Gece perde yerine ne kullanilabilir

2bilinmeyen

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
1.009
En iyi cevaplar
1
1.007
358
Arkadaşlar merhaba.
Güneşlik yerine gece içeriyi göstermemesi için ne kullanabilirim? Cama yapıştırılan bir şey olmalı cam filmi gibi. Cam filmini inceledim gündüz gostermeyip gece ışık yanınca gosteriyormus. Storlarim var ama kenarlarindan ev görünüyor maalesef. Bu sorunu çözmeye calisiyorum

Neresi icin istiyosunuz

Ayy eşim bu storların arasından ev görünüyo diye diye perde aldırttı bana
Tül aldım altından zebra storu güneşlik olarak kullanıyorum gece
Artık kalan 2 cm açıklıktan da görünen görünsün

Kızımın odasında 2kanat blackout perde var tülün üstüne taktım fon gibi ama tüm pencereyi kapatıyor

Ben black put perde kullanıyorum gündüz de tül var . Hatta gündüz uyumak istediğimizde gece rahatlığı sağlıyor karanlık konusunda

Camlara buğulu film çekiliyor araba filmleri gibi değil de duşakabinlere çekilenlerden bir araştırın isterseniz.

Otel mantığında öne kalın kumaş koyu renkli perdeler diktirebilirsiniz. Ayrıca her film o şekilde akşam göstermez. Bizim karşı binada vardı ve gece gündüz ayna gibi durur dışarıyı yansıtırdı. Bir de siyah renkli plicell perde olabilir.

Kenarlarından görünüyor dediğiniz zebra perde mi?
Stor düz kumaş olandır da o yüzden sordum..

İçeriyi göstermeyen kalın stor perdeler var. Perdeci yatakodası için özellikle zebra tavsiye etmemişti. Gösterdiği kalın stor ışığı yansıtmıyordu..

Benim de tam olarak sorunum bubaşka çözümü yok mu acaba

Stor güneşlik. Kendisi değil yan tarafta boşluklar kalıyor ya oradan görünüyor. Kiriş çok kalınmış yaptırdıktan sonra farkettim. Stor camdan uzakta kaldığı için yan taraflardan evin içi görünüyor.

Üstten fon kullan bence en mantıklısı bu. Gece komple kapatın. Ya da storu çıkar bildiğin saten güneşlik çek baştan başa.
Biz giriş kattayız om yüzden iyi olmuyordu sokaktan gelen geçenle gözgöze gelmek

Normal guneslikte yaptirsam kenardan yine
gorunecek. odanın ortasina asma tavan koymuşlar perdenin eni çok geniş olmuyor. Asma tavana deyen yerden de kenarından ev görünüyor.

Normal guneslikte yaptirsam kenardan yine
gorunecek. odanın ortasina asma tavan koymuşlar perdenin eni çok geniş olmuyor. Asma tavana deyen yerden de kenarından ev görünüyor.
Şimdi anladım
Spor salonuna gidiyordum camlara bir şey yaptırmışlardı içeride ışık yansa bile dışardan görünmüyordu ama biz içeriden bakınca sokağı görüyorduk.
Tek sorun biraz karanlık yapıyordu salonu. Öyle birşey bakabilirsiniz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…