Gece perde yerine ne kullanilabilir

Karartma perdeleri var arkadaşın biri de yazmis fon perde rengi ne olursa olsun icten siyah dokunmus oluyor sanirim tam karanlik sagliyor o sekilde bir fon perde dusunebilirsiniz

Instagram da bir sayfa var orda gormustum bende buzlu cam gibi oluyor gorunmuyor. Dusakabin e de yapiyorlarmis burdan sayfa adi vermek dogru mu bilemedim. O sebepten yazmadim

Nasil guzel bir insansin. Tam da karsi komsum perdesi acik masturbasyon yapiyor diye igrenc bir konu actigim aksamda boyle ince dusunceli uyelere denk gelmek...

Işık geçirmeyen fon perde kullanın, istediğiniz renkte alabilirsiniz. Hem kenarlardan storun açık kalan yerlerini de kapatır.Ben bazen gündüz uyumak istediğimde çekiyorum perdeleri, mis gibi karanlık odada uyuyorum.

Buzlu cam tek gecerim

Nasil guzel bir insansin. Tam da karsi komsum perdesi acik masturbasyon yapiyor diye igrenc bir konu actigim aksamda boyle ince dusunceli uyelere denk gelmek...
Aynı konudan muzdarip bı ben değilim galiba ben de bı konu açtım da

O zaman sizin için uygun olan kenarlara takılacak fon perde..
Benim de camla perde arasında mesafe oluyor. Ben çareyi kenarlardan daha uzun yaptırmakta buldum yeni yaptıracağım zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…