• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Gecenin yarısı oldu ve siz uyuyamıyorsunuz ne yaparsınız?

Gecenin yarısı oldu ve siz uyuyamıyorsunuz ne yaparsınız?

• koyunları ,kuzuları sayarım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    224
yatağımı terkederim,beni uyutmayan kocam.çünkü çok horluyoooooooooooooor.:mymeka:

ofofof horlamayı sen bide gör bide şimdi hamileyim onun sıkıntısı beyimizin sanki evde tek başına yaşıyomuş gibi rahatrahat uyuması yokmu felaket bazen bi aslanla yattığımı sanıyorum

kocamı uyandırırım konuşmak isterim yok derse aglamaya başlarım oda uyanır aglayıncada uykum gelir ben uyuyrum o kalır tabiki o da beni uyutmaz beni gıdıklar uyandırır sabahın saatlerine dogru ikimizde uyuruz ve o sabah işe geç kalır

ben öyleyim genelde gece uyuyamiyorum.calisirken düzenli bir uykum vardi.genelde burdayim.oyun bölümünde oluyorum.

Genellikle tv izlerim ama nette gezindigimde olur,genel bir uykusuzluk halim oldugu icin hergun degisebiliyor.

nette dolaşırım yemek yerim pan zehir olsun diye kahve içerim...

Sevgilimi arıyorum öyle bi durumda.Sonra benim uykum geliyor onun uykusu açılıyojeyyar.Tabi ben hemen telefonu kapatıp uyuyorum o sabaha kadar uyuyamıyor.Ama o söylüyo beni uyuyamadığın zaman ara diye ne yapıyımtatlicadiarzu.Çok mu kötüyüm ben yaaaaaa:uhm:

kitap okurum
böyle bir sorunum var zaten
hergün kitap okuyarak uyuyorum a.s

Back