How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

geçim sorunu ve taksit taksit hayat

He evet teyzecim neyse maalesef bütün günü mü burda harcayacak vaktim yok maalesef . Size iyi dedikodular Umutsuz ev kadınları :(
Haklı.
Daha Ankara havası eşliğinde pistte pavyoncu dayilara tahta gasuklarnan arabada beş, evde on bes eşliğinde bel kivirtacak rahat bırakın gizi be!! Zjdbsb

Haklı.
Daha Ankara havası eşliğinde pistte pavyoncu dayilara tahta gasuklarnan arabada beş, evde on bes eşliğinde bel kivirtacak rahat bırakın gizi be!! Zjdbsb
kiz oyle bisey degil yazik yolda gorsen bebe der basini oksarsin djkddhdkhddkh diyorum ya hani neden konsomatrisim diye yalan soyluyo anlamadim jdkdjdkdjd ovunulecek bir sey mi zannetti gercekten sasirdim

kiz oyle bisey degil yazik yolda gorsen bebe der basini oksarsin djkddhdkhddkh diyorum ya hani neden konsomatrisim diye yalan soyluyo anlamadim jdkdjdkdjd ovunulecek bir sey mi zannetti gercekten sasirdim
henüz meslekte yeni yeni var.karadeniz şehrinde hala.ama zamanla açılacak ablası

Back