- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
Çok bi altın olmamıştı eşimin borcu için harcadık arabamız vardı evimizide geçen sene aldık şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah nerde kaldı öyle insanlar diyeceğim ama varmış bak ne güzel düşüncelisin sen bizim tarafa gel de gör herkesteki takı yarıştırma merakınıZevk meselesimi diyim ne diiyim bilemedim ben takmak zorunda olduğumda gizliyordum. Hani ne biliyim olmayan olur özenir bide utanıyodum niyeyse
Hayırlı olsun canımÇok bi altın olmamıştı eşimin borcu için harcadık arabamız vardı evimizide geçen sene aldık şükür
Amin teşekkür ederim Allah olmayanlara nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım
Arkadaşımın düğünü olmuştu bizimkiler tutturdu tak işte gelinsin boş olmaz ben takmadım yakın arkadaşım onun olmıyıcakta pek çünkü eniştenin durumdan dolayı. Nisbet gibi takıp gitmek istemedimAh nerde kaldı öyle insanlar diyeceğim ama varmış bak ne güzel düşüncelisin sen bizim tarafa gel de gör herkesteki takı yarıştırma merakınıneyseki ben onlardan olmadım bir de o yarış yapanlardan altınlarını geri alan kaynanalar olmuyor mu bitiyorum
![]()
Bursayı biliyorum kına gecesine gittim bi aman aman o neydi gıı oldumAh nerde kaldı öyle insanlar diyeceğim ama varmış bak ne güzel düşüncelisin sen bizim tarafa gel de gör herkesteki takı yarıştırma merakınıneyseki ben onlardan olmadım bir de o yarış yapanlardan altınlarını geri alan kaynanalar olmuyor mu bitiyorum
![]()
Sağlık olsun canım mal yerine gelirBiz tüp bebek yaptık azıcığıyla, kalanı yakın zamanda arabaya gitcek ah derin yarammmama kendimi maaşa bağladım otomatik ödeme bile yaptım eşimin hesabından geri yerine koyarım hatta bi cumhuriyetle başladım bile bakalım
Tebrik ediyorum düşünceli davranışın içinArkadaşımın düğünü olmuştu bizimkiler tutturdu tak işte gelinsin boş olmaz ben takmadım yakın arkadaşım onun olmıyıcakta pek çünkü eniştenin durumdan dolayı. Nisbet gibi takıp gitmek istemedim
Aynen öyle sağolasın canım aminSağlık olsun canım mal yerine gelir![]()
Insanlarda nasil davranacagini sasirdi.Alırken de demiştim. Ben öğretmenim, bana şöyle sade günlük kolye, bileklik alın. Ne güzel kullanırım diye. Yok, set çok önemli bir şeymiş. Hâlâ kadını para ve altınla satın alma ziyniyetinden çıkamamış insanlar.
Tak diyen kendi annemdi bide şaşırdım hatta asla öyle bi kadın değildir.Tebrik ediyorum düşünceli davranışın için![]()
Genelde şey derler elinizden gidince seversinizKız bi yere gitmediğimizden evde takıp hevesimi alıyorum ben bazen, siz nasıl takmıyosunuz gerçi bende öyleydim sonra mardine çıktı tayinimiz dinim imanım altın oldu![]()
O kıyafet değiştirme Arnavutlardaydı da şimdi her yere yayıldıBursayı biliyorum kına gecesine gittim bi aman aman o neydi gıı oldum5 6 kere kıyafet değişen gelin mi dersin abarrtılı takılarmı dersin
Ay yok ben baya durdukça bağlandım ama yokluğu ayrı koyacakGenelde şey derler elinizden gidince seversiniz![]()
Benim annem de takmamı isterdiTak diyen kendi annemdi bide şaşırdım hatta asla öyle bi kadın değildir.
O kıyafet değiştirme Arnavutlardaydı da şimdi her yere yayıldıkıyafet değiştirmekten eğlenemiyorlar yazık işte naparsın
takıya hiç girmeyim gelinler takıları takınca farklı bir insan gibi havalara bürünüyorlar ben değerliyim havaları
![]()
Bak bende şimdi hırslandım taksammıAy yok ben baya durdukça bağlandım ama yokluğu ayrı koyacak![]()
Tak tabi beybisi, ah şıkır şıkır düğünleri özledim sırf bu sebeptenBak bende şimdi hırslandım taksammı![]()