10 yıllık uyku sorunu

Evet bence de öyle oldu ayni ortam olusunca travmam tetiklendi ve ben o zamanki gibi uyuyamamaya başladim valla 5 seans falan gittim.Kadın beni güya deriiin bir hipnozda bırakıp kızina kahve yapmaya gidince bıraktım.Profosyonel bulmadım hiç başkasina gitsem degisir mi bilmiyorum ama oglm haric kimseyle uyuyamıyorum evliyken bir kere aynı yatakta yattiğımızı hatırlamıyorum şımarıklık olarak görülebilir ama gercekten elimde degil.Bazen diyorum en gerizekalı insan bile uykuya dalıyor neyini yapamıyorsun

Alıyorum ve ne çaylar iciyorumm
Annem kronik uykusuz bir kadındır. Sürekli olarak tuzsuz kavrulmamış kabak çekirdeği yer ve uyuyabildiğini söyler. Yani annemi uyutuyorsa siz de bir deneyin,belki işe yarar. Ayrıca da magnezyum takviyesi alabilirsiniz.

Valla ne yapsam boş kafada bitiyor bu
ben de benzer sorunlar yaşıyorum. deliksiz uyuduğum günler ciddi anlamda yorulduğum günler oluyor. melatonin takviyesi de alıyorum ama bende çok etkili olmuyor.
egzersiz yapın arkadaşlar. bol bol ya yürüyün ya fitness ya da başka bir spor. ama illa ki beden yorulmalı. sonrasında da gece yatmadan ılık bir duş ancak o zaman kesintisiz uyuyabiliyorum ben.

X