Ovitrelle çatlatma iğnesi sonrası 2.gün

Kızlar test yaptım bakabilşrmisiniz anında çıktı kan verdim yarın cıkacakmış dualaraınıza talibim

Eklentiler

• 496E2909-CB49-4BDE-9A6B-55163EE0A0B2.jpeg
    496E2909-CB49-4BDE-9A6B-55163EE0A0B2.jpeg
    122,3 KB · Görüntüleme: 23
Arkadaşlar merhaba.sağ tarafta 1 yumurtam 19 mm olgunlaşmıştı dün ovitrelle çatlama iğnesi oldum.aşırı derece kasık ağrım ve mide bulantım olmuştu.Bugün 2.günüm kasık ağrım yok ve yumurta akı gibi beyaz akıntım geldi.Doktorum iğneyi olduğum gündem başlamak kaydıyla ilişki önerdi.Dün iğne olduğum gün ilişki oldu,bugün olmayıp yarın sabah olursa eğer çatlama 36-48 saat arası oluyor diyorlar ona denk gelir mi?spermler ölmez geç olmaz dimi?
Bende iğne vuruldum ama doktorum iğneyi yaptırdıktan 36 saat sonra ilişki dedi ve o bir haftayı gün aşırı değerlendir dedi bir öncekinde de iğneyi vurulduktan 36 saat sonra 3 gün sık ilişki demişti. İğnenin kullanma kağıdında da yazıyor bu ilk defa iğnenin vurulduğu gün ilişki diyen duyuyorum, gebelik oldu mu acaba? Benim ilk ayımda olmadı şimdi ikinci iğne sonrası beklemedeyim vurulalı 12 gün oldu

Bende iğne vuruldum ama doktorum iğneyi yaptırdıktan 36 saat sonra ilişki dedi ve o bir haftayı gün aşırı değerlendir dedi bir öncekinde de iğneyi vurulduktan 36 saat sonra 3 gün sık ilişki demişti. İğnenin kullanma kağıdında da yazıyor bu ilk defa iğnenin vurulduğu gün ilişki diyen duyuyorum, gebelik oldu mu acaba? Benim ilk ayımda olmadı şimdi ikinci iğne sonrası beklemedeyim vurulalı 12 gün oldu
Hayirli sonuçlar aldinizmi

X