• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçermi :(

geciyo valla zaman nasıl gecmesin dügün yerini tuttugumuzda 10ay vardı nasıl gecicek diyoduk şimdi bakıyorum 2,5 ay var evlenmemize valla bu dönemlerde telaşla geciyo yok gelinlik yok damatlık yok mabilya derken bitiyo zaman bakmışın kınan sonra dügün bunlar güzel bekleyişler tadını cıkar canım.allah biran önce kavuşmnayı nasip etsin

geciyo valla zaman nasıl gecmesin dügün yerini tuttugumuzda 10ay vardı nasıl gecicek diyoduk şimdi bakıyorum 2,5 ay var evlenmemize valla bu dönemlerde telaşla geciyo yok gelinlik yok damatlık yok mabilya derken bitiyo zaman bakmışın kınan sonra dügün bunlar güzel bekleyişler tadını cıkar canım.allah biran önce kavuşmnayı nasip etsin

saol canım haklısın akışına bırakınca geçiyoda ha bire sayarsan zor işde sanada şimdiden mutluluklar diliyorum bir ömür boyu :asigim:

2 sene ne ki ben 7 sene bekledim :dilcikar:
gecer az sabret :mymeka:

ben onu 2005-de gordum,tanidim,sevdim,meger o da....
2006 temmuz-da askere gitti.
2007 temmuz-da askerden geldi.
2007 eylulde iliskimiz basladi
2008 agustos-ta nisanlandik
2009 haziran-da da insallah evlenicez

2004 senesinde tanıştık yerimseniben
2005-şubat ayında ilişkimiz başladı, :asigim:
2008-şubat okul bitti, mirmirmirmir
uzun bir süre iş bulamadı, :çok üzgünüm:
2009-şubatda sonu işe girdi, :teytey:
2009-nisan ailem ile tanıştı , kaydirigubbakcemile5
ama henüz bir birikimimiz olmadığı için öylece bekliyoruz,
sevgilim bu yaz düğün yapalım diye tutdurdu ama öyle herşey kolay değil hazırlık yok para yok 2010 beklicez sanırım :a015:

ikisene önceye kadar 2010 nekadar uzak ve uzun bir geliyordu kavuşsakda başka şeyler cıkıyor Rabbim hepimize yardım eder inşallah

off ya herkezin bir derdi var di mi?inşallah zaman çabuk ve hayırlı geçer sizin içinde..sevginiz artar ve çoğalır...insan sevdiğinin yanında zamanı unutuyor zaten..okusun iidiir iii...daha güzel işler bulur..hayırlısı üzülmea.s.

geçiyo bi şekilde bizde 2 senedir bekliyoruz 3. senemiz yani bu sene haziranda evleniyouz nasipse :1:

2008 açılmış konu 2011 olmuş geçmiş bile zaman arkadaş evlenmişdir belkide
yaşadıpımız şuan geçmez ama geriye dönüp baktığımızda ne çabuk geçmiş yıllar yılların geçmesini beklemek yerine yaşadığımız anın tadını çıkarmalıyız bu yaşlarımıza bidaha dönmeyeceğiz

vallahi bana hiç geçmiyor gibi geliyor.yani günler geçiyor ama kavuşma günü sanki daha da uzaklaşıyor.ders olan tek şey nişanlılık döneminin asla uzun olmaması gerektiği.

geçer canım geçer
bak biz 03.11.2005 te sevgili olduk :69:
o tarihten beri sevgiliyiz :nazar:
ve düğünümüz en erken 2015 te olucak, çünkü daha üniversitede okuyoruz.
geçer mi?
elbet geçicek :97:
yolu yarıladık zaten :66:
bi zamanlar söz bile hayalken
13 mayıs 2013 de söz günümüzü planladık :66:
inşallah herşey herkesin gönlünce olur :16:

topic sohbet bölümüne tasinmali.. :-)
3 sene önce yorum yapilmis arkadas evlenmis olabilir:52:

Arkadaş çoktan evlenmiş belki çocuğu bile olmuştur.:9: Böyle diyince çabuk geçiyor gibi geliyor ama biz de mesela 2008'den beri beraberiz sevgilimle 3 yıl oldu ama anca 2014 'te evleniriz gibi daha 3 yıl var düşününce de sinir oluyorum bazıları ne rahat iş güç kurulmuş askerlik bitmiş birikimler yapılmış 5-6 fölrt ondan sonra bir 8-9 ay nişanlılık filan insan özeniyor biraz da 6 yıl beklemek nerde en fazla 1,5 sene beklemek nerde iki taraf da yoruluyor gibi zamanla.:14: Çok karamsar oldum yine ya. :14:

25.09.2002 de ilişkimiz başladı.
03.12.2009 da askere gitti.
04.10.2010 da nişanlandık.
8 gün sonra askerden gelicek.
inşallah yaza da düğünümüz olacak.
biz de çok bekledik.
umarım sabrın sonu selamet olacak.

Back
X