• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamın içi susmuyor 😁 uykuya dalma sorunu?

Aynen ikizler ben çözüm bulamadım 20 saat bile uyanik kalsam gece yine gec uyuyorum sanırım gündüz uykusunu seviyorum sabahdan öğlene kadar bunda eminim artık
ikizler zaten genel olarak overthinker insanlardır. bir de sese ya da ışığa karşı hassasiyetiniz varsa, uyku probleminiz kesin olur

papatya çayı, melatonin, kulak tıkacı, karanlıkta uyku gibi şeyleri deneyin, baktınız düzelme yok, destek alın, cunku bazı donemlerde uyku hapı ile bile uyuyamadığım olmustu benım

ikizler zaten genel olarak overthinker insanlardır. bir de sese ya da ışığa karşı hassasiyetiniz varsa, uyku probleminiz kesin olur

papatya çayı, melatonin, kulak tıkacı, karanlıkta uyku gibi şeyleri deneyin, baktınız düzelme yok, destek alın, cunku bazı donemlerde uyku hapı ile bile uyuyamadığım olmustu benım
Teşekkürler ama ben tıkaç veya ışıksız duramam aksine ilk evlendiğinde bi saglam korkuttular beni 1 ay fln surdu bu korku durumu oyuzden dediğini yapamam ne yazikki sallıyorum artık uyuduğum kadar napayım 😁

Teşekkürler ama ben tıkaç veya ışıksız duramam aksine ilk evlendiğinde bi saglam korkuttular beni 1 ay fln surdu bu korku durumu oyuzden dediğini yapamam ne yazikki sallıyorum artık uyuduğum kadar napayım 😁
uyku düzeni , önemli.

bir süre sonra, gergın ve yorgun bırı oluyorsunuz

uyku konusunda bır uzmana gıdın bence muhakkak. basit bır sey değil, uyku sorunu yasamak.

uyku düzeni , önemli.

bir süre sonra, gergın ve yorgun bırı oluyorsunuz

uyku konusunda bır uzmana gıdın bence muhakkak. basit bır sey değil, uyku sorunu yasamak.
Ben fazlaca pozitif yada aşırı duygusal bi kişilik olduğum icin agresiflik hemen göze çarpar ama tabiki haklısınız su aralar hastayım gece erken uyuyorum gündüzde ortalama kalkiyorum inşallah bu şekilde devam ettiririm . Benim amacım uyku saatlerimi düzenlemek uykumu alıyordum sadece gece 3 4 yatip 10 11 12 de kalkmak yenine herkez gibi 11 12 de yatip 9 da fln uyanmak istiyodum arada kafam susmuyor bisekilde hallediyorum onuda teşekkür ederim yinede ☺️

Back