10 yıllık uyku sorunu

Eğer kullandığınız ilaç ile etkileşip size bir zararı olmayacaksa melisa çayı, pasiflora, papatya çayı gibi seçenekleri de deneyin. Kendinizi gevşetecek yöntemler bulmaya çalışın. Sadece sesten bu hale gelmezsiniz. Geçmiş olsun.

Yenıden baskalarını deneyın terapi ıcın. Icınıze sınen ve ıse yarayan kısıyle devam edin. Öyle hemen bırakılmaz. Tamamen ruhsal bı durum. Tedavi olabılırsınız. Nefesten bıle etkılenıyorsunuz mılete sövmeyın napsın cocuklar kosuyor bağırıyor cıdden bazen laf anlamıyorlar. Medıtasyon da onerıyorum , karartma perdesi zaten şart

Merhaba,
Nasıl anlatacağımı bilmiyorum.Tatildeyim horlayan arkadaş yüzünden bu konuyu açıyorum.Bitmek bilmeyen bir ses takıntım ve uykusuzuluğum var.Dün uyuyamdım bugun kesin uyurum dedim yok tavanı izliyorum kendimi keseceğim...
Ilk yine unide yurtta kalırken başladı.O...nun tekiyle kalıyordum gecenin bir yarısı gelir pat pat butün lambaları açar saatlerce banyoya girer çikar sabaha kadar laptopta film izlerdi.Beni de uykusuz bırakırdi kavgadan laftan anlamazdı.Ondan beri bende ses takıntısı ve uyuyamama korkusu başladı.Eski evim sepsessizdi yine yenmistim bir nebze ama rahat battığı için 1. Kata tasındım üstümde 2 çocuklu misafiri bitmeyen görgüsüz bir aile var.Her sabah 06.30'da mutlaka çocuk bögurmesi ya da koşmasıyla uyandırılıyorum.Uyarıdan anlamıyorlar ehe çocuktur yapar kıvamındalar.Cildırmak üzereyim meletoninle uyuyorum 2 yıldır o da max beş saat sürüyor gecenin bir körü kalkıp oturuyorum.Valla Allah kimseye vermesin insan başka bir sebep olmasa bile bu yüzden intihar edebilir.
Psikoterapi denedim hicbir ise yaramadı zamanında uyku hapı da kullandım bir süre sonra bağışıklık kazanıyorum.Ne yapacağım bilmiyorum delirmeme ramak kaldı
Magnezyum seviyenize bir baktırın. Nefes egzersizi aşırı iyi geliyor. Kulaklıkla meditasyon müzikleri dinleyerek nefes egzersizi yapabilirsiniz.

Merhaba,
Nasıl anlatacağımı bilmiyorum.Tatildeyim horlayan arkadaş yüzünden bu konuyu açıyorum.Bitmek bilmeyen bir ses takıntım ve uykusuzuluğum var.Dün uyuyamdım bugun kesin uyurum dedim yok tavanı izliyorum kendimi keseceğim...
Ilk yine unide yurtta kalırken başladı.O...nun tekiyle kalıyordum gecenin bir yarısı gelir pat pat butün lambaları açar saatlerce banyoya girer çikar sabaha kadar laptopta film izlerdi.Beni de uykusuz bırakırdi kavgadan laftan anlamazdı.Ondan beri bende ses takıntısı ve uyuyamama korkusu başladı.Eski evim sepsessizdi yine yenmistim bir nebze ama rahat battığı için 1. Kata tasındım üstümde 2 çocuklu misafiri bitmeyen görgüsüz bir aile var.Her sabah 06.30'da mutlaka çocuk bögurmesi ya da koşmasıyla uyandırılıyorum.Uyarıdan anlamıyorlar ehe çocuktur yapar kıvamındalar.Cildırmak üzereyim meletoninle uyuyorum 2 yıldır o da max beş saat sürüyor gecenin bir körü kalkıp oturuyorum.Valla Allah kimseye vermesin insan başka bir sebep olmasa bile bu yüzden intihar edebilir.
Psikoterapi denedim hicbir ise yaramadı zamanında uyku hapı da kullandım bir süre sonra bağışıklık kazanıyorum.Ne yapacağım bilmiyorum delirmeme ramak kaldı
Merhaba bende benzerlerini yaşadım, senelerdir kulak tipaci ile uyurum resmen psikolojik onu takmadan sessiz ortamda bile uyuyamıyorum ama onu takınca miss

Ben de böyleyim. Doktora da gittim terapi vs işe yaramadı. Zaman zaman çok şiddetleniyor. Ben az uykuyla yetinmeyi öğrendim, yapacak bir şey yok çünkü çözülmüyor.
Ücretli bir app var, meditopia.
İçinde uyku meditasyonları var. Ben fayda görüyorum, siz de deneyebilirsiniz.

Çok zor bir süreç tıkaç ,karartma perdesi ise yaramaz mı bilemedim😓
Tikac kullanıyorum ama sesi
Magnezyum seviyenize bir baktırın. Nefes egzersizi aşırı iyi geliyor. Kulaklıkla meditasyon müzikleri dinleyerek nefes egzersizi yapabilirsiniz.

Takviye olarak kullanıyorum ama kulagimda bir sey varken de uyuyamam🤣

Ben de böyleyim. Doktora da gittim terapi vs işe yaramadı. Zaman zaman çok şiddetleniyor. Ben az uykuyla yetinmeyi öğrendim, yapacak bir şey yok çünkü çözülmüyor.
Ücretli bir app var, meditopia.
İçinde uyku meditasyonları var. Ben fayda görüyorum, siz de deneyebilirsiniz.
Hipnoterapi denedim aklımda uykuyla ilgili kötü düşünceleri silmek icin ya kadın beni hipnoz edemedi ya bende bir sorun var bir ilerleme olmadı ama ne zaman ve nasıl başladıgini biliyorum

Taşının o evden ama nefes sesi bile rahatsız ediyorsa nasıl evlenip çocuk sahibi olacaksınız hayatınızı çok etkiler bu. Uyku için dualar var okumak isterseniz

Uykuya dalmakta sıkıntı yaşamıyorum ama üç dört saat sonra uyanıyorum. 12de uyuduysam 3te 4te uyanıyorum ve çoğunlukla geri uyuyamıyorum. Ne yapmalıyım bilemiyorum. Magnezyum kullanmaya başladım iki hafta olmuştur, henüz fayda görmedim. Fikri olan var mıdır?

Merhaba,
Ev degıstırın görgüsüzlük malesef gecmıyor

X