• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Gecenin yarısı oldu ve siz uyuyamıyorsunuz ne yaparsınız?

Gecenin yarısı oldu ve siz uyuyamıyorsunuz ne yaparsınız?

• koyunları ,kuzuları sayarım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    224
her zaman karşılaştığım bi durum malesef :çok üzgünüm: genelde nette gezinirim ya da kitap okurum

ben kendi kendime dua ederim tüm bildigim sureleri okurum hemencik dalarim uykuya....

Nette dolaşırım ya da kitap okurum.. Pek nadir tv açarım..

eğer ertesi gün iş yoksa hayal aleminde gezintiye çıkarım kaydirigubbakcemile4
ama iş varsa allahım uyut beni uyumalıyım siye yalvarırım :Saruboceq::1no2:

şuan olduğu gibi KK nın başına otururumkaydirigubbakcemile3
ama bence burad şıklarda olmayan, bi iç konuşma vardır bence diğer seçenekleri seçmeyenlerin çoğunda bu durum vardır, nete oturmadığım zaman banada olur, geçmişle bi muhasebe, bi gıcık iç konuşma, tartıştığın bi insanı düşünerek neden öyle dedi keşke bende böyle deseydim vs.. vs..kaydirigubbakcemile3

bu aralar kitaba sardım kitap okuyorum ama arada baktım hiç uyuyamıorum içimden nolur uyuyiim artık die yalvarırırm :s

bunu kursta bi arkadasa sordular yogurt yerim iki dk sonra uyurum demisti çok sasirmistim :D

uyuyamadığımda kocamıda uyandırırm saçımı sevmesi söylerim o saçımı severken uyurum:))

sevgilime msj atarm herhlde öle bişi olsa gece bekçisi o uyumaz sırnaşık şey
ama hiç olmuyo yastığa kafamı koyar koymz uyurm sengözlerimebaksanab

Her zamanki gibi tv seyrederim zaten hep gece yarılarına kadar otururum sabahın dördünde beşinde yatağa girerim.

Önce balkona cikar sigara icerim.Sonra da bilgisayarimin basina gecip güzel bir sinema filmi izlerim.Muhtemelen izlerken de uykuya dalarim.:66:

yemek yerim , nette dolaşırım (ablamdan fırsat olursa ama zor) , tv izlerim ,müzik dinlerim(radyo ) yattıgım yerden hayallere dalarım:119:

bunların hepsini yaparım :)

ay ben de yemek yerim ki bu yanlış bişey ama zevkli de tabi:) kitap okurum gözlerm yorulsun diye özellikle:27:

Eşim evde olmadığı zamanlar tv izlerim.Eşim evde olduğu zaman da onu uyandırırım:))))

Yataktan çıkmam,bir bardak süt eşliğinde kitap okurum, çok geçmeden sızarım.

loş ışıkta beyni iptal etmeye zorlayan, sayfaları beton kadar ağır, iç sıkıcı bir kitap okurum....

Tv izlerim, nette dolasirim, veya kitap okurum... :8:
veya basimi yastigin uzerine koyar.. dusunmeye baslarim... herseyi dusunmeye baslarim.... ve kendi kendime uyurummmm misil misil...:6:

Back