- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
Bak canım 1 kez yaptın bu hatayı 2. Kez yapma kesinlikle onaylamıyorum vebalide büyük sana birçok açıklamada bulumdum yardım için elimden geleni yaptım bilseydim yapmazdım üzgünüm verdigim emeğim içinDüğünüm bir yada bir buçuk yıl sonra öyle düşünüyoruz ailelerle beraber.. büyük ihtimalle mart gibi kalıcı yaptircam canım ya artık nişanlımla ilişkiye giremezsem de yapcak bişey yok mecbur bekliycem evliliği..
Tamam bak iyi güzel söylüyosun da o şekilde olmazsa hayatim yanar. Nasıl aciklicam ona heleki evliyken..doktora gidelim dese hayır dicem anlamicak mı.. zaten pişmanım bazen anlat giysin diyorum ama biliyroumki o hep yüzüme vurcak hatta ayrılmak.Bak canım 1 kez yaptın bu hatayı 2. Kez yapma kesinlikle onaylamıyorum vebalide büyük sana birçok açıklamada bulumdum yardım için elimden geleni yaptım bilseydim yapmazdım üzgünüm verdigim emeğim için
Yinede denemekte fayda var öyle değilmi canım.Ben o yapay zarlardan almistim kapsul seklinde bitini denedim biri hala duruyo ama yine de guvenemedim gittim dikim yaptirdim doktor da saka amaclidir onu gerdekte kullanamazsiniz dedi ama ben yine de sakliyorum
Nasıl bişey peki boya gibi miBen o yapay zarlardan almistim kapsul seklinde bitini denedim biri hala duruyo ama yine de guvenemedim gittim dikim yaptirdim doktor da saka amaclidir onu gerdekte kullanamazsiniz dedi ama ben yine de sakliyorum
Benim aldigim kapsul gibi ici kirmizi boya gibi onun poset gibi olani da varmis ama bende ki hap gibi denedim iyi gibi ama ben guvenemedim dikim daha garanti geldiNasıl bişey peki boya gibi mi
Bırde dugunun ne zaman?Kızlar ben karar veremiyorum.. harunla turgay arasındaydım şimdi de fiyatı uygun diye özgür kartalla şişli med arasında kaldım.. şubat gibi yaptırmayı düşünüyorum o dönem yaptırcak olan varsa beraber gidebiliriz?
canım benim düğün tarihim net değil ama en fazla bi bucuk yıl sonra düşünüyoruz.. ya ben evlenmeden ilişki yaşıcam büyük ihtimalle nişanlıyken..Bırde dugunun ne zaman?
Canim ben 30 agustosda turgay beye yaptirdim henuz gerdege girmedim sonucu bilmiyorum ama farkli bi doktor gayet iyi oldugunu soylemisti belki fikir olur sanaKızlar ben karar veremiyorum.. harunla turgay arasındaydım şimdi de fiyatı uygun diye özgür kartalla şişli med arasında kaldım.. şubat gibi yaptırmayı düşünüyorum o dönem yaptırcak olan varsa beraber gidebiliriz?
