Evet 36. Saatte olmalı yumurta o .zaman çatlıyor.
Öncesinde okursa da spermin ömrü yumurtaya göre daha uzun hazır beklemiş olur. Ama en ideali 36 saat
Aşılama ve tüp bebek tedavisin de de bu saatler hesaplanıyor.
Teveccüh mü hahahah doğrusunu unutturdun kız hahahhaha
Ben klomen kullandığımda eşim 3 gün izin almıştıbir şey olmaz bir seferlik kalkarsınız
İmkanı olsa eşimde alacaktı ama resmi kurum zor biraz, ben yine yatar yuvarlanırım evde ama eşim uykusuz gidecek işe olan garibime oldu
Eşim de devlet memuru, yıllık izin almıştı. İşe yarasaydı içim yanmayacaktı, boşuna yedik üç gün izni
Acil cevap lütfen ovitrella yı kaça aldınızKızlar merhaba, bugün saat 15.40'da ovitrelle yaptırdım. Doktorum 36 Saat sonra mutlaka ilişki dedi. Yapıp yatsam dedim olmaz dedi. 36 saat yarın gece 3.30-4.00 tekabül ediyor. Millet teveccüh namazına kalkar biz ilişki için kalkacağız tövbe estağfurullah.36 saat önce yapan oldu mu illa 36 mı olmalı ovitrelleden sonra bu ilişki.
Fiyat olarak mı sordunuzAcil cevap lütfen ovitrella yı kaça aldınız
Evet fiyat olarak sordum canım SGK ödüyordu önce eşim de öyle bir miktar vermişte ondan sordumFiyat olarak mı sordunuz
Ben bu ay 480 civarı bir fiyata aldım
Yılbaşından beri 2 kez kullandımEvet fiyat olarak sordum canım SGK ödüyordu önce eşim de öyle bir miktar vermişte ondan sordum
Evet fiyat olarak sordum canım SGK ödüyordu önce eşim de öyle bir miktar vermişte ondan sordum
Hayır canım ödüyor rapor çıkartıyor hastaneler ama devlet Hastanesinde oluyor özel hastaneyi bilmiyorum eczaneden 430₺ almışlar bugün 300₺ yu geri alacağımYılbaşından beri 2 kez kullandım
İkisini de sgk ödemiyor dediler
Bilgim yok rapor konusunda.Hayır canım ödüyor rapor çıkartıyor hastaneler ama devlet Hastanesinde oluyor özel hastaneyi bilmiyorum eczaneden 430₺ almışlar bugün 300₺ yu geri alacağım
Merhaba bu iğneyi size hangi saate yaparsa veya siz kendinize bu iğneyi nezaman yaparsanız mutlaka 36 saat içinde 2-3 gün peş peşe ilişki olması şart eğer sabah 8 de iğne vursaydınız ozaman ertesi akşamı saat 8de ilişki olurdu bu tamamen sizin iğne saatınızle alakalı. Bir durum umarım tutmuştur fakat olmadıysa bir dahakine erken saate vurmaya dikkat edin veya doktorunuzla bu konuyu konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?