• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecenin konusu olsun bu gelin bakalım

Zevk meselesimi diyim ne diiyim bilemedim ben takmak zorunda olduğumda gizliyordum. Hani ne biliyim olmayan olur özenir bide utanıyodum niyeyse
Ah nerde kaldı öyle insanlar diyeceğim ama varmış bak ne güzel düşüncelisin sen bizim tarafa gel de gör herkesteki takı yarıştırma merakını😂neyseki ben onlardan olmadım bir de o yarış yapanlardan altınlarını geri alan kaynanalar olmuyor mu bitiyorum 😂😂

Ah nerde kaldı öyle insanlar diyeceğim ama varmış bak ne güzel düşüncelisin sen bizim tarafa gel de gör herkesteki takı yarıştırma merakını😂neyseki ben onlardan olmadım bir de o yarış yapanlardan altınlarını geri alan kaynanalar olmuyor mu bitiyorum 😂😂
Arkadaşımın düğünü olmuştu bizimkiler tutturdu tak işte gelinsin boş olmaz ben takmadım yakın arkadaşım onun olmıyıcakta pek çünkü eniştenin durumdan dolayı. Nisbet gibi takıp gitmek istemedim

Biz tüp bebek yaptık azıcığıyla, kalanı yakın zamanda arabaya gitcek ah derin yarammm😑 ama kendimi maaşa bağladım otomatik ödeme bile yaptım eşimin hesabından geri yerine koyarım hatta bi cumhuriyetle başladım bile bakalım

Bursayı biliyorum kına gecesine gittim bi aman aman o neydi gıı oldum🤣5 6 kere kıyafet değişen gelin mi dersin abarrtılı takılarmı dersin

Kız bi yere gitmediğimizden evde takıp hevesimi alıyorum ben bazen, siz nasıl takmıyosunuz gerçi bende öyleydim sonra mardine çıktı tayinimiz dinim imanım altın oldu🙄

Alırken de demiştim. Ben öğretmenim, bana şöyle sade günlük kolye, bileklik alın. Ne güzel kullanırım diye. Yok, set çok önemli bir şeymiş. Hâlâ kadını para ve altınla satın alma ziyniyetinden çıkamamış insanlar.
Insanlarda nasil davranacagini sasirdi.
Alana niye aldi,almayana niye almadi.
Altin almislarsa sizi satin mi aldik demeye getirdiler,sacmalamissiniz...

Bursayı biliyorum kına gecesine gittim bi aman aman o neydi gıı oldum🤣5 6 kere kıyafet değişen gelin mi dersin abarrtılı takılarmı dersin
O kıyafet değiştirme Arnavutlardaydı da şimdi her yere yayıldı 😂kıyafet değiştirmekten eğlenemiyorlar yazık işte naparsın 😂takıya hiç girmeyim gelinler takıları takınca farklı bir insan gibi havalara bürünüyorlar ben değerliyim havaları😂

Back
X