Ayy beni sikinti basar, nasil rahat ediyorsunuz?
ıste bende takmayınca newtonun cekım gucu mısalı agırlık agrı yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy beni sikinti basar, nasil rahat ediyorsunuz?
Ben hep sutyenle uyurum.
Takmanin ne zarari olabilir ki.
Zaten takmayinca cok agriyor.
Benim ikizler biraz buyuklerde. ; (
uyurkende sütyen kullanıyorum
bir zararı varmı acaba
ya daaa büyümesini engelleyebilirmi
aklıma takıldı burda sizlerin düşünceleri nedir
göğüslerim sarkıcak dıye cok korkuyorm bır tanesı sanki bir cm aşaga bakıyor
cogu arkadasım nasıl yatıyorsun dıyor
bıde sutyenle alısstıgım ıcın mı bılmıyorm dun aksam cıkarıp yattım gogsum agrıyor sütyensız yatanlar bole bır sıkayetınız varmı
tesekkkur ederım
uyurkende sütyen kullanıyorum
bir zararı varmı acaba
ya daaa büyümesini engelleyebilirmi
aklıma takıldı burda sizlerin düşünceleri nedir
göğüslerim sarkıcak dıye cok korkuyorm bır tanesı sanki bir cm aşaga bakıyor
cogu arkadasım nasıl yatıyorsun dıyor
bıde sutyenle alısstıgım ıcın mı bılmıyorm dun aksam cıkarıp yattım gogsum agrıyor sütyensız yatanlar bole bır sıkayetınız varmı
tesekkkur ederım
Sütyenle yatmak tabii ki zararlı. Günde 12 saatten fazla takılmamalı sütyen. Bu konuda araştırmalar var. Göğüs kanserinin sebeplerinden biridir aralıksız olarak takmak. Ayrıca sarkıklığı da bir faydası yok. Göğüslere destek olan kas dokusunun gelişmesini engellediği için aksine daha çok zararı var sütyen takmanın.
bende cok korkuyorm damarları sıkıyormus gous altı
bende cok korkuyorm damarları sıkıyormus gous altı
Bu Mehmet Öz, ne kadar doğru bir adamdır ben bilmem ama bu konuyu programında işledi, gece sütyen ile yatmanın göğüsün sarkmasına karşı kesinlikle bir faydası olmadığını söyledi.
Gerçekten sütyen ile daha rahat mı yatıyorsunuz? Bu nasıl mümkünya. Ben de hiç dolgulu giymediğim halde asla sütyen ile uyuyayamam, çok rahatsız...lastikleri sıkar en azından bu meretlerin.
Ben de sütyensiz yatamam asla, illa takarım..
Sırf yattığım için değil, normal günlük hayatta da , evde vs.. hiç çıkarmam :)
Zararını duymuştum ama rahat edemiyorum, o kadar da büyük değiller aslında .. :)
pekı takmadıgınızda agrınız oluyor mu
Pek takmadığımı hatırlamam, ağrı değil de ortası pişik oluyor sürekli taktığım için ..
Kremim var gün aşırı sürüyorum, bundan başka bir sorunla karşılaşmadım henüz ..
ben suteynsız yatamıorm ama korkuyorm cıkarınca asya dogru agrıyo cekılıyor sankı 80 b kap takıyorm cok buyuk de degıl