- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
Işte o benim için çok zor maddi olarak hem de evlilik yoğunluğunda nasıl şehir degistireyimkiHadı gecıcı dıktırıp yasayamadın nolucak?kalıcı dıktır sonrasında dugun oncesı kontrol ettır
Ben suna dayanarak söylüyorum harun ozkana yaptıran biriyle konustum kanaması az da olsa olmuştu mesela ama iste sıkıntı pahalı olması bide ulaşım..Canım ben cagırmayan doktorları gercekcı bulmuyorum en ıyı sekılde bıle dıkılse sonucta esneyebılır kanamayabılır bu tum doktorlar ıcın gecerlı ama ısını saglama almak ısteyen sonradan da cagırır aslında kalıcıda bana yalan gelıyor gecıcı en mantıklısı ayrıca gecıcı ıcın 1hafta suren var 1hafta onceden dıktırebılırsın bulundugun sehırde dugun oncesı gecıcı yaptırabılırsın
Canım harun ozkanın reklamını yapmadıgını nerden bılıyorsun ben guvenemıyorum kımseye kendı sehrınde mutlaka vardır gecıcı yapanBen suna dayanarak söylüyorum harun ozkana yaptıran biriyle konustum kanaması az da olsa olmuştu mesela ama iste sıkıntı pahalı olması bide ulaşım..
Işte zor durumdasın mecbursunya yolabildigi kadar yolcak..Tekrar ucret alması cok sacma
Canim takip ediyorum seni bende yeniyim burda naptin sonuc nedir ??Ben harun özkan veya turgay karakaya arasında kararsızım mart gibi yaptircam..ilk önce kalıcı dusunuyodum ama şimdi nisanliyken yaşayabilirim diye geçici de yaptirabilirim dedim bi fikir verin?
Henüz yaptırmadım canım ya çok stresiyim şu iş bi olsa bitse kurtulsam.Canim takip ediyorum seni bende yeniyim burda naptin sonuc nedir ??
Tatlim caresi var hemde garanti veriyolar bunlari dusunme biran once yaptir ...inan sana yemin ederim hic korkulacak bise degil Allah yardim etti benim zerre agrim olmadi kimse bise anlmadi suan 11 gunum oraya bakinca doktorun yaptigi zari gozle gordugum halde hala acaba olmadimi tutmadimi kafasindayim...Bende o durumdayım nerden yaptım böyle bi hata ya lanet olsun. Ölmekten beter oldum zaten..tek umudum diktirdikten sonra da kanama olmazsa sevgilimin takılmaması.. takılırsa da evlenmeden önce yasıcağım için en kötü ihtimalle ayrılır nisan atar diye düşünüyorum boşanmaktan bi nebze dha hafiftir.. ayrılmayı bile zor kaldırırım zaten çok seviyorum çünkü..
Tutmuştur neden tutmasın kendini strese sokma kontrole gitcek misin, inşalla h benim de agrım olma fazla yaaTatlim caresi var hemde garanti veriyolar bunlari dusunme biran once yaptir ...inan sana yemin ederim hic korkulacak bise degil Allah yardim etti benim zerre agrim olmadi kimse bise anlmadi suan 11 gunum oraya bakinca doktorun yaptigi zari gozle gordugum halde hala acaba olmadimi tutmadimi kafasindayim...
Kalici tatlim dayanirimi yok benim doktorum 10 sene bile dayanir dedi ve garanti veriyo tutmasa bidaha yaparim diyo arastir mutlaka bir an once git yaptirKalıcı yaptırdın heralde kime? Ya bi yıl var Düğün e acaba şimdi yaptirsam dayanır mı o zamanadüğüne yakın yaptırma şansım yok
20 gun sonra kontrolum var insallah tutarTutmuştur neden tutmasın kendini strese sokma kontrole gitcek misin, inşalla h benim de agrım olma fazla yaa