Gecelik belası

ozdemircan

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
499
436
Kızlar ben sözlüyüm Aralıkta nişanım olacak Allâh ın izni ile. Geçen gün nişanlık siparişi verdik bohçaya konulacak gecelik içinde sözlüm ün annesi illa alalım bugün alalım vs diye tutturdu gece işe gideceğim için vaktimiz yoktu sözlüm de istemedi. Derken dün annesi bakırköy de bakmış beğenmemiş bir avm ye gitmiş orda bir markadan beğenmiş bir tek kalmış onu ayırtmış. İlla yarın gidip alalım dedi bende sözlüm é ben de sende yarın öğleden sonra işe gidicez koştur koştur git al gel ile git yoracak bizi pazar günü ikimiz de izinliyiz o gün yapalım dedim olur dedi olmadı annem yarın gitsin onu alsın dedi bişey demedim (emri vaki yapıp gidip kendileri beğenip alacak olmalarına rağmen sustum ) bugün sözlüm günaydın mesajı attı bende attım sonra cevap vermedi aradım açmadı uzun bir aradan sonra aradı geri soğuk konuştu benimle beni aramışsn falan gibisinden Sonra annem gidip alalım diyor dedi o arada annesinin sesini duydum arkadan nyse ben ararım seni kapat dedi ve kapattı. Anlayacağınız annesi triplerde sanırım. Ben ona salı günü nişanlık provsından sonra çarşıya gider bakarız dememe rağmen gidio kafasına göre bakıyor ve bana sadece gel bunu alalım diye teklifte bulunuyor gitmeyin ce trip atılan ben oluyorum. Sözlüm de en başlarda gerekirse annemi geri planda tutarım derdi şuan anladım ki annesinin sözünden çok çıkamıyor. ..

Sizin giyeceginiz gecelige neden maaile bakmaya gidiliyor?kendi geceliginizi kendiniz alin.o zaman kimsenin dili olmaz.eger kv parasini verecek de size gecelik alacaksa kusura bakmayin da tabiiki caninin istedigini alir,su bin yillik adetlerden vazgecmediginiz surece bu muameleleri gormeye devam edeceksiniz uzgunum

Ya aslında bu tip şeyler kıza hediye olarak alınır. Hediyeyi de hediye eden seçer sonuçta. Ev eşyası olsa anlarım. Senin evin ve senin seçmen gerekir. Bilemedim ya. Genelde nasıl sözlün? Ayrıca annesini geri plana atmamalı, herkes yerinde olmalıdır.

Ya zaten dert etmedim sözlüm gidip o alsın o zaman dedi ama bugün triplerde sanırım ben gitmedim diye iyi de mağazalar yerin dibine girmedi ya zaten yorucu bir işim var neden koştur koştur bir gecelik için avm ye gidicem ki

Ohoooo ben hicbir alisverise gitmedim herseyi kendi kafasina gore almisti benim kayinvalide. Cokda iyi oldu kavga yok dovus yok. Sikinti yok. Kullanabilecegim seyleri kullandim kullanmadigimi dagittim hep sanki nerden haberi olacak hepsinden :KK39: bi gecelik takimi almisti bana evlerden irak memesi falan acikta boyle :KK22: esime dedim ben bunu giyemem yani veremem bile baskasina atiyorum cope direk dedim attim :KK28: bunlar fani seyler :KK31:

bu konularda mesafeyi baştan koyun

yani geceleik alınacaksa ben seçer alırım deyin

ya da bohça vs hediyedir deyip

sen kafana göre al adet yerini bulşsun deyin

beğenirseniz giyin beğenmezseniz atınbir kenara

bu arada cidden o dünya para verilen 10 parça gecelik takımını giyecek misiniz ki beğenmek vs önemli oluyor

hiç öyle giysilerim olmadı olmayacak da; bu nedenle ben anlayamıyorum ama siz seversiniz belki bilemedim şimdi

