1000 lirayla geçinilmez bence.daha oncede konu acmıstım ısı bırakmak ıstıyorum ama maddı olarak cok zorlanıcagımız ıcın bırakamamıstım.evımız ınsaat halındeydı bıttı cok sukur ve kıraya verdık.sıze sorum ayda 1000 lırayla gecınebılen var mı.uc kısılık aıleyız elektrık su telefon bebegımızın maması bezı falan cok mu zorlanırız sızce.bana bu sekılde gecınen cok kısı varmıs gıbı gelıyo ama esımı ınandıramıyorum.bıde sıze sorayım dedım.bu arada oyle gezıp tozma alısverıs falan yaptıgımız yok yanı keyfı bısey harcamıyoruz.cevaplarınız ıcın tesekkurler
Yaşadığınız şehire göre değişir pahalı bir şehirde mi yaşıyorsunuz yoksa ucuz bir şehirde mi yaşıyorsunuz eviniz kira mı yoksa kendinizin mi,evinizi kiraya vermişsiniz oradan da para gelecektir galiba onunla beraber ne kadar oluyor,işten çıkınca işsizlik maaşı alacak mısınız?daha oncede konu acmıstım ısı bırakmak ıstıyorum ama maddı olarak cok zorlanıcagımız ıcın bırakamamıstım.evımız ınsaat halındeydı bıttı cok sukur ve kıraya verdık.sıze sorum ayda 1000 lırayla gecınebılen var mı.uc kısılık aıleyız elektrık su telefon bebegımızın maması bezı falan cok mu zorlanırız sızce.bana bu sekılde gecınen cok kısı varmıs gıbı gelıyo ama esımı ınandıramıyorum.bıde sıze sorayım dedım.bu arada oyle gezıp tozma alısverıs falan yaptıgımız yok yanı keyfı bısey harcamıyoruz.cevaplarınız ıcın tesekkurler
ıssızlık maası almıcam cunku ıstıfa edıcem.evın kırası ıle kredıyı odeyecegız.gerıye kalan 1000 tl.antalyada yasıyorumYaşadığınız şehire göre değişir pahalı bir şehirde mi yaşıyorsunuz yoksa ucuz bir şehirde mi yaşıyorsunuz eviniz kira mı yoksa kendinizin mi,evinizi kiraya vermişsiniz oradan da para gelecektir galiba onunla beraber ne kadar oluyor,işten çıkınca işsizlik maaşı alacak mısınız?