- 8 Kasım 2013
- 1.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.007
- 358
- Konu Sahibi 2bilinmeyen
-
Neresi icin istiyosunuzArkadaşlar merhaba.
Güneşlik yerine gece içeriyi göstermemesi için ne kullanabilirim? Cama yapıştırılan bir şey olmalı cam filmi gibi. Cam filmini inceledim gündüz gostermeyip gece ışık yanınca gosteriyormus. Storlarim var ama kenarlarindan ev görünüyor maalesef. Bu sorunu çözmeye calisiyorum
Ben black put perde kullanıyorum gündüz de tül var . Hatta gündüz uyumak istediğimizde gece rahatlığı sağlıyor karanlık konusundaArkadaşlar merhaba.
Güneşlik yerine gece içeriyi göstermemesi için ne kullanabilirim? Cama yapıştırılan bir şey olmalı cam filmi gibi. Cam filmini inceledim gündüz gostermeyip gece ışık yanınca gosteriyormus. Storlarim var ama kenarlarindan ev görünüyor maalesef. Bu sorunu çözmeye calisiyorum
Benim de tam olarak sorunum buAyy eşim bu storların arasından ev görünüyo diye diye perde aldırttı bana
Tül aldım altından zebra storu güneşlik olarak kullanıyorum gece
Artık kalan 2 cm açıklıktan da görünen görünsün
Kızımın odasında 2kanat blackout perde var tülün üstüne taktım fon gibi ama tüm pencereyi kapatıyor
Salon icinNeresi icin istiyosunuz
Stor güneşlik. Kendisi değil yan tarafta boşluklar kalıyor ya oradan görünüyor. Kiriş çok kalınmış yaptırdıktan sonra farkettim. Stor camdan uzakta kaldığı için yan taraflardan evin içi görünüyor.Kenarlarından görünüyor dediğiniz zebra perde mi?
Stor düz kumaş olandır da o yüzden sordum..
İçeriyi göstermeyen kalın stor perdeler var. Perdeci yatakodası için özellikle zebra tavsiye etmemişti. Gösterdiği kalın stor ışığı yansıtmıyordu..
Üstten fon kullan bence en mantıklısı bu. Gece komple kapatın. Ya da storu çıkar bildiğin saten güneşlik çek baştan başa.Stor güneşlik. Kendisi değil yan tarafta boşluklar kalıyor ya oradan görünüyor. Kiriş çok kalınmış yaptırdıktan sonra farkettim. Stor camdan uzakta kaldığı için yan taraflardan evin içi görünüyor.
O da çok kötü görünmez miSiyah Jumbo çöp poşeti kes yapistir
Normal guneslikte yaptirsam kenardan yineÜstten fon kullan bence en mantıklısı bu. Gece komple kapatın. Ya da storu çıkar bildiğin saten güneşlik çek baştan başa.
Biz giriş kattayız om yüzden iyi olmuyordu sokaktan gelen geçenle gözgöze gelmek
Şimdi anladımNormal guneslikte yaptirsam kenardan yine
gorunecek. odanın ortasina asma tavan koymuşlar perdenin eni çok geniş olmuyor. Asma tavana deyen yerden de kenarından ev görünüyor.
Bunu bir inceleyeyimBir de direkt pencere içi jaluzi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?