ya evet ilk başta ona dedim reklamları görünce soğumuştum.. en uygun fiyat şişli med.. ama turgay bey de uygun sayılır.. galiba ona gitcem bende canım atatürk havalimanına taksiyle 10 dk dedi o bana büyük avantaj dönerken de taksiye atlar dönerim.. şubatın ortaları gibi düşünüyorum.. demin bi konuda okudum başka doktora kontrole gittim fln yazmıssın dimi? cgcgct gibi bi ismi olan biri olumlu sonuç almış bi yıl sonra aradığım cevap buydu..düğünüme çok var çünkü duruma göre ilişkiyi önceye ya da sonraya atcam.. canım sende sehir dışından mı gelmiştin? nasıl davranıyolar ya? telden mesajlasıyorum asistanıyla soğuk soğuk cevaplar.Canim ben 30 agustosda turgay beye yaptirdim henuz gerdege girmedim sonucu bilmiyorum ama farkli bi doktor gayet iyi oldugunu soylemisti belki fikir olur sana
bide fiyatlar kalıcıda da değişiyomuş.. çift kat flep 3000 normal flep 2000 sen hangisini yaptırdın? o olumlu sonuç alan arkadaş hangisini yaptırmıştı acabaCanim ben 30 agustosda turgay beye yaptirdim henuz gerdege girmedim sonucu bilmiyorum ama farkli bi doktor gayet iyi oldugunu soylemisti belki fikir olur sana
Bide çok soru sordum ama ameliyattan sonra bol biseyler mı giymek gerekiyo..Hadi o gün giyerim de 1 hafta iki hafta giyemem ise gidiyorum..Canim ben 30 agustosda turgay beye yaptirdim henuz gerdege girmedim sonucu bilmiyorum ama farkli bi doktor gayet iyi oldugunu soylemisti belki fikir olur sana
Hayatının hatasını 1 kere yaptın zaten canım neden 2. Sinide yapacaksın zaten gğnahın var neden bile bile yekrar ginaha gidiyorsun .canım benim düğün tarihim net değil ama en fazla bi bucuk yıl sonra düşünüyoruz.. ya ben evlenmeden ilişki yaşıcam büyük ihtimalle nişanlıyken..
Ama evlenip boşanmak daha mı iyiHayatının hatasını 1 kere yaptın zaten canım neden 2. Sinide yapacaksın zaten gğnahın var neden bile bile yekrar ginaha gidiyorsun .
Hadi nişanlınla bi evlilik olmadı napacaksın demicekmi sana temiz olsaydın nişanlıyken yatmazdın bazı erkekler nişanlıyken yaptıklarını da başa kalkıyor nilanlıyken . Hata üstğne hata yapamazsın! Ke dşne çeki düzen ver lütfen aklını başına topla hadş nişanlında olöadık yerde ayrıldın 2. Kez hayatının hatasını yaparsın ve 2. Büyğk günahın olur!!!
Ben o reklamlari yaptirdiktan sonra gordum once gorseydim yaptirirmiydim bilmiyorum ulasimi kolay ben cok uzak bi ilden gittim taksiyle 10 dk bile surmuyo etkilemek istemem cunku daha sonucu almadim ama evet burda yine dikim yapan bi doktora kontrol ettirdim cok iyi oldugunu soyledi bende zaten kapali goruyorum bana sicak davrandilar hep ne sorduysam cevapladi Allahi var ameliyattan sonra iki uc hafta bol kiyafetler giyiliyo bide yan oturuyosun doktor ozellikle tembihliyo fisfis var onu kullaniyosun uc hafta ilk basta agri oluyo ama dayanilmayacak turden degil kime yaptirirdan yaptir ama baska bi doktora kesinlikle goster derim ben ins hayirlisi olur hakkindaya evet ilk başta ona dedim reklamları görünce soğumuştum.. en uygun fiyat şişli med.. ama turgay bey de uygun sayılır.. galiba ona gitcem bende canım atatürk havalimanına taksiyle 10 dk dedi o bana büyük avantaj dönerken de taksiye atlar dönerim.. şubatın ortaları gibi düşünüyorum.. demin bi konuda okudum başka doktora kontrole gittim fln yazmıssın dimi? cgcgct gibi bi ismi olan biri olumlu sonuç almış bi yıl sonra aradığım cevap buydu..düğünüme çok var çünkü duruma göre ilişkiyi önceye ya da sonraya atcam.. canım sende sehir dışından mı gelmiştin? nasıl davranıyolar ya? telden mesajlasıyorum asistanıyla soğuk soğuk cevaplar.
İlişkiye girersen nişandan dönülürse yine ortada kalacaksın dahamı iyi o zaman da evlenip boşanmayı tercih edersin emin ol.Ama evlenip boşanmak daha mı iyien azından nisandan dönülür
Hem birikimin hem emegin birde çektigin acı yanına kar kalacak hata yine senin olacak .Ama evlenip boşanmak daha mı iyien azından nisandan dönülür