gece yatmadan önce sevgilinize nasıl bir msj yazarsınız?

bnm sevgilimde askerden geleli yani kendi yatağına yatalı 2. gecesi bugün
hadi bana güzel bişeyler söyleyinde jest yapmış olayım:)

"bugün yatağında uyuyalı 2. gecen aşkım, sen geldin yaa aynı şehirde nefes alıyoruz ya sen burdasın yaa dahada bir güvende hissediyorum artık kendimi.. 2 gündür içimde bayram çocukları gibi çoşku var seni çok seviyorum bitanem iyiki geldin sağ salim geldin bana geldinn evine geldinn"

bnm sevgilimde askerden geleli yani kendi yatağına yatalı 2. gecesi bugün
hadi bana güzel bişeyler söyleyinde jest yapmış olayım:)

yada şu olabilir "merhaba ben geldim ama ben sıradan bir mesaj değilim yazan tarafından sevgi yüklendim ve buraya gelene kadar da canım çıktı belim ağrıyor çabuk al şu yükünü seni çok seviyormuş bol bol tembihledi…"

bu arada bakın benim deli ömrüm ne yazmışş :):)

" LOLİPOP ÇİKOLATAYA DEMİŞKİ:KAHRETSİN YA BİZ NE KADAR TATLIYIZ.ÇİKOLATA CEVAP VERMİŞ,SEN BİZİ TATLI MI SANIYOSUN ASIL ŞU MESAJI OKUYANI GÖR :)
"

life_city okadar ayrılıgı yasayıp taze kavusan sensin bence senden daha iyi kımse yazamaz su durumda:)

beğenmenize sevindim aniden geldi aklımaa ciicim enişteciğime az bilee hele sana çoook çok az güzeller güzelimmm

biri banamı seslendi:)canım en güzel şey okadar ayrılıgın üstünden ona kvuştugun anı yazmak;)

bizde yatarken iyi geceler seni seviyorum yazarız ben bazen iyi geceler seni sevmiyorum yazarım farkedecekmi diye tabi her defasında farketmiyor dikkatli okumuyor ki

süperdi yaww sırnaşık şey bunu denemek lazım bakalım fark etcek mi

o : bitanem çok uykum geldi beni uyuturmusunn
ben : tabi canım benimm tatlı uykularr tatlı tatlı uyu bakimm çok öpüyorum seniii
o : sana da tatlı uykular bitanemm meleklerle öpücügümü yolluyorum sana......

o : bitanem çok uykum geldi beni uyuturmusunn
ben : tabi canım benimm tatlı uykularr tatlı tatlı uyu bakimm çok öpüyorum seniii
o : sana da tatlı uykular bitanemm meleklerle öpücügümü yolluyorum sana......

oy oy oy mesajlara bakk :asigim: :asigim: :asigim:

bizde hergece konuşuruz nişanlımla sonra da mesajlarız iyigeceler ve günaydın mesajları yazarız aşkım akşam şöyle yazmış sizinle paylaşıyorum (aşkımm çok duygusaldır hepsi çok güzeldir) ümit senin ela gözlerinde aşk sıcacık kalbinde yarınlarımsa senin o narin ellerinde saklı aşkım sen ise benim aşkım aşkım diye atan kalbimdesin sen benim umutlarım yarınlarımsın tatlı aşkım herşeyim canım bebegim ömrümün sahibi SENİ ÇOOOOK AMA ÇOOOK SEVİYORUM ve ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR SEVECEGİM canımın taaa içi güzel prensesim iyi geceler karakuzum bu gece gögsümde sen varmışsın gibi uyucam sana da tatlı uykular hayatım kocaman öpüyorum bebişim iyiki varsın şekercim... canım nişanlım ilk tanıştığımızdan beri hepsi ayrı ayrı güzel mesajlar yazar aşkımı çok seviyorum :asigim:

o: aşkım uyucam ben
b: tamam aşkım ii gecelr öptm sa
o: ii gecelr öptm sa

sadece bunlardan ibaret..5 seneden sonra bu kdr romantik olunuo ancak:)))))

bende genelde klasik olarak aşkım ben yatıyorum ii geceler oda sanada aşkım derdi.Bazende konuşarak uyurduk.Size bir anımı anlataım bi gece konuşuyoruz uzun konuştuğumuz için uyuya kalmışız geçenin bi vakti uyandım heryer karanlık bir yerden horlama sesi geliyo çok korktum önce buda neyin nesi meğer aşkım uyuya kalmış onun tel de kapanmamış benimki de ve karşıdan horlama sesi naklen yayın çok gülmüştüm gece gece......bu arada gece konuşma bedavaydı paralı olsa batmıştık herhalde..:teytey::teytey:delikafadulden:roflol:

amanıın ben yazamam walla farkederse anlat anlatabilirsen dilinden düşürmez her cümlede bi iğne olur(aynı benkaydirigubbakcemile3)yağuşuklum benm

bende canıma bi akşam şöyle bi msj göndermiştim:
birden bire herşeyim oldun... eğer bu bir rüyaysa, nolursun uyanmayayım...
o da çok mutlu olmuş, yani aslında bunun tarifi olmuyo, onda gözlerinizi kapatın, aklınıza gelenleri yazın...:) hatta bazen ayıp şeyler bile olsa... çünkü bunları duymak hoşlarına gidiyor...:utangac:

Back
X