• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Gecenin yarısı oldu ve siz uyuyamıyorsunuz ne yaparsınız?

Gecenin yarısı oldu ve siz uyuyamıyorsunuz ne yaparsınız?

• koyunları ,kuzuları sayarım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    224
eskiden yemek yerdim naniknanik ama calismaya basladiktan sonra 10 sn icinde uyuyorum

ahanda bunun yaparım
a020.gif

ama hiç işe yaramaz tv yi açarım. o zaman uyurum.

İşte bu aralar başımdaki sorun da bu uykusuzluk.
Koca bir bardak ılık süt içiyorum olmadı papatya çayı olmadı
kuzu sayıyorum.benneyaptımki

hayallere dalarım tv izlerim müzik dinlerim dua ederim.sevgilimi arardım ama askerde :(

tv'yi açarım sonra kalkar bi evi dolaşırım.Mutfağa gider dolabı karıştırırım.Sonra yine tv başına giderim.Baktım ki uykum hala gelmiyor yatağıma girer kulaklığı takar müzik dinlerim.Eee,hala cin gibiysem yazlık ne alsam diye düşünmeye başlarım ordan iş konularına atlarım.Ooofff,kısacası bi türlü uyuyamam:dilcikar:

önce okuyorum olmadı mı tv izliyorum en son nete oturuyorum çünkü nette başlayınca uyku potansiyelim sıfırlanıyor.

tv izlerim. bir de kendi kendime uykum varmış numarası yaparım. hemen kandırırım kendimi ve uykum gelir :roflol:

gece yarisi ve ben halen ayaktaysam demekki kk dayim :kahve:

önce sevgilimle telefonda konuşur sonra mp3 dinler hayal kurup uyuyakalırım :)

Çaktırmadan kocamı depikleyip uykusunu kaçırmaya çalışırım.jeyyarBaşarılı olamazsam tv izlerim.

Eşiminde uykusunu kaçırırım. yada nette dolaşırım, açsam birşeyler atıştırırım.

Ne yaparim tek arkadasim yoldasim laptopumu alir kadinlar kulubune girer benim gibi uykusu kacan bacilarla konusur foruma yazilar yazardim bir yandanda sut icerdim belki ise yarar diye :)

yatağımı terkederim,beni uyutmayan kocam.çünkü çok horluyoooooooooooooor.:mymeka:

o kadar horluyorki uyuyamiyorum, zavalli ben,, yatakta sessiz sessiz kipilerken,, TIK cikartmamaya gayret ederken (beyfendi cok hassas HORULDASADA),,, sessizce ayagimi bukeyim derken
( inanamiyorum o horuldama arasi nasil uyaniyor) uyanir veeeee 'kipirdanip durma beni uyutmuyorsun' der....BEN, gozler bir karis acik, dumura ugramis bir sekilde,,, kafamda simsekler cakiyor,,, ama ne yaparsin garip uyuyamiyormus!

Eşimi uyandırmaya çalışırımm beceremezsemsenağlamaya nette dolaşırım yada kitap okurum

iyiki bilgisayar varmış napardık dimi çok ii oldu valla canımız sıkıldıkça nette dolaşıyoruz harika ya ...

Back