda biraz şımarıklık yapıyorum ya, sevdiğim markaları giymek istiyorum. Bershka, pull and bear ve Stradivarius'un kıyafetleri hoşuma gidiyor sadece. Geçen gün eşofman altı siparişi verdim 170 liraydı. Ailem kızıyor artık. Sürekli de zam geliyor aynı modellere.
Dolap uygulamasına baksana, bazen çok temiz ürünler yakalayabiliyosun. Ben zara blazer ceketimi 50 liraya aldım mağaza fiyatı 400 küsürdü.

tek eşofman altı 170 tl mi?hem de o marka bile olmayan markalarda.cidden fakirleştiğimizin delili bu

Back