Ay güldürdünüz vallaKızlar merhaba, bugün saat 15.40'da ovitrelle yaptırdım. Doktorum 36 Saat sonra mutlaka ilişki dedi. Yapıp yatsam dedim olmaz dedi. 36 saat yarın gece 3.30-4.00 tekabül ediyor. Millet teveccüh namazına kalkar biz ilişki için kalkacağız tövbe estağfurullah.36 saat önce yapan oldu mu illa 36 mı olmalı ovitrelleden sonra bu ilişki.
Bilgim yok ama saçma geldi. Alarm mi kuracaksınız şaka gibihakkınızda hayırlısı olsun çabalarınız bosa çıkmasın inşallah
Ya inşallah çabalarınız boşa gitmez kucağınız dolarKızlar merhaba, bugün saat 15.40'da ovitrelle yaptırdım. Doktorum 36 Saat sonra mutlaka ilişki dedi. Yapıp yatsam dedim olmaz dedi. 36 saat yarın gece 3.30-4.00 tekabül ediyor. Millet teveccüh namazına kalkar biz ilişki için kalkacağız tövbe estağfurullah.36 saat önce yapan oldu mu illa 36 mı olmalı ovitrelleden sonra bu ilişki.
Namaz ne alaka? 36 saat sartKızlar merhaba, bugün saat 15.40'da ovitrelle yaptırdım. Doktorum 36 Saat sonra mutlaka ilişki dedi. Yapıp yatsam dedim olmaz dedi. 36 saat yarın gece 3.30-4.00 tekabül ediyor. Millet teveccüh namazına kalkar biz ilişki için kalkacağız tövbe estağfurullah.36 saat önce yapan oldu mu illa 36 mı olmalı ovitrelleden sonra bu ilişki.
Ay güldürdünüz valla
Ya inşallah çabalarınız boşa gitmez kucağınız dolar
Ama yani teveccüh namazı nedir yaadoğrusunu unutturdun
Namaz ne alaka? 36 saat sart
Yaaa sevindim olmasına umarım bu defada olurAman yanlış yazmışım teheccüd namazı
Hamdolsun bir kızım var canım, o kendiliğinden oluverdi. 5 yaşında arayı uzatınca tembelleşmiş yumurtalar.
Bebek için gerekirse savaşta sevişmeli insan gazaniz mübarek olsun
Teheccud namazinin ne oldugunu biliyorum ama benzetme ya da kiyaslana yaptiginiz sey inancsiz olmama ragmen beni bile rahatsiz ettiYatsı namazı ile sabah namazı arasında, uyuyup uyanıp gece saatlerinde kılınan teheccüd namazı var ya o işte.
Yaaa sevindim olmasına umarım bu defada olur
Teheccud namazinin ne oldugunu biliyorum ama benzetme ya da kiyaslana yaptiginiz sey inancsiz olmama ragmen beni bile rahatsiz etti
Evet, saat önemli tam o saatte birlikte olmalısınız.
Mesela benim son nst’de kızım hareket etmiyordu, ciğer geliştirici iğne yaptırdı doktor ve ilacın etki edeceği saatin hesabına göre doğum saatimi verdi.
Teveccüh mü hahahah doğrusunu unutturdun kız hahahhahaKızlar merhaba, bugün saat 15.40'da ovitrelle yaptırdım. Doktorum 36 Saat sonra mutlaka ilişki dedi. Yapıp yatsam dedim olmaz dedi. 36 saat yarın gece 3.30-4.00 tekabül ediyor. Millet teveccüh namazına kalkar biz ilişki için kalkacağız tövbe estağfurullah.36 saat önce yapan oldu mu illa 36 mı olmalı ovitrelleden sonra bu ilişki.
Teşekkür ederim. Alarm kurup kalkacağız artık mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?