gecım sıkıntısı

neden çalışmıyorsunuzki..1000 liraylada geçinebilirsin 3000 liraylada..ama arada fark olur tabiki..

Ya madem böyle bir düşünceniz vardi ne diye kredi cekip ev aldiniz ki? Bu cocuklarin hic mi masrafi isteği olmayacak? Hic mi evinize misafir gelmeyecek?
Cocugun ve kendimin en guzel vakitlerini borc odemekle ve borc yuzunden kit kanaat gecinmek zorunda kalmakla gecirmek istemezdim hayatimi...

Açlık sınırı bir kavramdır. Icerigini okur ogrenirsiniz arzu ederseniz.
2015 yılı için devletin belirlediği rakam bu.
Yoksa ben çoook zenginim, denizde kum bende para:)
Devleti bosver ortada devlet yok.800tl cok ii para diyenler milyon dolar goturuyor.sana makarna ye diyenler kendileri makarna yemiyor.milyonlarca insan var diyorum 800tl alamayan.bir fabrika kadinlar calisiyor asgari ucret gosterilip 500tl maas odeniyor.sen nerde yasiyorsun kuzum.ona bakarsan bende 6000tl maas aliyorum ama ben bir ekmek alamadigim zamanida bilirim.hayati bana ogretmeye kalkma.

çocuğunla kaliteli zaman geçirmek için ev hanımı olman gerekmiyor ki?
bak çalıştığın halde kendime yıllardır bişe alamadım diyorsun, bi de çalışmazsan ne olacak?
tamam aileler yardım etsin etsin de nereye kadar?
bi de yarın öbür gün çocuğun bişe istediğinde paran olmadığı için alamam dediğinde daha çok üzülmeyecek misin?
hem çalışıp hem çocuğuyla çok güzel vakit geçiren bi tanıdığım var, kAdına hayranım, kadın bi de bekar (eşinden boşanmış) oğlu 11 aylıkken, çocuğuyla geçirdiği vakti bi görsen ben imreniyorum valla, ve inşallah ben de onun gibi olabilmek istiyorum. bence sen de yapabilirsin

Çok zor bence eşiniz haklı

çocuğu bahane etmeyin bence size çalışmak zor geliyor
bazen bana da zor geliyor yalan değil
ama çocuğumu ve doğacak çocuğumu düşündüğümden çalışmalıyım diyorum

bide ailelere sırt dayamak istiyorsunuz
öyle nereye kadar.. kimse yardım etmek zorunda değil ki
ben olsam bırakmam yine de siz bilirsiniz

Siz de biliyorsunuz geçinemeyeceğinizi.
Ama işi bırakmak istiyorsunuz ve kendinizi burada duyacağınız birkaç "geçinilir" cümlesiyle rahatlatmak peşindesiniz.
Bence çocuğunuzu da bahane eediyorsunuz çünkü o zaman kimse size hayır diyemeyecek.
Fikrimce bir kadının en önemli çalışma sebebi kendisi ve çocuğu olmalı.
İşi bırakacaksınız, ve zorlanacaksınız bunlar da gerçekler.

Bence başka iş bakın, işinizi sevmediğiniz için başka şeyleri bahane etmeyin derim

Eviniz kira değilse geçinebilirsiniz sanırım, bir de şehir faktörü önemli. Kışın yakıt parası falan kışın zorlanırsınız ama... Ben anlamadım kiraya verdik diyorsunuz kaç para ki bu kira eşinizin maaşı ile 1000 lira yapıyor

daha önceki konunuzda kv nin bakmasını istemiyorum demişsiniz.
eğer şimdi kreşe verdiyseniz ve ondan dolayı sürekli hastalanıyorsa
ve eğer kv deniz de hala bakmaya gönüllü ise kreşe değil kv nize bırakabilirsiniz.
hem çok sık hastalanmazda.sizde biraz çalışıp birikim yapabilirsiniz.

Yanlış okumadıysam kirayla krediyi ödeyecekler,maaştan kalan da 1000 lira. En büyük sorun zaten bence o,kiracı bir aksatsa olacaklar kötü

Yanlış okumadıysam kirayla krediyi ödeyecekler,maaştan kalan da 1000 lira. En büyük sorun zaten bence o,kiracı bir aksatsa olacaklar kötü

Oooo çok kötü o zaman komşumuz kiracı aldı kirayı ödeyemedi ve 5-6 ayda çıkartmak için uğraştı çok büyük sıkıntı yaşadı kiracıya güvenip ev alamam ben ya.

Bunu cok ciddi olarak soruyorum lutfen yanlis anlamayin. Nasil geciniliyo yani ben biz esimle inanmicaksin amabi kurus kenara atamiyoruz ki evimize giren para6 bin civari vallahi deli olucam.bereketsiz mi ne paramiz

Çalışmak istemiyorsunuz sadece çocugunuzu bahane ediyorsunuz.
1000 lirayla 3 kişi çok çok zor. Hadi bugünleri idare ettiniz de yarın öbür gün o çocugun okulu var falanı var filanı var.
Çalışmak zorundasınız. İşinizi değiştirin diyeceğim ama işinizi mi yoksa çalışmayı mı sevmiyorsunuz o kısmı bilmiyorum.

bence işi bırakmayın .Konumunuzu bilmiyorum ama sıkın dişinizi başka işe geçmeye çalışın .Çocuk büyüyünce istekleri olacak o zaman ah vah edersiniz .

kıraya 400 e verdık.esım 1100 alıyo 500 kredı.yanı elımıze kalan 1000 tl

Bence de geçinebilmeniz çok zor 1000 tl ile. Çünkü çocuk var ve bir çocuğun tek masrafı bezi ve maması değil. Asgari ücretle geçinebilen insanlar vardır mutlaka ya da geçinmeye çalışan ama madem asgari ücretle bu kadar rahat geçinilebiliyor o zaman bankalara borçlu olan insanlar neden var. Siz de geçinemeyeceğinizi adınız gibi biliyorsunuz. Ailelerimiz yardım eder demişsiniz bana evlendikten sonra sırtını ailelere dayamak doğru gelmiyor. Ben de çalışan bir anneyim üstelik iki çocuğum var, işimi hiçbir zaman bırakmadım. Evet onları çok özlediğim zamanlar oldu onların bana ihtiyacı olduğu zamanlar ama onlara hep neden çalışmak zorunda olduğumu anlattım. Ayrıca çocuklarımızla kaliteli zaman geçirmek demek evde çocukla birlikte oturmak demek değil. Çalışan annelerde çocuklarıyla çok güzel, kaliteli zaman geçirebiliyorlar.

ben omur boyu evde oturacagım demıyorum kı.zaten oturamam ben calıskan bı ınsanım bunu sorumlum bıle soyledı.ben cocugum krese gıdıcek yasa kadar calısmayı dusunmuyorum en fazla ıkı sene oda.sonra tabıkı dvam edecegım o kadar okudum 6 senemı verdım bu meslege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…