Milyonlarca insan var 750tl ile gecinen.evli ve coxuklari var.1300 lira alanlar cok az.bu hayatta yokluk gormessen tepe taklak gidersin.illa herkese kiymeti ogretir.zaman usta oyle zalimdirki kafana vura vura ogretir.Gecinmekten ne anladiginiza bağlı.
Açlık sınırı 1300 lira diye biliyorum ben.
o zaman size iyi gulmeler hanimefendi. 1000 lira ile benden daha guzel gecinen yakin bir akrabami biliyorum. Hatta asgari ucret. Yani bin liranin da altinda bir parayla geciniyorlar. Ben ihtiyaclarimi surekli ertelerken o hanim planli bir sekilde yapacaklarini yapiyor. Bir de cocuklari var ev kendilerinin.Bu saydığınız masraflara ek olarak pazar market alışverişi de var ki onlar da az buz değil. Bir dünya para bayılıyoruz ki aşırı tüketen bir aile değiliz.
Bu şekilde 1000tl ile geçiniyorum diyene gülerim sadece. Fotosentez yapmak demektir kanımca.
sen masraflarınızı alt alta topladığında karşına ne çıkıyor?daha oncede konu acmıstım ısı bırakmak ıstıyorum ama maddı olarak cok zorlanıcagımız ıcın bırakamamıstım.evımız ınsaat halındeydı bıttı cok sukur ve kıraya verdık.sıze sorum ayda 1000 lırayla gecınebılen var mı.uc kısılık aıleyız elektrık su telefon bebegımızın maması bezı falan cok mu zorlanırız sızce.bana bu sekılde gecınen cok kısı varmıs gıbı gelıyo ama esımı ınandıramıyorum.bıde sıze sorayım dedım.bu arada oyle gezıp tozma alısverıs falan yaptıgımız yok yanı keyfı bısey harcamıyoruz.cevaplarınız ıcın tesekkurler
calıstıgım zaman cocugum sureklı hasta oluyo hastanelere yattık cıktık o derece.uyku duzenı yeme ıcme duzenı sıfır.calıstıgım halde yıllardır bısey alamadım kendıme.hep fedakarlık ettım yınede yaranamadım.cocugum buyuyo ve ben herseyını kacırıyorum ona haksızlık ettıgımı dusunuyorum cunku 3 yasından ıtıbaren zaten hep krestı okuldu lıseydı derken ayrı kalacagız bende hep calısıcam en azından dıyorum en cok ıhtıyacı oldugu zaman yanında olayım bebegımın.saglıklı anne sevgısıyle dolu bı evlat yetıstıreyım.ıkıncı cocuguda dusunmuyorum hıc bızaman.tek evladım var dıyorum.ote yandan maddı sıkıntı.sız olsanız napardınız.bu arada memur degılımEkstra bişey çıksa, kiracı bir ay kira ödemese ya da ev boş kalsa tepe taklak gelirsiniz. Çocuğun ihtiyacı sadece mama bez değil, büyüyor bu çocuk. Kıyafeti var ayakkabısı var. Sizinde ihtiyacınız sadece karın doyurmak değil. Gezmek, ara sıra hava almak, bir akşam dışarda yemek de ihtiyacınız. Fizyolojik ihtiyaçlarınızın dışında psikolojik ihtiyaçlarınızı da düşünmelisiniz. Yoksa ruh sağlığınız bozulur.
Bununla geçinmek zorunda olanları ayrı tutuyorum ancak çalışma imkanı varken işten çıkıp kendini sıkıntıya sokma olayını hiç anlamıyorum.
Açlık sınırı bir kavramdır. Icerigini okur ogrenirsiniz arzu ederseniz.Milyonlarca insan var 750tl ile gecinen.evli ve coxuklari var.1300 lira alanlar cok az.bu hayatta yokluk gormessen tepe taklak gidersin.illa herkese kiymeti ogretir.zaman usta oyle zalimdirki kafana vura vura ogretir.
calıstıgım zaman cocugum sureklı hasta oluyo hastanelere yattık cıktık o derece.uyku duzenı yeme ıcme duzenı sıfır.calıstıgım halde yıllardır bısey alamadım kendıme.hep fedakarlık ettım yınede yaranamadım.cocugum buyuyo ve ben herseyını kacırıyorum ona haksızlık ettıgımı dusunuyorum cunku 3 yasından ıtıbaren zaten hep krestı okuldu lıseydı derken ayrı kalacagız bende hep calısıcam en azından dıyorum en cok ıhtıyacı oldugu zaman yanında olayım bebegımın.saglıklı anne sevgısıyle dolu bı evlat yetıstıreyım.ıkıncı cocuguda dusunmuyorum hıc bızaman.tek evladım var dıyorum.ote yandan maddı sıkıntı.sız olsanız napardınız.bu arada memur degılım
1000 tl lik bütçe uzun vadede sıkıntılı bir rakam dediğin gibi.Ekstra bişey çıksa, kiracı bir ay kira ödemese ya da ev boş kalsa tepe taklak gelirsiniz. Çocuğun ihtiyacı sadece mama bez değil, büyüyor bu çocuk. Kıyafeti var ayakkabısı var. Sizinde ihtiyacınız sadece karın doyurmak değil. Gezmek, ara sıra hava almak, bir akşam dışarda yemek de ihtiyacınız. Fizyolojik ihtiyaçlarınızın dışında psikolojik ihtiyaçlarınızı da düşünmelisiniz. Yoksa ruh sağlığınız bozulur.
Bununla geçinmek zorunda olanları ayrı tutuyorum ancak çalışma imkanı varken işten çıkıp kendini sıkıntıya sokma olayını hiç anlamıyorum.
doğalgaz ise zor gibiıssızlık maası almıcam cunku ıstıfa edıcem.evın kırası ıle kredıyı odeyecegız.gerıye kalan 1000 tl.antalyada yasıyorum
ya ben bıraz da aılelere guvenıyorum cocugumun kıyafetını falan alırlar arada bez mama falanda alıolar çalıstıgım halde calısmasam daha cok alırlar heralde.kıranın aksayacagını sanmıyorum cunku ıkı senelık senet var elımızde her ay ıcın.