doğumda bile sade bir şeyler bulacağım diye göbeğim çatladı

Kızlar ben sözlüyüm Aralıkta nişanım olacak Allâh ın izni ile. Geçen gün nişanlık siparişi verdik bohçaya konulacak gecelik içinde sözlüm ün annesi illa alalım bugün alalım vs diye tutturdu gece işe gideceğim için vaktimiz yoktu sözlüm de istemedi. Derken dün annesi bakırköy de bakmış beğenmemiş bir avm ye gitmiş orda bir markadan beğenmiş bir tek kalmış onu ayırtmış. İlla yarın gidip alalım dedi bende sözlüm é ben de sende yarın öğleden sonra işe gidicez koştur koştur git al gel ile git yoracak bizi pazar günü ikimiz de izinliyiz o gün yapalım dedim olur dedi olmadı annem yarın gitsin onu alsın dedi bişey demedim (emri vaki yapıp gidip kendileri beğenip alacak olmalarına rağmen sustum ) bugün sözlüm günaydın mesajı attı bende attım sonra cevap vermedi aradım açmadı uzun bir aradan sonra aradı geri soğuk konuştu benimle beni aramışsn falan gibisinden Sonra annem gidip alalım diyor dedi o arada annesinin sesini duydum arkadan nyse ben ararım seni kapat dedi ve kapattı. Anlayacağınız annesi triplerde sanırım. Ben ona salı günü nişanlık provsından sonra çarşıya gider bakarız dememe rağmen gidio kafasına göre bakıyor ve bana sadece gel bunu alalım diye teklifte bulunuyor gitmeyin ce trip atılan ben oluyorum. Sözlüm de en başlarda gerekirse annemi geri planda tutarım derdi şuan anladım ki annesinin sözünden çok çıkamıyor. ..
Aman boşver gitsin alsın sevmezsen giymezsin. Ama nişanlına rahatsızlıklarını belirt daha önceden ne dediğini hatırlat ona o da dönmesin lafından. Güzelce konuş anlar heralde...

bırakın alsın annesı
begenmezsenız sızde gıder baska bırsey alırsınız
bu kadar kucuk seyler ıcın gerılmeye deger mı

Gecelik altından herhalde ki, daha nişanı bile olmamış gelininin gerdeğinde giyeceği geceye daha yıl olmasına rağmen erkenden aldırmak istiyor? Hayırdır bulunmaz hint kumaşı mı nedir? Tüm hazırlıklar bitti sanki bir eksik gecelikmiş gibi tavırlara bak. Ayrıca daha nişanı olmamış bir çiftin gecelik bakması garip değil mi ya, neticede biraz da olsa fantezi unsuru. Bu kayınvalide ya tartışma çıkaracak yer arıyor ya da oğlunun göz zevkini çok düşünüyor derim. Fakat iki yönden de olay nahoş.
Bir de daha kendi anam bilmez, içime ne giydiğimi kayınvalidem ne alaka ya? Ona ne sizin giyeceğiniz gecelikten. Hayır yani düğüne bir hafta kala alınsa nolur, gecelik bakacağına ev eşyası baksın çok yardımcı olmak istiyorsa. Önce ev lazım malum, içinde gecelik giyilebilecek. :KK53:

Ya bosver gitsin alsin evlendginde de o geceligi begenmedim diyip gozunun icine soka soka cope atrsın canim
Niyw dert ediyosun ki
Zaten kepazelik annesinde durumunu biliyor kostruyor emrivaki begendgini sana alıyor
Zamaninda giyememis demekki:KK53:

Yahu gecelik bu, sanki eve koltuk örtüsü alınıyor da hep birlikte bakmaya gidiyorsunuz... Senin giyeceğin gelinlikten onlara ne?

senin giyeceğin geceliğe bile kv karar veriyor:KK57:

Bohça yapıyorlar herhalde ondan maaile gitmişler.. Nasıl isterse alsın gerçekten atla deve değil ya.. Büyütmeye hiç gerek yok.

Annecim ben senin zevkine güveniyorum lütfen sen alıver ben çok yoğunum deyiver.. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır..

X