• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Gecenin yarısı oldu ve siz uyuyamıyorsunuz ne yaparsınız?

Gecenin yarısı oldu ve siz uyuyamıyorsunuz ne yaparsınız?

• koyunları ,kuzuları sayarım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    224
valla şu anki durumum:( gecenin bi yarısı diilde saat 04.20:( sabah oldu nerdeyse

kesinlikle kitap okurken aynı anda nette dolaşıp,kocama kahve yetiştiririm.
ben gece kuşuyum,kocamda baykuş...:roflol:

internette dolaşırım ya da bi film koyarım heralde.zaten bişey izlediğim an uykum geliyo

içimden dışarı çıkmak gelir tabi ama yemez o yüzden nette dolaşırım

Başucumdaki kitaplarımdan birini alır,kaldığım yerden okumaya devam ederim.Başucumda genelde üç kitap birden olur çünkü değiştire değiştire okurum.Herkeslerin kitabı var da kendi kitabımızı bastırtıp başucumuzda görme mutluluğuna eremedik anasını satiim...peeeeh!

yemek yerim,tv açarım ses olsun,bilgisayarı açarım,dua ederim

Önce KK ya girerim.İnternette öğrenmek itediğim şeylerin cevaplarını araştırıım.karnım acıkmışsa yemek yerim.

ahhh zeppim ahhhhh banamı açtın bu konuyu.ben hergece uyuyamıyorumki ne yaptığıma gelince ev temizliyom yada k.k dayım.çocuğumda var ama senelerdir bi alıştıramadım kendimi gece uykusuna ama gündüz uykusunuda çok severim anlıcan gündüz uyuyamıcam için ruhlar aleminde dolaşıyom

aslında her durumda her saatte istediği zaman uyuyabilen bi insanımdır.ama uyuyamamışsam nette olurum..uyuyamama sebebim korku gibi extra bi durumsa eşimi kaldırırım tabiki..

Back