- 20 Haziran 2013
- 499
- 436
- Konu Sahibi ozdemircan
Kızlar ben sözlüyüm Aralıkta nişanım olacak Allâh ın izni ile. Geçen gün nişanlık siparişi verdik bohçaya konulacak gecelik içinde sözlüm ün annesi illa alalım bugün alalım vs diye tutturdu gece işe gideceğim için vaktimiz yoktu sözlüm de istemedi. Derken dün annesi bakırköy de bakmış beğenmemiş bir avm ye gitmiş orda bir markadan beğenmiş bir tek kalmış onu ayırtmış. İlla yarın gidip alalım dedi bende sözlüm é ben de sende yarın öğleden sonra işe gidicez koştur koştur git al gel ile git yoracak bizi pazar günü ikimiz de izinliyiz o gün yapalım dedim olur dedi olmadı annem yarın gitsin onu alsın dedi bişey demedim (emri vaki yapıp gidip kendileri beğenip alacak olmalarına rağmen sustum ) bugün sözlüm günaydın mesajı attı bende attım sonra cevap vermedi aradım açmadı uzun bir aradan sonra aradı geri soğuk konuştu benimle beni aramışsn falan gibisinden Sonra annem gidip alalım diyor dedi o arada annesinin sesini duydum arkadan nyse ben ararım seni kapat dedi ve kapattı. Anlayacağınız annesi triplerde sanırım. Ben ona salı günü nişanlık provsından sonra çarşıya gider bakarız dememe rağmen gidio kafasına göre bakıyor ve bana sadece gel bunu alalım diye teklifte bulunuyor gitmeyin ce trip atılan ben oluyorum. Sözlüm de en başlarda gerekirse annemi geri planda tutarım derdi şuan anladım ki annesinin sözünden çok çıkamıyor. ..