- 24 Kasım 2015
- 519
- 143
- Konu Sahibi melevcen52
Çatlatma iğnesi mi oldun kaçıncı gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
324 çıktı değerimKızlar test yaptım bakabilşrmisiniz anında çıktı kan verdim yarın cıkacakmış dualaraınıza talibim
Hayirli olsun tebriklerr sağlıkla gelisir kucagina alırsın inş324 çıktı değerim
Tebriklerbu testj igneden kac gun sonra yaptin ve belirtin oldu mu hic?Kızlar test yaptım bakabilşrmisiniz anında çıktı kan verdim yarın cıkacakmış dualaraınıza talibim
Teşekkür ederim keseyi göremedik henüzHayirli olsun tebriklerr sağlıkla gelisir kucagina alırsın inş
Ne zaman kontrole gittiniz vajinal.muanede görulur bugun beta kac ?Teşekkür ederim keseyi göremedik henüz
Bende de beta 5000 de ultrasonda keseyi gormemisti. Alttan muane edince gormusuNe zaman kontrole gittiniz vajinal.muanede görulur bugun beta kac ?
Dün gittim en son perşembe 1620 çıkmıştı doktor erken gelmişsin dedi karnımdan baktı bastırınca küçük biley gördğ ama emin olamadıNe zaman kontrole gittiniz vajinal.muanede görulur bugun beta kac ?
Aynen doktor da 5 binlerde görünğr anca demiştiBende de beta 5000 de ultrasonda keseyi gormemisti. Alttan muane edince gormusu
Aynen doktor da 5 binlerde görünğr anca demişti
Aynen doktor da 5 binlerde görünğr anca demişti
Guzel bende karnimdan gormemisti.. saglikla gelisir gelir insallahh olumlu oll guzel.dusunDün gittim en son perşembe 1620 çıkmıştı doktor erken gelmişsin dedi karnımdan baktı bastırınca küçük biley gördğ ama emin olamadı
Maşallah ❤ iğneden kaç gün sonra yaptınız testi bekirtilerin nelerdiKızlar test yaptım bakabilşrmisiniz anında çıktı kan verdim yarın cıkacakmış dualaraınıza talibim
Bende iğne vuruldum ama doktorum iğneyi yaptırdıktan 36 saat sonra ilişki dedi ve o bir haftayı gün aşırı değerlendir dedi bir öncekinde de iğneyi vurulduktan 36 saat sonra 3 gün sık ilişki demişti. İğnenin kullanma kağıdında da yazıyor bu ilk defa iğnenin vurulduğu gün ilişki diyen duyuyorum, gebelik oldu mu acaba? Benim ilk ayımda olmadı şimdi ikinci iğne sonrası beklemedeyim vurulalı 12 gün olduArkadaşlar merhaba.sağ tarafta 1 yumurtam 19 mm olgunlaşmıştı dün ovitrelle çatlama iğnesi oldum.aşırı derece kasık ağrım ve mide bulantım olmuştu.Bugün 2.günüm kasık ağrım yok ve yumurta akı gibi beyaz akıntım geldi.Doktorum iğneyi olduğum gündem başlamak kaydıyla ilişki önerdi.Dün iğne olduğum gün ilişki oldu,bugün olmayıp yarın sabah olursa eğer çatlama 36-48 saat arası oluyor diyorlar ona denk gelir mi?spermler ölmez geç olmaz dimi?
Hayirli sonuçlar aldinizmiBende iğne vuruldum ama doktorum iğneyi yaptırdıktan 36 saat sonra ilişki dedi ve o bir haftayı gün aşırı değerlendir dedi bir öncekinde de iğneyi vurulduktan 36 saat sonra 3 gün sık ilişki demişti. İğnenin kullanma kağıdında da yazıyor bu ilk defa iğnenin vurulduğu gün ilişki diyen duyuyorum, gebelik oldu mu acaba? Benim ilk ayımda olmadı şimdi ikinci iğne sonrası beklemedeyim vurulalı 12 gün oldu
Merhaba benim doktorum da iğneyi vur 36 saat sonra ilişki zaten yumurta 24 saat yaşıyor dedi.Herkesin doktoru farklı gün veriyor kafam karıştı. Benm doktorumda ayın 18i iğne 19/21/23/25/27/29 ilişki dedi
Hayır alamadım adet oldum malesefHayirli sonuçlar aldinizmi alamadım
Aynı benmde öyleydi ama saat söylememişti. Zaten söylediği tarih hemen hemen 36.saate denk geliyorduMerhaba benim doktorum da iğneyi vur 36 saat sonra ilişki zaten yumurta 24 saat yaşıyor dedi.