- 23 Ekim 2022
- 778
- 1.308
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Magnezyum seviyenize bir baktırın. Nefes egzersizi aşırı iyi geliyor. Kulaklıkla meditasyon müzikleri dinleyerek nefes egzersizi yapabilirsiniz.Merhaba,
Nasıl anlatacağımı bilmiyorum.Tatildeyim horlayan arkadaş yüzünden bu konuyu açıyorum.Bitmek bilmeyen bir ses takıntım ve uykusuzuluğum var.Dün uyuyamdım bugun kesin uyurum dedim yok tavanı izliyorum kendimi keseceğim...
Ilk yine unide yurtta kalırken başladı.O...nun tekiyle kalıyordum gecenin bir yarısı gelir pat pat butün lambaları açar saatlerce banyoya girer çikar sabaha kadar laptopta film izlerdi.Beni de uykusuz bırakırdi kavgadan laftan anlamazdı.Ondan beri bende ses takıntısı ve uyuyamama korkusu başladı.Eski evim sepsessizdi yine yenmistim bir nebze ama rahat battığı için 1. Kata tasındım üstümde 2 çocuklu misafiri bitmeyen görgüsüz bir aile var.Her sabah 06.30'da mutlaka çocuk bögurmesi ya da koşmasıyla uyandırılıyorum.Uyarıdan anlamıyorlar ehe çocuktur yapar kıvamındalar.Cildırmak üzereyim meletoninle uyuyorum 2 yıldır o da max beş saat sürüyor gecenin bir körü kalkıp oturuyorum.Valla Allah kimseye vermesin insan başka bir sebep olmasa bile bu yüzden intihar edebilir.
Psikoterapi denedim hicbir ise yaramadı zamanında uyku hapı da kullandım bir süre sonra bağışıklık kazanıyorum.Ne yapacağım bilmiyorum delirmeme ramak kaldı
Merhaba bende benzerlerini yaşadım, senelerdir kulak tipaci ile uyurum resmen psikolojik onu takmadan sessiz ortamda bile uyuyamıyorum ama onu takınca missMerhaba,
Nasıl anlatacağımı bilmiyorum.Tatildeyim horlayan arkadaş yüzünden bu konuyu açıyorum.Bitmek bilmeyen bir ses takıntım ve uykusuzuluğum var.Dün uyuyamdım bugun kesin uyurum dedim yok tavanı izliyorum kendimi keseceğim...
Ilk yine unide yurtta kalırken başladı.O...nun tekiyle kalıyordum gecenin bir yarısı gelir pat pat butün lambaları açar saatlerce banyoya girer çikar sabaha kadar laptopta film izlerdi.Beni de uykusuz bırakırdi kavgadan laftan anlamazdı.Ondan beri bende ses takıntısı ve uyuyamama korkusu başladı.Eski evim sepsessizdi yine yenmistim bir nebze ama rahat battığı için 1. Kata tasındım üstümde 2 çocuklu misafiri bitmeyen görgüsüz bir aile var.Her sabah 06.30'da mutlaka çocuk bögurmesi ya da koşmasıyla uyandırılıyorum.Uyarıdan anlamıyorlar ehe çocuktur yapar kıvamındalar.Cildırmak üzereyim meletoninle uyuyorum 2 yıldır o da max beş saat sürüyor gecenin bir körü kalkıp oturuyorum.Valla Allah kimseye vermesin insan başka bir sebep olmasa bile bu yüzden intihar edebilir.
Psikoterapi denedim hicbir ise yaramadı zamanında uyku hapı da kullandım bir süre sonra bağışıklık kazanıyorum.Ne yapacağım bilmiyorum delirmeme ramak kaldı
Takıntı olmuş malesef çok üzüldüm umarım hemen bir çözüm bulunur.Tikac kullanıyorum ama sesi kesmiyor ki
Tikac kullanıyorum ama sesiÇok zor bir süreç tıkaç ,karartma perdesi ise yaramaz mı bilemedim
Magnezyum seviyenize bir baktırın. Nefes egzersizi aşırı iyi geliyor. Kulaklıkla meditasyon müzikleri dinleyerek nefes egzersizi yapabilirsiniz.
Takviye olarak kullanıyorum ama kulagimda bir sey varken de uyuyamamMagnezyum seviyenize bir baktırın. Nefes egzersizi aşırı iyi geliyor. Kulaklıkla meditasyon müzikleri dinleyerek nefes egzersizi yapabilirsiniz.
Hipnoterapi denedim aklımda uykuyla ilgili kötü düşünceleri silmek icin ya kadın beni hipnoz edemedi ya bende bir sorun var bir ilerleme olmadı ama ne zaman ve nasıl başladıgini biliyorumBen de böyleyim. Doktora da gittim terapi vs işe yaramadı. Zaman zaman çok şiddetleniyor. Ben az uykuyla yetinmeyi öğrendim, yapacak bir şey yok çünkü çözülmüyor.
Ücretli bir app var, meditopia.
İçinde uyku meditasyonları var. Ben fayda görüyorum, siz de deneyebilirsiniz.
Kullaniyorum ama sesi sifirlamıyir kiMerhaba bende benzerlerini yaşadım, senelerdir kulak tipaci ile uyurum resmen psikolojik onu takmadan sessiz ortamda bile uyuyamıyorum ama onu takınca miss
Ev degıstırın görgüsüzlük malesef gecmıyorMerhaba,