Geçermi :(

tobi

gel 2011 geeel gel :)
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
1.313
0
116
Diğer
nişanlım okuduğu için düğünümüz 2 sene sonra birbirimizi 1.5 senedir atnıyoruz ve 1 ay önce nişanlandık...ahh ahh geçermi bu zaman:çok üzgünüm:

Geçer inşaallah canım.
Bende nişanlıyım ve düğünüm seneye yaz.Yaklaşık 1,5 sene beklemiş olacağım.
1,5 yıllıkda flört dönemimiz oldu.Allah sabrını veriyor canım.Üzülmek yerine nişanlılık döneminin tadını çıkarın.Bu arada sayılı gün çabuk geçer unutma yerimseniben

canım bende 2 yıl nişanlılıktan sonra 1 ay önce evlendim geçiyo zaman bi şekilde. kendini o şartlama o güne çünkü senin içn zor olur tadını çıkarmaya bak canım hayırlısı olsun :)

ben toplam 7 yıldır tanıyorum canım ve asker bekledim 2 yıl söz 8 aynişan derken evlendik 8 ay oldu sayılı gün geçer herşeyin hayırlısı

ben 3 yıldır birlikteyim ve daha askerliğinin 6 ayı var ve geldikten snrada bi 6 ay snra evlenicezz
zaman geçiyo ama nişanlanınca nasıl geçer bilemiyorum
sonuçta aileler karışıyoo işin içinee...

benim 4 sene oldu birlikte olalı 2senede ayrı kaldık etti 6 sene. işte son 1senedir söz-nişan gibi bişey oldu. ve kendisi askerde bizde yaklaşık 2 sene sonra evlenicez. yani biraz zor geçiyo ama sonuçta geçiyo zaman bu istesekte yerinde durmaz.

farkında olmasakta günler o kadar çabuk geçiyorki

2004 ---> 1465 gün önce tanıştık
2005 ---> 1081 gün önce ilişkimiz başladı
2007 ---> 525 gün önce nişanlandık
2007 ---> 281 gün önce askere gitti
beklemek bittimi
hayır
tam 156 gün daha beklemem lazım ki askerlik bitsin
ondan sonra 5 6 ay daha beklemem lazım ki evlenebilelim

Rabbim sağlık sıhhat versin herşey gelip geçiyor
kavuştuktan sonrada huzurla mutluluğumuzu unutmasın
(AMİN)

geçer canım merak etme bende 1,5 yıldır nişanlıyım 6 gün sonra düğünm varr sayılı gün çabuk geçerr sıkma canını

geçer geçer, yeter ki siz birbirinizi sevin, üzmeyin...gerçi ben sadece 23 gün nişanlı kaldım ama....

GEÇER DİCEM AMA sölemesi kolayy birde bekleyene sorr ama çok çabuk geçiyo inan buna.. 7ay oolmuş evleneli ama sanki dün gibii inanamıyorum bazen ben bile nasıl geçiyo bu zaman die bazen de korkuyorum açıkçası..

2004 Ağustostan beri birlikteyiz. 1 ay önce evlendik..

Su gibi geçio valla :lepi:

ohoooo öyle bi geçer ki düğün zamanı gelir mi yaa derken tam 3 ayı doldurduk :sm_cool: :sm_cool:

ya bende mi tuhaflık var yoksa ohooo gecer tabi zaman ne ki diyenlerde mi:) valla ben 2 sene flört 2 sene nişanlılık geçirdim.geçti geçti tabi de delerde geçer derler ya aynen öle oldu.

o da bişey mi be. ben 1 yıldır nişalıyım. onun bi 8 ay öncesi var. ve düğünümüz 2010un yazı. tabi oda askerlik uzun dönem çıkmazsa. eğer uzun döne çıkarsa 2011 oluyo direk. ben napıyım be. bide gelmiş dert yanıyon hıh

valla canım gecmek zorunda başka çaresi var mı?
yalnız değilsin bak biz de senin günlerin geçmesini bekliyoruz
ben de 20 ekimden bu yana nişanlıyım
ondan önce 1,5 yıl flörtümüz oldu
okul 2009 haziranda bitiyor
sonra 5 ay askerlik
yani bizim kavusmamız 2010 u bulacak gibi zaten su an için belli bir tarih yok

üstelik ayrı şehirlerde yaşıyoruz, o kadar özeniyorum ki nişanlı nişanlı her hafta sonu yemeğe çıkanlara :çok üzgünüm:
nişanlıyız ama ikimizin elinde yüzük öyleee ayrı ayrı takılıyoruz yani anlayacağınn
offffff off aklıma geldi yine bu hasretlik:çok üzgünüm:
şafak olsa şafak sayayım ama yok şafak mafaksenağlama

neler gecmiyo ki.....ben kac aylık bi küslükte barışmayı bekledim,inadımdan dönmedim....barıştıktan sonrada bekledim...şimdi dönüp baktıgımda ne sabırlıymışım ya diyorum kendi kendime.....öyle bi geciyo ki,bunları hep gülümseyerek hatırlıyosun sonra.....

4 yıldır beraberiz ve okulu 1 yıl uzattı sağolsun 1 yılda askerlik falan derken 2 yıl daha beklicem bana da geçmeyecekmiş gibi geliyor ama bakıyorum çıkmaya başlayalı 4 yıl olmuş herhalde bu iki yılda geçecek:1rolleyes:

geçer arkadaşım...
bende nişanlımın yolunu gözlüyorum. ayrı şehirlerdeyiz onun görevi nedeniyle... ve bizimde düğünümüz 25 temmuz 2009 da... yani tek bekleyen sen değilsin.
hem belki böylesi daha kıymetli olur kimbilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…